23
Hol lehet venni Gyors memot
-
#23 LX?
Nézd meg az alaplapkönyben milyen ramokat bír el a lapod, max nem hajtod 133-mal, csak 100-al. De a lényeg itt az, hogy az alap le tudja e kezelni a 256 ramot, ezt nézd meg, a régieknél általában 128 a max.
by kbb -
#20 :D
De ő nem annyira távolkeletre gondolt szerintem :)
by kbb -
Borg #19 F-L szerinted Taiwan hol van ha nem távolkeleten?:)) Azért az onnan érkezö hardwarek száma nem 0... -
#18 9 e forint sok 256-ért? Ennyire lement volna az ára?
by kbb -
Mathias #17 _beko : igazad van elfelejtettem hogy 256-os, szerintem azért nem sok. Tuti megy 150-et 2-2-2-vel. Ezt még a winbond se birta ennyit a márkáról. -
#14 Aha. Jó mundjuk king-stone-t én se vennék, de azt az 1000-est már ráköltöm, és akkor van egy fasza ramom.
by kbb -
#12 Jahh, de ha egy noname és egy márkás között 1 e foring külömbség van, akkor mit vennél? Noname? vagy hyundai chipes?
by kbb -
#10 12 rugó +áfa a 256 kingstone, szerintem az nem pofátlanul drága...
by kbb -
#9 Ez az egyik baj, a másik, hogy az alaplapok nagy része (számomra érthetetlenül pl az ASUS új csodái sem) nem hajlandó 512-nél többet lekezelni, ehez képest az én régi ASUS Flagship P3BF alaplapomban vígan megy a 640 mega... -
Borg #8 Én is 2db HYUNDAI PC166!os ramot vettem, 256osokat. Az egy dolog hogy jobb ha 1 modul van a gépedben, de több alaplap, és oprendszer sem jön ki az egybe 512es ramokkal ezzel vigyázzatok! Amugy neken tökéletesen mennek, igaz nem tulzottan tuningolva proci miatt, csak 111FSBn, CAS2ben, de sokkal jobb eredményt hoznak ram tesztekben, mint az elözö nonamek, ugyanezen sebességen. Kingstonok meg ehhez képest pofátlanul drágák szerintem... -
#7 Norton Diagnostics. (systemworksbe meg utilities-be van)
tesztnél elakadt 1 memócímnél.. aztán még 10X ugyanott, és reboot után is, meg másik gépben is ezekután elég valószínű volt, hogy a modul a hibás. Vittem vissza, egy szó nélkül kicserélték másik Hyundai-ra. Ez most penge jó. -
#6 Ahha, hát nekem most atomstabil így 148-on, de mond csak milyen tetszprogival tetsztelsz ramokat?
by kbb -
#5 nekem pont 2X256 Hyundai modul volt, ami hibázott...(még húzva se volt) ki lett cserélve ugyanolyanra, és már jó. Amint hazaviszed eressz rá valami tesztprogit, mert használat közben lehet, hogy nem tűnik fel, de nem tesz jót neki ha hibázik. -
Mathias #4 ja a boltban(www.hackerman.hu) azt mondták megy 155Mhzet -
Mathias #3 beko: nekem van egy noname ami megy 150mhz-en 2-2-2- vel stabilan, lehet hogy megy feljebb nem probáltam, ja és eladó is 9ért, ha kell. -
#2 Ne vegyél 128 ramot, vegyél 256-ot, mert már jobban megérti. Nekem is ez van, 11 rugóért vettem egy hónapja, hyundai chipes brand (márkás) ram. Stabilan viszi a 148-at, felette még nem tesztelgettem. Ezt az Aqua-ba vettem (Pest, Dohány utca), de ha igazán márkásat akarsz venni, akkor vegyél Kingstone ramokat. Ezt lehet asszem kapni a Hertába, ez is a Dohány utcába van.
CSAK MÁRKÁSAT VEGYÉL, ne sajánld azt a pár ezer forintot.
Ja igen, és ha lehet, csak egy ram modul legyen a gépedbe, hiába van x helyed, lehetőleg csak egybe legyen ram, azért mondom, hogy vegyél 256-ot, és passzold el a kisebbeket...
by kbb -
beko #1 Szeretnek venni 128 MB sd ramot ami birja a 143-145 MHz-t. Acorp 7KTA laphoz kene. Eddig van 64.
Hol lehet venni ilyet? Vagy ahol vissza lehet vinni ha nem megy,
Tud valaki segiteni?