10
Milyen chipsettel szerelik?
  • Mathias
    #10
    Hát ja főleg alaplapokban:))
  • Mathias
    #8
    ASUSéktól Én videókártyát és CD/DVD romot vásárlok,ahhoz értenek..

    Neo ne hogy azt mond hogy az ASUS nem tud alaplapot gyártani. Csak két példa: CUSL2, A7M266
    Azt ne mond hogy nem gyorsak és stabilak
  • harcu
    #7
    Ezek a hozzá nem értő kollegák biztosítják a cégünk száznál több számítógépét. Akkor most rúgassam ki őket, vagy nagyon is igaz az az általános vélemény, hogy az Abit az lutri. Asusra nem panaszkodhatok, a közelemben működők mind stabilan mennek immár egy éve.

    Különben ízlések és pofonok. Anno MSI-t akartam venni, de végül ez lett belőle.
  • supervisor
    #6
    Senki nem tehet néhány nem hozzá értő kollegád botlásáról..
    Nem az első Abit alaplap ami a kezünkön átment,ezidáig nem volt semmi nemű bootolási probléma ellenben az ASUS A7V133-val mely sokszor a default beállítással sem hajlandó elindulni egy-egy gyengébb minőségű rammal.
    A KT7 egy kiváló alaplap, annak idején minden Hwsite-on első v. második helyen végzett az instabil A7v után.
    Ha jót akrsz magadnak akkor cserélsz egy KT7Ere vagy ha ennyire utálod az ABITot ekkor Egy EPOX K7Vre még ez is olcsobb az ASUSnál és mégis tud feszültséget emelni.
    ASUSéktól Én videókártyát és CD/DVD romot vásárlok,ahhoz értenek..
    Neo..
  • harcu
    #5
    >Abitot..Abitot..Abitot..

    Mondták ezt a kollégáim a KT7-re, majd miután be sem tudtak vele bootolni, szépen cseréltek Asusra. Azóta minden szép és nagyon jó. ABitnál meg kritikus, hogy éppen milyen alkatrészt nem fog szeretni, amitől nem indul majd el, vagy szimplán csak kifagy.
    Az én alaplapom is korrekt, de hol lehet állítani rajta a nagyobb szorzót.
  • supervisor
    #4
    Az ASUS az alaplapjaival állandóan szivatja a népet, halgattál volna rám mikor mindig mondtam ABIT KT7E-t vegyél, olcsobb mint az ASUSod lehet rajta feszültséget emelni és Valóban KT133E van rajta.Az A7V-E az év Átverése az ASUStól.
    Abitot..Abitot..Abitot..
    Neo..
  • Anee
    #3
    te maxx egy rosszat fogtál ki
  • Anee
    #2
    A KT133E az olyan mint a proci...van amelyiket jól lehet húzni van amelyiket nem......tre maxx egy orsszat fogtál ki..de mért nem egy KT133Ara épitettél?
  • harcu
    #1
    Van egy problémám. Milyen chipsettel szerelik az Asus A7V-E-t, KT133, avagy KT133E? Az enyémet csak 110 MHz-ig lehet felpörgetni - ennyit enged a BIOS-a - és a papírja szerint KT133-mal szerelik. Azonben a neten lehet olvasgatni, hogy KT133E a chipsetje, és nagyon jól pörgethető, akár 150 MHz-ig is. Egy teszt szerint (http://www.bench-house.com/motherboard/asus/a7ve/a7ve_001.html) simán megveri az Abit KT7-E-t, és én is azért vettem, mert túl szeretném hajtani.
    Szóval aki tudja a pontos választ, az közölje már velem.