43
Quake 3 HELP
-
StoneCold7 #43 Te jó ég, mennyire kihalt egy hely ez. -
natalyel #42 :) Tudom. De nekem a Quake 3 kellene hogy fusson :)
Azért köszi. -
nxs #41 Alternatív megoldás : www.quakelive.com -
natalyel #40 Sziasztok. Talán még benéz ide valaki... :)
64 bites Win7, új gép, Gforce 650, legújabb driver.
Az fps magasan és fixen tartja, de a játék mégis... szaggat, a botok is pl. darabosan mozognak. Próbáltam /com_maxfps-sel állítgatni a képfrissítést, a V-sync-et is, de nincs változás.
Tud valaki erre valami megoldást?
Egy másik gépen, ott GeForce 460-as van, ugye egy régebbi driverrel, ott nincs ilyen probléma. De ezt a drivert nem tudom felrakni a másik gépre, mert ez a driver még nem ismeri fel a 650-es videókártyát.
Előre is köszi.
-
kovi01 #39 TUd vki segíteni a noghost telepítésében mert fogalmam sincs h h kell -
zotja #38 hi. hogy lehet lanba nyomulni? halottam h hamachin keresztül megoldható vhogy :) vagy szervert csináljka neten? lehet? -
#37 köcce! -
steweee #36 légyszi segítsen vki! -
steweee #35 jól elhalt ez a topic.senki enm játszik már ezzel? pedig nekem örök darab.
az lenne a problémám, hogy a generations mod ami ugye igen nagy és biztosan jó is (331 mega és a végső, 99e verzió) nem tudok vele játszani, mert egy akármilyen saját szerver indításakor betölti 100%-ra amit kell, és hibaüzenettel visszalép a menüjébe
hunk_allocated_temp_memory_failed_on: XXXXXXXX
mitől lehet ez? vagy vegyem le 0-ra a virtuális memóriát? viszont más játék csak azzal hajlandó futni.egyébként 756 mb ddr van a gépben, ami biztosan elég neki és nem hibásak a ramok -
#34 Ez meg az All seeing Eye, amivel láthatod az Összes servert, amiket verziókra osztva is nézhetsz (pl lehet az összes verzió servereit nézni, vagy éppen csak és kizárólag mondjuk az 1.31-es servereket), név szerint is rájuk kereshetsz akár, és látod hogy melyik magyar server, vagyis jelzi a serverek helyét is. -
#33 A legszükségesebbek: 1.32, meg switcher amivel lehet "mászkálni" a verziók között ha akarsz +modok
nézd meg ezt az oldalt : http://www.planetquake3.net/
rajta vannak mapok, skinek, új modelleket és modokat(köztük a népszerű osp) tölthetsz le, itt van az 1.32 point release is... meg amit akarsz :)
Itt egy switcher is (az egyik fajta) -
#32 Hali!
Remélem olvassátok még a fórumot, mivel lenne egy kis parám:
Az 1800+-os gépemben van egy GeForce 2 Mx400-as kártya, ahol friss és régebbi driverekkel is a Q3 max 30-40 fps-el megy el 800*600 ban, medium grafikával. Ezt nem igazán értem, mivel régen a celeron3666+Tnt2-es kártyámmal jobban hasított a gome. Alaplapi chipset telepitve van(kt400), driverek is, de nem tudtam feljebb vinni.
Esetleg ötlete vkinek?
Köszi! -
dashed_ #31 point release 1.32
Osp 1.03a
es nemart par map se -
maxius #30 Szerintem tedd fel a lagújabbat.
Nekem is van kérdésem.
Meg van a Bid for power mod meg az asszem 1.31-es patch. a modot kijelzi, és ki is tudom válaszatni, de semmi nem változik. Mit csináljak? -
#29 Hm ez engem is érdekelne, kíváncsi vagyok milyen a magyar quake scene. -
#28 Hello
Tudna nekem valaki segiteni abban hogy az alap Quake 3 Arena-hoz,milyen patcheket,és miegymást kell feltenni hogy tudjak játszani magyar szervereken?Köszi! -
Gabor84 #27 Sziasztok!
Nekem is hasonló problémám lenne, mint az alant írott, annyi kivétellel, hogy nekem ez a parancs nem segít.
A baj akkor kezdődik amikor egy pályát el akarok indítani
1)jobbik esetben egy kék képernyő jön be amin valamilyen hibát ír ki, amikor ezt a képernyőt elnyomom elindul a játék, ilyenkor nincs is semmi probléma, de amikor kilépek a játékból és egy audio vagy video filet indítok el az elkezd ugrálni, nem tudja a gép szabályosan lejátszani
2)rosszabik eset amikor elindítok egy pályát és a gép önmagától újraindul, mintha resetet nyomtam volna. -
#26 nem próbáltam de nem is kell már
r_displayrefresh 85
vid_restart
ezt kell beírni a consoleba... -
#25 Powerstrip-et próbáltad? -
#24 hogy lehet rávenni a q3a-t hogy ne 60 Hz-et állítson be minden felbontásban. Már próbáltam a Detonator driver beépített átállítgatóját, meg az NVRefresh Toolt is de semmi sem segített!
kösz a helpet -
Hamlet #23 Hozzuk fel a Quake 3 fórumot! :D -
Takigabi #22 hupsz nem néztem a dátumot -
Takigabi #21 lehet hogy én vagyok a hülye de az melyik fegyver,én ilyenre nem emlékszek? -
#20 Úgy érted ezt, hogy csak egy fegyverfajta lehessen? -
Wosika #19 Ért valaki quake 3-ban az 1v1-es fegyverkorlátozos server csináláshoz?fontos lenne! -
#18 HOGYAN LEHET HASZNÁLNI A GRAPPLING HOOKOT A MULTYPLAYERBEN, ÉS MILYEN BILLLENTYŰZETET KELL LENYOMNI, HOGY MÜKÖDJÖN? (a grappling hook, amivel ellősz valamit, és eltudod magad húzni oda) -
cica #17 Sziasztok! Egy kis segitség kéne.Most sikerült modemet szerválnom és szeretném multiba nyomni a QUAKE3-et Kaptam egy 06-80 -as számot ahova ha felmegyek IP cim alapján tudok a haverommal jatszani. A szerverre sikerült felmennem a két IP cim is megvan de a Quake3-en belul nem tudom rendesen beállitani. A segitséget elore is köszi!!!!!!!! U.i: Please! -
Tomka #16 a masik lenyeg pedig, hogy megugrik a framerate. -
Tomka #14 1.27g nem egy mai darab... -
#12 Azt mondták, hogy az kell és én azt is tölttem le!!! -
Tomka #11 En a consoleba irtam be es bejott. Csak akkor mukodik, ha a kartyad tamogatja. Ha 1-en van, akkor elvileg be van kapcsolva. Mondom, nagyon sokat dob a teljesitmenyen. -
#10 a cfg file ban?Mert nekem az alapbol 1 re van allitva. -
#9 es azt hol kell beallitani? -
Tomka #8 Megtalaltam a megoldast : r_ext_compressed_textures 1
Nem akartam elhinni, hogy ezzel 20 fps-t (gf2-n) gyorsult a game. Kosz mindenkinek a hozzaszolasokat. -
Gabo #6 Quakerek! Szégyen, hogy egy UT-snak kell segíteni... -
Gabo #5 Tomka:
Kérdezd meg az m-portal fórumán! Az ottani quakerrek biztos tudnak segíteni. -
Gabo #4 Kánya:
http://www.planetquake.com/
http://www.supergamez.hu/link.php?id=1002&datum=977528915
De szerintem az m-portalon és szinte minden játékkal foglalkozó oldalon megtalálod. -
#3 Lécci írja meg valaki, lehetőleg e-mailben,mert mostanában nemnagyon leszek....hogy honnan lehet leszedni a Quake 3 Arena Point Release v.1.27g - t?????Nagyon fontos lenne!!!! -
Tomka #1 Hi! Szeretnem bekapcsolni a q3-ban az S3TC-t, de sehogy se tudom, hogy hogyan kell. Aki tud kerem segitsen.Koszi