1651
Szerintetek szenved a metál / rock zene itt Magyarországon ???
-
Gandibá #1090 Én inkább Opeth-re meg Finntroll-ra megyek :) -
Kou #1089 Március 12, Pecsa,
SOULFLY + supports
a jegy ára kb 4000-5000 között lesz. -
#1088 ami köztudottan nemigaz -
#1087 -
#1086 Jó, nem válaszolok, pápá! -
#1085 de az "Keményen..." -
Gandibá #1084 Most is csak a kifogás megy.. -
#1083 Bocs, de egy kérdés van a topic-ban, hogy Szenved e ez a műfaj, én csak mondtam, hogy "Keményen..". Valami ilyesmi, vissza lehet olvasni. -
Gandibá #1082 De ki miatt van az egész? Nem miattam az biztos, és nem vesztettem, mert még te nem ismered be mekkora furkó vagy hogy bejösz rocker topicba a rockereket és a zenét fikázni.. -
#1081 167 asszem.... vagy 30 ezer - 300 ezer? Mittudomén... -
#1080 Jól van, nekem ennyi elég, kimondtad, hogy igazam van, és veszítettél. Látod, ez a szép a kultúrált flameben! :D
Akkor mentem -
Gandibá #1079 Hát én legalább beismerem ha tévedek ehe.. már lassan annyira feltúráz hogy össze vissza beszélek :)
De ilyen emberekre kár a szót fecsérelni, aki hülye haljon meg :D -
#1078 Nem vagyok diszkos, szar hely a BANK :D -
#1077 akár maradhat is csak akkor ugy 200 al gyorsan ugrassza meg az iq ját .. -
#1076 5 találtat a diszko szóra lehet hogy rövid de lehet hogy hossz ó val...
ebből is láccik hogy mekkora "fusi banda" mivel nem fórumoznak szinte semmit se hanem jönnek ide csesztetni minket... -
#1075 Gyerekek a diszkó mindíg... (17 üzenet) - 2003. 10. 20. 03:12
nyitva áll...
DeeJay-s in the world (9 üzenet) - 1999. 12. 10. 14:05
DJ-k itt csavaghettek mindenről, ami a diszkóhoz tartozik
5 találat
-
Gandibá #1074 Jól van jól van, igazad van. De akkor valóban elhúzhatnál már innen, mert csak felb@szod az embereket. -
#1073 Nem erről van szó, arról hogy ellent mondasz magadnak, arról van szó. De megint találtam egyet... "Mindenkinek szíve-joga, hogy kit ítél el, nem?" -> Akkor ne baszogass, hogy mért ítéllek el titeket. -
Gandibá #1072 Mindenkinek szive-joga hogy kit ítél el, nem? -
#1071 Van olyan topic? :D -
#1070 Látod, megint ellent mondasz magadnak. "mért ne itélhetnék el egy négert?" <-> "Amúgy meg semmi bajom nincs velük" -
Gandibá #1069 Amúgy meg te kussoljál, mert nem én mentem be diszkos vagy akármilyen más topicba fikázni az egész közösséget a zenével együtt.. -
#1068 Tőletek félek legkevésbé, kezes bárányok vagytok ti rokkerek. -
Gandibá #1067 Hát ha már te elitélsz alapból én miért ne itélhetnék el egy négert? Amúgy meg semmi bajom nincs velük, mert még egyet se ismerek, rosz tapasztalatok nincsenek (kivéve a rap klippeket :P). -
#1066 "Fikázom jah, de nem a saját topicjában vazze.."
olvasd már el bazzeg!
na jó segítek: ha fikázod a rokkereket a saját topicjukban seggbe leszel b... rugva! -
#1065 Akkor ne pofázz arról, hogy mért itéllek meg titeket rockereket, úgy ahogy! Mert akkor 1045 és kussolhatsz! -
#1064 kis zene -
#1063 ehehe :]] -
Gandibá #1062 Fikázom jah, de nem a saját topicjában vazze.. -
#1061 ezaz kifelé :DDD -
#1060 hát aztat én nemtudom :DD -
#1059 #1045 -
#1058 bocsi de muszáj pont itt megvitatni hogy milyen izmos egy feka?
ne érje szó a ház elejét, semmi bajom nincs velük, de ezt talán nem itt kéne -
#1057 Gyúrni kell (lehet) minden mellet, az is kell, de nem CSAK a gépek mellet volt! -
#1056 az izom sűrűbb mint a zsír ezért nehezebb .. ez rendben is van.
és nemtudom mit sportolt de valószínűleg gyúrt is.. emellett -
#1055 RoTfLoL!!!
Ha gyenge vagy mint a szar, és nincs elég testsúlyod (az is kell ahhoz, hogy erőset üssél) akkor szar vagy. Az izom meg nehezebb, mint a zsír. Lenny-n látszik, hogy nem egy body-builder, és hogy rendszeresen sportol(t).
A felkészültség igaz, de szellemben is ott kell lenni. -
#1054 szerintem meg nem... ugyanis az izomzat minősége és az "felkészültség" mind testben mind lélekben sokkal fontosabb -
Gandibá #1053 Igaz, én se megyek be akármilyen más topicba és fikázom az adott műfajt.. -
#1052 Tévedés. -
#1051 ha akarják vegyék ... ehhez is joguk van .. viszont ahhoz nincs hogy ócsárolják a metalt vagy azt aki azt hallgatja