31
 • StarFist
  #31
  Nem, nem, félreértettél. Prominens (állami, egyházi stb.) vezetők nyilatkoztaira hivatkozz (nyilatkozó neve, mely újságban jelentek meg, mikor, esetleg az általad említett filmek címe). Szóval ilyen és ehhez hasonló, hitelt érdemlő forrásokra gondoltam.
 • StarFist
  #29
  Légy szíves áruld már el, hol vannak ezek az "arra verik a nyálukat, hogy" dolgok leírva? Az ilyesmikkel senki sem dicsekszik, ha mégis leírják valahol, az általában kritika a vezetés felé. Egyébként én is meggyőződésből nyilvánítok véleményt, ti.,hogy te divatból nyilvánítottál véleményt.
 • StarFist
  #27
  Miért, jobb lenne, ha eredeti rendeltetése szerint felrobbanna, miután ráesett az iskolára? Hidd el, hogy kisebb lesz a pusztítás, mintha felrobbanna.
  Az utálatodat inkább Szaddamra kellene pazarolnod. Úgy látom te is bele estél a hibába, miszerint divat utálni azokat, akiknek jól megy. Törődj bele, hogy jelenleg USA a vezető tudományos és ipari nagyhatalom. Utálhatod érte, csak nincs értelme.
 • #21
  nem kell izgulni, 28-án washington lángba borul. resist bush.
 • StarFist
  #20
  Akkor nézzük más szögből is a dolgot. Ugye van néhány egyezmény az amcsik és az oroszok között, ami a nukleáris robbanófejek csökkentését (leszerelését) célozza. Ehhez az egyezményhez az "atom klubb" új tagjai (Kína, India, Észak-Korea, Pakisztán, Izrael és más, most meg nem nevezett Arab államok) nem hajlandók csatlakozni. Eddig ugye a világbéke a kölcsönös elrettentés elvén alapult (ha kilövöd a rakétákat, nekünk még van időnk kilőni a sajátjainkat és mindenki elpusztul). Értelemszerűen se az Oroszok, se az USA nem mert belevágni egy olyan háborúba, ahol a túlélők csak egy radioaktív atomsivatagot örököl.
  De mi van az arabokkal? Testére köt egy bombát és felrobbantja magát meg mindenkit a közelben...és ezeknek ráadásul atomfegyvereik vannak...és nem hajlandóak a leszerelési egyezményhez csatlakozni.
  Azt hiszem érthető, az USA részéről, hogy ha már leszereli a nukleáris robbanófejeit, akkor szeretnék megvédeni magukat az ilyen kardlengető fanatikusoktól. Aki ezzel a tények ismeretében nem ért egyet, abban annyi életösztön sincs, mint egy gilisztában.
  Most nem azt mondom, hogy a Bus egy szent. Elég nagy szenya a maga módján, Inquisitor már leírta miért.
  Egyébként csak kiábrándítás képpen, az Oroszok és az Európa nem azért hisztizik mert nem ért egyet az ötlettel, csupán szeretnék elérni, hogy a rakéta elhárító pajzs Európát, illetve Oroszországot is oltalmazza.
 • Zocsi
  #13
  Ez fasza. Így indulhat a III.VH. Kilőnek egypár nukit, az lepotyog az Eu.-sok fejére. Aztán azok begurulnak, és lerohanják mind az indító államot, mind amerikát... Hmmm... Miért nem semmísítik meg azokat kint az űrben? Ott koszálhat szanaszét a robbanófej.
 • Anastasia
  #12
  Ez egy hülye Texasi pöcs.
 • ixyon
  #6
  ghighighighi 93 az IQja ghighighighi halál kooly... clintonnak 183volt...
 • ixyon
  #4
  ghighighighi jól rábasztunk