12
  • Lez
    Nem értem mi lenne ennek az értelme. Ha nincs órajel, akkor még úgyse veszik az Athlont. A hülye bemegy a boltba, aszondja:
    -Mennyi ennek a P4-nek az órajele?
    -2GHz.
    -És ennek az Athlonnak?
    -Annak nincs megadva az órajele...
    -Ja, ha ennek még órajele sincs...

Ja és ha minden frekvenciához meglenne egy bizonyos jelölés, akkor meg ugyanúgy kapásból be lehet azonosítani. Talán még a boltban is úgy hirdetnék.
  • Pheel
    Szerintem keves olyan dolgot tudtok mondani, amihez GigaHz feletti proci kellene otthoni gepben. Amondo vagyok, amig nem kell mas, en nem cserelek csak azert mert deolcso az 1.3-as...
  • narumon
    habla: Egyet értek. Cégeknél soxor az eladó nem is veszi a fáradságot hogy utánanézzen a dolgoknak, vagy esetleg utánaolvasson. Személyesen ismerek olyan számtech boltosokat akik a bérelt netet levélolvasásra és csajozásra használják. Az már eszébe sem jut hogy esetleg valami hardware siteot nagy ritkán átböngésszen vagy egy ilyesmi forumba bekukkantson. Ha nem éled fel neki elsőre az Abit KT7A akkor elkönyveli hogy egy szar lap. Eszébe se jut kinyitni a leirást ahol az első oldalon nagy betűkkel az áll hogy a proci ventillátort hova kell kötni... :(