32
 • narumon
  #32
  iXBT: Végül is a te pénzed. Mindenki úgy dönt ahogy jónak látja, de hogy egy felirat miatt vegyen valaki drágábban szarabb processzort.. ehh nem tudom..
 • Lez
  #26
  Jónak tűnik, csak kellene hozzá egy mindenki által hivatalosan elismert benchmark progi. Ilyen meg nincs. Főleg mert minden cég azt tartja jó benchmarkank, ami az ő hardverét hozza ki jobbnak. :)
  Egyébbként mivel hűtötték azt a procit? A 3,5 GHz-set? Folyékony nitrogénnel? A Weben már láttam egy 1.4-es Athlont, ami 2.2-n futott. Azt nitrogénnel hűtötték. :))
 • CAD
  #23
  "mint 2 100m magas" - ugyertetem, hogy mint 2 100 emeletes...
 • CAD
  #22
  sy: na igen, SG az arra van optimalizalva, de azert egy kerdes: az a gep kijon 250 ezerbol? - es abba egesz pontosan hany proci volt ? - 50?

  "Ismeritek azt a viccet, hogy két CPU beszélget?
  - 2*2?-kérdezi az AMD.
  - 5!-vágja rá azonnal a Pentium.
  - De hát az csak 4!-álmélkodik az AMD.
  Mire a válasz:
  - Na jó, de gyors voltam! ..."

  Szerintem a pentiumot osszekevered az amd-vel... ez epp forditva volt regebbi prociknal... ma mar nemtom, hogy van, mindenesetre a kulonbseg olyan elenyeszo a ket proci kozott, mint 2 100m magas haznal, hogy egyik 300 masik meg 305 meter magas...

  Egybknt teljesen koztudott, hogy az alaplap busza fog vissza mindnet... a nagy procifejlesztes mara mar csak penzhajhaszat, nem a mi erdekeinket szolgalja :(( - a cegeket.
 • Mad Guy
  #16
  Egy 3ghz-esen (amd-n) már jól lehetne sacrifice-ozni :)
  Az ut meg túlgyors lenne (100fps :)
  Na ez értelmes beszólás volt :)
  Jöjjön vmi értelmes: melyik rohadt játék fog tudni kihasználni 10ghz-et??????? Q4? vagymi???
 • Dikkma
  #13
  800-as Duron? Wow. Húha.
  Kain ne nevettess....
 • Coine
  #12
  Emberek, majd akkor teszteljünk hasonló órajelű P4-et és TB-t ha optimalizáltak progikat a P4re és akkor ámulunk majd, és még akkor jön a sebesség különbség is.

  Mostani hír volt, hogy 40 szoftverfejlesztő mutatta be a P4-re optimalizált progiját az IDF-en.

  Meglátjuk mi lesz.

 • Kain
  #1
  Néhány év múlva majd 30 GHz-es Intel procik lesznek. Akkor az AMD legfeljebb 20-at tud majd. De hogy a 20 gyorsabb lesz, mint a 30, az biztos. Intel sux, AMD rulez.