Szenvedő metál/rock zene ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Venue: Sziget
Address: . Budapest, Hungary
Comments: AZ BAZZEG HOGY LESZ!!!!!!
info a www.slipknot1.com .ról
So cry me a fuckin river, bitch!
*hihi ** *
és állítólag SLIPKNOT szintén a Sportszigeten, a 2. napon (június 12.)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
amúgy www.ddos.hu .... 😊 szal ha majd arra a számra küldesz emeltdíjas sms-t akkor kis forgalmat generál a megadott címre..
*hihi ** *
van már zenekarom szal nem köszi😄
*hihi ** *
basszus.
na ez kell a szánalmas.hu ra, nem a pedofilpapok onlájn 😄DD
basszus. basszus. basszus.
ddos? 😊)
Hajrá Dózsa György!
jó buli vót ma is 😊
csinálunk majd rokk bulejt azt5 majd mesélek 😊)
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
aszem géjzör a nevük 😊)
Hajrá Dózsa György!
Ha nm vagy zrínyis, akkor melyik az a nyálas zenekar? bÁR MONDJUK NEMTOM MELYIK SULIKBÓL vannak laciék....
Neem, nem vagyok/ voltam zrínyis. Ez rágalmazás 😊
Ilyen fellépéssel haverom(ék) is szívták meg. Minden cuccot srác vitt, nagy értékes cucc, keverõ, mikrofonok, .. minden, + zenéltek. Utánuk következõ zenekar meg lenyúlta az egész zsét, és egy üveg martinit adtak nekik. hát ez sux..
Most téli nyári átállás. Hejj!!!
Hajrá Dózsa György!
Kicsit visszakanyarodik a book of shadows-os vonalhoz, belevegyítve a BLS neméppenlágy hangzását.
Az eredmény....érdekes...egy fanatikusnak mint én jó, de kíváncsi leszek másnak mia véleménye.
A www.zakkwylde.com -on lehet halgatni pár részletet.
Hát hihetetlen hogy ezek mindenhol ott vannak 😊
Járási laciékat nem szídni 😊
Britni koncerten igenis van gitár...eccer láttam egy koncertet..a csávó eleinte nagyon úgy tet mint aki játszik, de a vége felé már sörözött közbe--->>hiteles.
Nálunk is lesz a suliba valami koncert, olyan bandával hogy tõlem kért külcsön gitárt a szólós...hámondom ügyes vagy...ezt baszhatod...de üzletet ajánlott 😊
Szerintetek mennyi alkohol ideális egy gitárért egy fél órára? 😊
Hajrá Dózsa György!
*1418 : vzz: negyedikben osztályunkból volt egy gyerek "fiúcsapat"ban, kultúrális napon beültünk az elsõ sorba, és a számuk felénél látványosan kivonultunk 😄DDDDDD
Hajrá Dózsa György!
csak acsávokámnak nincs hangja, a zenekar meg igaen csirkusz mögötte.
engem gyíkká változtatott de már elmúlt
sirtam is sokat.
engem gyíkká változtatott de már elmúlt
azért az 1400 as jegy elég durva.. múltkor mennyi is volt egyetemen? 300 ?
Hajrá Dózsa György!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
LOL 😊
Amúgy tényleg reggae származék a ska
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

hogy lehetett volna ugyanolyan jó ha nem voltam ott ?