102
Segítség! :)
-
#20 MI A KÉRDÉS ? -
#19 Igazad van. -
#18 :)
az mondjuk a csajrol is leri, ha ertelmes és nem arra tart hogy kihasznaljon, tuti nem engedi hogy mindig csak te fizess. -
#17 Még a barátnőnek se mindig fizetek. -
#16 de amugy fizessen ö hisz ö akart moziba menni...
ciki ide vagy oda nehogymar belölem eljenek... -
#15 Ez más.
Ha mind2t felpróbálod utána, és jó a másik is, akkor ok. -
#14 feltéve ha ö áll a csjok elött és az ö seggeröl beszélnek :) abbol meg lehet valami erdekes is 3 asban :) akor meg ugye megeri a a baratnö baratnöjenek a mozijegyet is fizetni :) -
#13 A legnagyobb gáz akkor is akkor jön, amikor néznek valami jó pasit és előtted beszélik, hogy mennyire király segge van.
Ha ezt a szitut nem tudod kezelni, eszedbe ne jusson 1-nél több csjjal menni valahova. -
#12 Ez mondjuk más, mert nem a barátnő hiv el!!!!!!!!!!!!!!! :-) -
#11 Értettem a célzást. -
#10 En, ha barátnőd helyében lennék, el nem hívnám a barátnőmet, ez elég gáz dolog! Az azt jelenti, hogy valami nincs rendben köztetek! Meg mondjuk a csajod barátnője sem normális, hogy el akar veletek menni! -
#9 Nekem egyszer az eggyik csaj megbánta az után futót mert amig ki ment levegőzni a futó lett a csajom ő maeg a futó hehehe:-)))))))) -
#8 Ja csak gátló tényező...
Ha mondjuk a barátnőd(vagy jelölt)akarja hogy jöjjön akkor viszont ez az un. gardedám aki azért van ott hogy ne tudj avatkozni érdemben,vagy azt teszteli a csaj hogy mennyi vér van a pucádban és mersz-e a utánfutó előtt is komolyabban nyomulni... -
#7 Na az ilyen csjokatt hívom én utánfutónak.
Vigyázz ne szokjonrá, hogy veletek járkál. -
#6 hat most meg eloszor esetleg fizeted neki...de amikor amr 8-adszor hoz baratnot a moziba, raadasul nem is egyet hanme egy egesz falkaval, akkor mar szerintem alljak ok a jegyeket... -
KiPéTa #4 Ha rendesen, időben szólt, meg minden, akkor OK. De ha már 3-at hoz, akkor már eszed ágában se legyen ezen gondolkodni. Sőt! -
Laci #3 Én meg nem vagyok híve annak, hogy a csajanak állandóan mindent fizetnek, mert valószínűleg kihasznál (bár nem saját tapasztalat), meghát úgy könnyű, hogy hoz még 3 csajt, hogy annak is fizess csak mindent. -
#2 Ciki.De inkább csak 2esbe menjetek mozizni!Akkor olcsóbb,és nem éx.Különben he nem mondja,nem kell fizetni. -
KeKSZ #1 Újabb kérdésem van hozzátok... :)
Van egy barátnőm, és... mondjuk eljön velünk a barátnőm egyik barátnője mozizni (huhh... ezt jól megmondtam) akkor nekem a barátnőm barátnőjének a jegyét is fizetnem kell? Mert hogy néz ki, az hogy én megveszem a csajom jegyét, a barátnője meg kifizeti... Ez olyan ciki, nem? :)