1651
Szerintetek szenved a metál / rock zene itt Magyarországon ???
-
#1171 13 éves -
#1170 kimás ?? a srácc az én vagyok :DDDDD -
Gandibá #1169 Mindenki tudja hogy a csaj volt egy idióta! -
#1168 de dög vagy !
mé vontad vissza ? -
#1167 akkor csajszi :]]
na midnegy.. -
#1166 ki ? -
Gandibá #1164 Na az ilyeneket nem értettem meg sose, erre tényleg no comment :( -
#1163 [Ancsa_00_13] TAnkscapda?
[rocker_sracc] annyira nem, csak néhány szám
[Ancsa_00_13] jah
[Ancsa_00_13] akkor nem is igazi rocker vagy
[Ancsa_00_13] =)
[Ancsa_00_13] boccs
[Ancsa_00_13] úgy is öltözködsz?
[rocker_sracc] khmm
[Ancsa_00_13] mi
[Ancsa_00_13] ,
[Ancsa_00_13] ?
[rocker_sracc] nem ismered a guns n rosest ??? deep purple ? queen ? AC/DC ?? sztem ezeket se, és akor még mondod h. én nem vagyok rocker
Ancsa_00_13 kilépett...
Ancsa_00_13 visszatért...
[rocker_sracc] nem ismered a guns n rosest ??? deep purple ? queen ? AC/DC ?? sztem ezeket se, és akor még mondod h. én nem vagyok rocker
[Ancsa_00_13] de én nem jelentem magam rockernek!!
[rocker_sracc] de figyelj
[rocker_sracc] a TCS az szar. főleg mostanság... érted
[rocker_sracc] azé nem kedvelem
[rocker_sracc] ismerem persze,, de nem tetszik
[rocker_sracc] iet hogy mennyország turiszt , ez az a ház, rock and roll rugója, ezeket meghallgatom
[rocker_sracc] szal ájjá vissza
[Ancsa_00_13] jol van bazze
[Ancsa_00_13] akkor se vagy rocker
Ancsa_00_13 befejezte a beszélgetést.
[rocker_sracc] kabbe
[rocker_sracc] mér ne lennék az ?
[Ancsa_00_13] mert
[Ancsa_00_13] hy
[rocker_sracc] te kis picsa mit tudsz erről ?
[rocker_sracc] betolod a buzi linkin parkot és hudenagyon keméyn vagyok !!!
Ancsa_00_13 kilépett...
no comment! -
#1162 Lesz Amorphis (megint) a Szigeten.
Forrás: www.diaksziget.com -
Gandibá #1161 Hát igen, ők se már a régiek. Remélem az idei lemezen már a régebbi zenei világ lesz hallható. -
#1160 most mintha egy kis nu metal beutest is talaltam volna benne :) -
Lateralus #1159 Olyas volt zeneileg...régebben. -
Gandibá #1158 Talán nem az? :P -
Lateralus #1157 Látod ? Mondom:
"Hát nem.. melodic death." -
Lateralus #1156 Melodikus neo black :)))
Ááá, vicc vót !
Nem ismerem amúgy, ilyesmit nem hallgatok.
Amit hallottam tőle, azt talán new school black metalnak lehetne hívni.
Amúgy ezek a skatulyák többnyire nagyon erőltetettek. Főként a média találja ki őket, mert az azonos kategóriájú új csapatokat könnyen le lehet nyomni az emberek torkán.
"Mit játszanak ? Black metalt ? Az olyan, mint az Immortal. Az nekem tetszik. Megveszem."
"Mit játszanak ? Nu metalt ? Az olyan mint a Linkin Park. Az nekem bejön. Megveszem."
Satöbbi. Sok csapatnál vannak párhuzamok így akár azonos halmazba is paszírozhatjuk őket, de sok esetben ez sántít. -
Gandibá #1155 Hát nem.. melodic death. -
#1154 siman be tettem volna mint death es le van tudva :)
es a dimmu borgir? -
Lateralus #1153 Melodikus neo power/thrash. -
#1152 vegre tudom a kulombseget :)
kb egy eve hozott egy haver egy CDnyi death/black metal mp3mat. megvallom oszinten, nekem men teccik... nagyon kaotikus az egesz, ahol jo a zene ot elb*ssza az enekes aki bombol es nem erteni semmit
multkor hallota az In flamestol a reroute the reamint, az teccet (milyen stilus szerintetek?)
-
#1151 nekem nem ;] -
Gandibá #1150 Nekem 8 hogy hogy énekel, az a lényeg hogy a zene jó legyen! -
#1149 hát nem is teccik annyira ;]
szöveget nem érteni .. valahogy nem artikulál az énekes :] -
#1148 Bleeding Through ezért lehet hogy érdemes lenne elmenni, csak kicsit sok a jegy.. -
#1147 Igen, tom, az érdekes, hogy az 1. magyar csapat a Wacken-en, semmi más :) -
Lateralus #1146 Mi benne az érdekes ?
Nuclear Blast-os csapat. -
#1145 Na gyerekek, ez érdekes.
A Wacken fesztiválon fellép 2004-ben az Ektomorf :) -
Gandibá #1144 Én nem tudom megfogalmazani, de meg tudom különböztetni :} -
#1143 Az Iniquity tipikus death metal, a Dimmu afféle black-szerűség, de inkább a korai dolgaik, pl a For All Tid. Ma már nem igazán trúk...
Amúgy a death metalnak van még egy skandináv ága is, ami valahol a death és a black között helyezkedik el, nem tudom jobban kifejezni. (pl Dissection, Hipocrisy, Amon Amarth). Szóval nehéz kenyér ez, kérem... -
#1142 én igen! de nem mindet !
csak a gunst :)
úgy üvölteni még nem hallottam snkit :)
talán steve tyler :)) -
#1141 hehe.. iniquity pl hova esik meg dimmu ? Meg én nem igazán pártolom az ordítunk a mikrofonba 1000 L című számokat... -
#1140 Hát, ezt qrva nehéz behatárolni, főleg manapság. Régebben mondjuk kb. annyi, hogy a death metal inkább a technikás játékra, a gyorsaságra, és a kissé hisztérikusnak ható gitárjátékra ment rá, a black metal pedig inkább a hangulatra. A black is gyors volt, de ott nem volt cél a technikai brillirozás. A death metal gyökerei a Celtic Frost- ban keresendők, mig a blacké a Venom-ban. Na és persze az énekstilus az, ami még egyértelmű különbség. És a hangzás. A death bandák mélyebbre szoktak hangolni. Ma már eléggé elmosódnak időnként a stilusok, nehezebb a markáns jegyeket megnevezni. Mindenesetre az biztos, hogy ha meghallgatsz egy death és egy black albumot, azonnal érezni fogod a különbséget. -
#1139 hm, ezeket nem is ismerem .. na majd beszerzem ..mi a pontos különbség a death meg black metal között ? -
#1138 Ja, ja. Kár, hogy a középső kettő már nem létezik. Az Emperornál mondjuk érthető és korrekt volt a búcsú, de az Immortallal nem tudom, mi történt. A site-jukon sincs semmi különösebb magyarázat. Voltál a Mardukon tavaly áprilisban? -
Gandibá #1137 Marduk, Immortal, Emperor, Satyricon az istenblack! -
#1136 Hát egen. Heh-heh -
Lateralus #1135 Ááá !
Istentelen zenék :) -
#1134 O.K. Marduk, Immortal, Emperor, Satyricon, Nokturnal Mortum, Summoning, Gorgoroth, Dark Funeral, Carpathian Forest. Csak pár példa. -
#1133 eggyütteseket mondj szerintem .. aztán majd meglátjuk :) -
Gandibá #1132 Hogy a fenébe ne?! :)
Mostanában ami black metal és tetszik az az Astriaal 2003as lemeze. Bitang jó black! -
disgust #1131 én igen. naponta eljárok egy építkezés mellett.