43
Quake 3 HELP
  • StoneCold7
    Te jó ég, mennyire kihalt egy hely ez.
  • natalyel
    :) Tudom. De nekem a Quake 3 kellene hogy fusson :)
    Azért köszi.
  • nxs
    Alternatív megoldás : www.quakelive.com
  • natalyel
    Sziasztok. Talán még benéz ide valaki... :)
    64 bites Win7, új gép, Gforce 650, legújabb driver.
    Az fps magasan és fixen tartja, de a játék mégis... szaggat, a botok is pl. darabosan mozognak. Próbáltam /com_maxfps-sel állítgatni a képfrissítést, a V-sync-et is, de nincs változás.
    Tud valaki erre valami megoldást?

Egy másik gépen, ott GeForce 460-as van, ugye egy régebbi driverrel, ott nincs ilyen probléma. De ezt a drivert nem tudom felrakni a másik gépre, mert ez a driver még nem ismeri fel a 650-es videókártyát.

Előre is köszi.
  • kovi01
    TUd vki segíteni a noghost telepítésében mert fogalmam sincs h h kell
  • zotja
    hi. hogy lehet lanba nyomulni? halottam h hamachin keresztül megoldható vhogy :) vagy szervert csináljka neten? lehet?
  • Sné Zsuzsa
    köcce!
  • steweee
    légyszi segítsen vki!
  • steweee
    jól elhalt ez a topic.senki enm játszik már ezzel? pedig nekem örök darab.
    az lenne a problémám, hogy a generations mod ami ugye igen nagy és biztosan jó is (331 mega és a végső, 99e verzió) nem tudok vele játszani, mert egy akármilyen saját szerver indításakor betölti 100%-ra amit kell, és hibaüzenettel visszalép a menüjébe
    hunk_allocated_temp_memory_failed_on: XXXXXXXX
    mitől lehet ez? vagy vegyem le 0-ra a virtuális memóriát? viszont más játék csak azzal hajlandó futni.egyébként 756 mb ddr van a gépben, ami biztosan elég neki és nem hibásak a ramok
  • Aquir
    Ez meg az All seeing Eye, amivel láthatod az Összes servert, amiket verziókra osztva is nézhetsz (pl lehet az összes verzió servereit nézni, vagy éppen csak és kizárólag mondjuk az 1.31-es servereket), név szerint is rájuk kereshetsz akár, és látod hogy melyik magyar server, vagyis jelzi a serverek helyét is.
  • Aquir
    A legszükségesebbek: 1.32, meg switcher amivel lehet "mászkálni" a verziók között ha akarsz +modok
    nézd meg ezt az oldalt : http://www.planetquake3.net/
    rajta vannak mapok, skinek, új modelleket és modokat(köztük a népszerű osp) tölthetsz le, itt van az 1.32 point release is... meg amit akarsz :)

Itt egy switcher is (az egyik fajta)
  • Stann
    Hali!

Remélem olvassátok még a fórumot, mivel lenne egy kis parám:
    Az 1800+-os gépemben van egy GeForce 2 Mx400-as kártya, ahol friss és régebbi driverekkel is a Q3 max 30-40 fps-el megy el 800*600 ban, medium grafikával. Ezt nem igazán értem, mivel régen a celeron3666+Tnt2-es kártyámmal jobban hasított a gome. Alaplapi chipset telepitve van(kt400), driverek is, de nem tudtam feljebb vinni.

Esetleg ötlete vkinek?

Köszi!
  • dashed_
    point release 1.32
    Osp 1.03a
    es nemart par map se
  • maxius
    Szerintem tedd fel a lagújabbat.
    Nekem is van kérdésem.
    Meg van a Bid for power mod meg az asszem 1.31-es patch. a modot kijelzi, és ki is tudom válaszatni, de semmi nem változik. Mit csináljak?
  • Lacc
    Hm ez engem is érdekelne, kíváncsi vagyok milyen a magyar quake scene.
  • Eper
    Hello
    Tudna nekem valaki segiteni abban hogy az alap Quake 3 Arena-hoz,milyen patcheket,és miegymást kell feltenni hogy tudjak játszani magyar szervereken?Köszi!
  • Gabor84
    Sziasztok!
    Nekem is hasonló problémám lenne, mint az alant írott, annyi kivétellel, hogy nekem ez a parancs nem segít.
    A baj akkor kezdődik amikor egy pályát el akarok indítani
    1)jobbik esetben egy kék képernyő jön be amin valamilyen hibát ír ki, amikor ezt a képernyőt elnyomom elindul a játék, ilyenkor nincs is semmi probléma, de amikor kilépek a játékból és egy audio vagy video filet indítok el az elkezd ugrálni, nem tudja a gép szabályosan lejátszani
    2)rosszabik eset amikor elindítok egy pályát és a gép önmagától újraindul, mintha resetet nyomtam volna.
  • Fecske
    nem próbáltam de nem is kell már

r_displayrefresh 85
    vid_restart

ezt kell beírni a consoleba...
  • justin
    Powerstrip-et próbáltad?
  • Fecske
    hogy lehet rávenni a q3a-t hogy ne 60 Hz-et állítson be minden felbontásban. Már próbáltam a Detonator driver beépített átállítgatóját, meg az NVRefresh Toolt is de semmi sem segített!
    kösz a helpet
  • Hamlet
    Hozzuk fel a Quake 3 fórumot! :D
  • Takigabi
    hupsz nem néztem a dátumot
  • Takigabi
    lehet hogy én vagyok a hülye de az melyik fegyver,én ilyenre nem emlékszek?
  • EOX
    Úgy érted ezt, hogy csak egy fegyverfajta lehessen?
  • Wosika
    Ért valaki quake 3-ban az 1v1-es fegyverkorlátozos server csináláshoz?fontos lenne!
  • Lord Novi
    HOGYAN LEHET HASZNÁLNI A GRAPPLING HOOKOT A MULTYPLAYERBEN, ÉS MILYEN BILLLENTYŰZETET KELL LENYOMNI, HOGY MÜKÖDJÖN? (a grappling hook, amivel ellősz valamit, és eltudod magad húzni oda)
  • cica
    Sziasztok! Egy kis segitség kéne.Most sikerült modemet szerválnom és szeretném multiba nyomni a QUAKE3-et Kaptam egy 06-80 -as számot ahova ha felmegyek IP cim alapján tudok a haverommal jatszani. A szerverre sikerült felmennem a két IP cim is megvan de a Quake3-en belul nem tudom rendesen beállitani. A segitséget elore is köszi!!!!!!!! U.i: Please!
  • Tomka
    a masik lenyeg pedig, hogy megugrik a framerate.
  • Tomka
    1.27g nem egy mai darab...
  • Kánya
    Azt mondták, hogy az kell és én azt is tölttem le!!!
  • Tomka
    En a consoleba irtam be es bejott. Csak akkor mukodik, ha a kartyad tamogatja. Ha 1-en van, akkor elvileg be van kapcsolva. Mondom, nagyon sokat dob a teljesitmenyen.
  • Evil
    a cfg file ban?Mert nekem az alapbol 1 re van allitva.
  • Evil
    es azt hol kell beallitani?
  • Tomka
    Megtalaltam a megoldast : r_ext_compressed_textures 1

Nem akartam elhinni, hogy ezzel 20 fps-t (gf2-n) gyorsult a game. Kosz mindenkinek a hozzaszolasokat.
  • Gabo
    Quakerek! Szégyen, hogy egy UT-snak kell segíteni...
  • Gabo
    Tomka:
    Kérdezd meg az m-portal fórumán! Az ottani quakerrek biztos tudnak segíteni.
  • Gabo
    Kánya:
    http://www.planetquake.com/
    http://www.supergamez.hu/link.php?id=1002&datum=977528915

De szerintem az m-portalon és szinte minden játékkal foglalkozó oldalon megtalálod.
  • Kánya
    Lécci írja meg valaki, lehetőleg e-mailben,mert mostanában nemnagyon leszek....hogy honnan lehet leszedni a Quake 3 Arena Point Release v.1.27g - t?????Nagyon fontos lenne!!!!
  • Tomka
    Hi! Szeretnem bekapcsolni a q3-ban az S3TC-t, de sehogy se tudom, hogy hogyan kell. Aki tud kerem segitsen.Koszi