Quake 3 HELP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te jó ég, mennyire kihalt egy hely ez.
😊 Tudom. De nekem a Quake 3 kellene hogy fusson 😊
Azért köszi.
Azért köszi.
Alternatív megoldás : www.quakelive.com
Sziasztok. Talán még benéz ide valaki... 😊
64 bites Win7, új gép, Gforce 650, legújabb driver.
Az fps magasan és fixen tartja, de a játék mégis... szaggat, a botok is pl. darabosan mozognak. Próbáltam /com_maxfps-sel állítgatni a képfrissítést, a V-sync-et is, de nincs változás.
Tud valaki erre valami megoldást?
Egy másik gépen, ott GeForce 460-as van, ugye egy régebbi driverrel, ott nincs ilyen probléma. De ezt a drivert nem tudom felrakni a másik gépre, mert ez a driver még nem ismeri fel a 650-es videókártyát.
Elõre is köszi.
64 bites Win7, új gép, Gforce 650, legújabb driver.
Az fps magasan és fixen tartja, de a játék mégis... szaggat, a botok is pl. darabosan mozognak. Próbáltam /com_maxfps-sel állítgatni a képfrissítést, a V-sync-et is, de nincs változás.
Tud valaki erre valami megoldást?
Egy másik gépen, ott GeForce 460-as van, ugye egy régebbi driverrel, ott nincs ilyen probléma. De ezt a drivert nem tudom felrakni a másik gépre, mert ez a driver még nem ismeri fel a 650-es videókártyát.
Elõre is köszi.
TUd vki segíteni a noghost telepítésében mert fogalmam sincs h h kell
hi. hogy lehet lanba nyomulni? halottam h hamachin keresztül megoldható vhogy 😊 vagy szervert csináljka neten? lehet?
légyszi segítsen vki!
jól elhalt ez a topic.senki enm játszik már ezzel? pedig nekem örök darab.
az lenne a problémám, hogy a generations mod ami ugye igen nagy és biztosan jó is (331 mega és a végsõ, 99e verzió) nem tudok vele játszani, mert egy akármilyen saját szerver indításakor betölti 100%-ra amit kell, és hibaüzenettel visszalép a menüjébe
hunk_allocated_temp_memory_failed_on: XXXXXXXX
mitõl lehet ez? vagy vegyem le 0-ra a virtuális memóriát? viszont más játék csak azzal hajlandó futni.egyébként 756 mb ddr van a gépben, ami biztosan elég neki és nem hibásak a ramok
az lenne a problémám, hogy a generations mod ami ugye igen nagy és biztosan jó is (331 mega és a végsõ, 99e verzió) nem tudok vele játszani, mert egy akármilyen saját szerver indításakor betölti 100%-ra amit kell, és hibaüzenettel visszalép a menüjébe
hunk_allocated_temp_memory_failed_on: XXXXXXXX
mitõl lehet ez? vagy vegyem le 0-ra a virtuális memóriát? viszont más játék csak azzal hajlandó futni.egyébként 756 mb ddr van a gépben, ami biztosan elég neki és nem hibásak a ramok
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A legszükségesebbek: 1.32, meg switcher amivel lehet "mászkálni" a verziók között ha akarsz +modok
nézd meg ezt az oldalt : http://www.planetquake3.net/
rajta vannak mapok, skinek, új modelleket és modokat(köztük a népszerû osp) tölthetsz le, itt van az 1.32 point release is... meg amit akarsz 😊
Itt egy switcher is (az egyik fajta)
nézd meg ezt az oldalt : http://www.planetquake3.net/
rajta vannak mapok, skinek, új modelleket és modokat(köztük a népszerû osp) tölthetsz le, itt van az 1.32 point release is... meg amit akarsz 😊
Itt egy switcher is (az egyik fajta)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Hali!
Remélem olvassátok még a fórumot, mivel lenne egy kis parám:
Az 1800+-os gépemben van egy GeForce 2 Mx400-as kártya, ahol friss és régebbi driverekkel is a Q3 max 30-40 fps-el megy el 800*600 ban, medium grafikával. Ezt nem igazán értem, mivel régen a celeron3666+Tnt2-es kártyámmal jobban hasított a gome. Alaplapi chipset telepitve van(kt400), driverek is, de nem tudtam feljebb vinni.
Esetleg ötlete vkinek?
Köszi!
Remélem olvassátok még a fórumot, mivel lenne egy kis parám:
Az 1800+-os gépemben van egy GeForce 2 Mx400-as kártya, ahol friss és régebbi driverekkel is a Q3 max 30-40 fps-el megy el 800*600 ban, medium grafikával. Ezt nem igazán értem, mivel régen a celeron3666+Tnt2-es kártyámmal jobban hasított a gome. Alaplapi chipset telepitve van(kt400), driverek is, de nem tudtam feljebb vinni.
Esetleg ötlete vkinek?
Köszi!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
point release 1.32
Osp 1.03a
es nemart par map se
Osp 1.03a
es nemart par map se
Szerintem tedd fel a lagújabbat.
Nekem is van kérdésem.
Meg van a Bid for power mod meg az asszem 1.31-es patch. a modot kijelzi, és ki is tudom válaszatni, de semmi nem változik. Mit csináljak?
Nekem is van kérdésem.
Meg van a Bid for power mod meg az asszem 1.31-es patch. a modot kijelzi, és ki is tudom válaszatni, de semmi nem változik. Mit csináljak?
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Hello
Tudna nekem valaki segiteni abban hogy az alap Quake 3 Arena-hoz,milyen patcheket,és miegymást kell feltenni hogy tudjak játszani magyar szervereken?Köszi!
Tudna nekem valaki segiteni abban hogy az alap Quake 3 Arena-hoz,milyen patcheket,és miegymást kell feltenni hogy tudjak játszani magyar szervereken?Köszi!
Nem értek a lovakhoz
Sziasztok!
Nekem is hasonló problémám lenne, mint az alant írott, annyi kivétellel, hogy nekem ez a parancs nem segít.
A baj akkor kezdõdik amikor egy pályát el akarok indítani
1)jobbik esetben egy kék képernyõ jön be amin valamilyen hibát ír ki, amikor ezt a képernyõt elnyomom elindul a játék, ilyenkor nincs is semmi probléma, de amikor kilépek a játékból és egy audio vagy video filet indítok el az elkezd ugrálni, nem tudja a gép szabályosan lejátszani
2)rosszabik eset amikor elindítok egy pályát és a gép önmagától újraindul, mintha resetet nyomtam volna.
Nekem is hasonló problémám lenne, mint az alant írott, annyi kivétellel, hogy nekem ez a parancs nem segít.
A baj akkor kezdõdik amikor egy pályát el akarok indítani
1)jobbik esetben egy kék képernyõ jön be amin valamilyen hibát ír ki, amikor ezt a képernyõt elnyomom elindul a játék, ilyenkor nincs is semmi probléma, de amikor kilépek a játékból és egy audio vagy video filet indítok el az elkezd ugrálni, nem tudja a gép szabályosan lejátszani
2)rosszabik eset amikor elindítok egy pályát és a gép önmagától újraindul, mintha resetet nyomtam volna.
hogy lehet rávenni a q3a-t hogy ne 60 Hz-et állítson be minden felbontásban. Már próbáltam a Detonator driver beépített átállítgatóját, meg az NVRefresh Toolt is de semmi sem segített!
kösz a helpet
kösz a helpet
Hozzuk fel a Quake 3 fórumot! 😄
hupsz nem néztem a dátumot

lehet hogy én vagyok a hülye de az melyik fegyver,én ilyenre nem emlékszek?
Ért valaki quake 3-ban az 1v1-es fegyverkorlátozos server csináláshoz?fontos lenne!
HOGYAN LEHET HASZNÁLNI A GRAPPLING HOOKOT A MULTYPLAYERBEN, ÉS MILYEN BILLLENTYŰZETET KELL LENYOMNI, HOGY MÜKÖDJÖN? (a grappling hook, amivel ellősz valamit, és eltudod magad húzni oda)
Sziasztok! Egy kis segitség kéne.Most sikerült modemet szerválnom és szeretném multiba nyomni a QUAKE3-et Kaptam egy 06-80 -as számot ahova ha felmegyek IP cim alapján tudok a haverommal jatszani. A szerverre sikerült felmennem a két IP cim is megvan de a Quake3-en belul nem tudom rendesen beállitani. A segitséget elore is köszi!!!!!!!! U.i: Please!
a masik lenyeg pedig, hogy megugrik a framerate.
1.27g nem egy mai darab...
En a consoleba irtam be es bejott. Csak akkor mukodik, ha a kartyad tamogatja. Ha 1-en van, akkor elvileg be van kapcsolva. Mondom, nagyon sokat dob a teljesitmenyen.
a cfg file ban?Mert nekem az alapbol 1 re van allitva.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
es azt hol kell beallitani?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Megtalaltam a megoldast : r_ext_compressed_textures 1
Nem akartam elhinni, hogy ezzel 20 fps-t (gf2-n) gyorsult a game. Kosz mindenkinek a hozzaszolasokat.
Nem akartam elhinni, hogy ezzel 20 fps-t (gf2-n) gyorsult a game. Kosz mindenkinek a hozzaszolasokat.
Quakerek! Szégyen, hogy egy UT-snak kell segíteni...
Tomka:
Kérdezd meg az m-portal fórumán! Az ottani quakerrek biztos tudnak segíteni.
Kérdezd meg az m-portal fórumán! Az ottani quakerrek biztos tudnak segíteni.
Kánya:
http://www.planetquake.com/
http://www.supergamez.hu/link.php?id=1002&datum=977528915
De szerintem az m-portalon és szinte minden játékkal foglalkozó oldalon megtalálod.
http://www.planetquake.com/
http://www.supergamez.hu/link.php?id=1002&datum=977528915
De szerintem az m-portalon és szinte minden játékkal foglalkozó oldalon megtalálod.
Lécci írja meg valaki, lehetőleg e-mailben,mert mostanában nemnagyon leszek....hogy honnan lehet leszedni a Quake 3 Arena Point Release v.1.27g - t?????Nagyon fontos lenne!!!!
Hi! Szeretnem bekapcsolni a q3-ban az S3TC-t, de sehogy se tudom, hogy hogyan kell. Aki tud kerem segitsen.Koszi