3009
Mit kene vennem?
  • ent
    Egy kis teszt bármely egérhez!!!!
    MiceJUDGE4.0
  • ent
    Egy kis segítség CH tulajoknak!!!!!
    Downloads:Firmware frissítés
    Előtte drivert fel a www.razerzone.com ról!!!!!
  • ent
    500 hz szentem a legbiztonságosabb felső határ!! (usb-t) A driver mit bír, az már más kérdés...
  • Giggs11
    a diamondbacket hány hz-re érdemes rakni??
  • ent
    Az nem gáz! Az a jó ha felugrik oda! Hiszen nem egyenletes mozog a kezed... Jó is lenne...
  • HRS Tboy
    viszont hiába 1000-es az átlagom nekem is 500 körüli és cak néha ugrik fel 1000 környékére. az mx 518-asomnak jobbak voltak az eredményei. az 800 körül mozgott
  • HRS Tboy
    én 1000-re hackeltem és eddig semmi gebasz nem volt vele
  • HRS Tboy
    biztos h nem a pad szar, ennek az egérnek más felület kell. csak még nem tom sajnos h mi
  • ent
    Dehogy, ez a progi hibája csak!
    De egyet ne feledj, 500Hzig a legbiztonságosabb...
  • ent
    Akkor nem biztos hogy a pada rossz!
    Én is S&S sel nyomom.-...
  • HRS Tboy
    ha 1000 Hz-re van hackelve az usb-d, akkor nem számít a felette lévő érték. vagy de?
  • HRS Tboy
    lassú mozgásnál nincs gond de ha kicsit gyorsabban mozdítom az egeret nem mozdul a célkereszt. ez előtt mx 510-esem és mx 518-asom volt és azoknál tökéletes volt uez a steelpad
  • ent
    LOOOL: Hack eredmény a Razer CH-nál

4100 Hz!!!!!!!!!!!!!
    Elméletileg az USB nek nem ilyen nagy a hz-kompatibilitása
  • ent
    Miért? Mi az amit nem csinál?
  • HRS Tboy
    és az s&s steelpadon nem használható
  • HRS Tboy
    köszi
    így csináltam és azt leszámítva h nem találok hozzá ideális felületet, jól műxik
  • ent
    Akkor ezt csináld: (alaphelyzet, hogy semmilyen drivert ne tegyél fel!!)
    1. usb hack
    2. letöltöd a legfrissebb drivert
    3. driver install

(ha a drivert nem teszed fel, akkor nem használja a legnagyobb dpi.t, a mi esetnünknél azért volt érdemes nem törődni a driver felrakásnál, mert bugos volt a razer dirver. Szentem ha semmi bugot nem tapasztalsz: újraindításnál nem kapcsol be, ráközelítésnél (FPS) nem ugrik stb. akkor nyugdtan tedd fel a legújabb drivert)

Egérpadok:
    1. Icemate v2.0 15eFt
    2. Steelpad S&S 9800Ft
    3. Tescos egérpad 400Ft
  • HRS Tboy
    sn3jd3r!
    ha nem teszem fel az egér driverét, akkor max dpi-vel műxik?
    az usb portom hackelve van, akkor töröljem a drivert és hackeljem újra?
  • HRS Tboy
    sziasztok!
    most vettem egy logitech g5-öt. viszont nem műxik steelpadon, asztallapon sem az igazi. tud vki olyan padot amin lehet használni?:)
  • ent
    Minkenképp!!!

Pl nekem volt most egy plazmám, és a dn lévő driverrel scinált egykét érdekes bugot. Rendszerváltás volt nálam, letöltöttem a legújabbat és csak azt tettem fel és semmi gond vele!!!

Más

Razer CH-ja van még vkinek?
    Tudom ajánlani a következőt!! Legújabb driver, firmware és semmi bug, semmi gond. (6.09, 6.17g)
  • Giggs11
    a razer diamondback-hez érdemes a frissítéseket leszedni ?
  • zimzumm
    Ja és néztem a opixel.hu-n az egférpadokat, és láttam ezt a Qpas-márkájú kis családot, na ezeknél írják, a high, medium, és a low beállításokat! Na ezek a beállítások, csak méretbeli különbségek, vagy más az egérpad anyag összetétele, vagy akármi. ???????
  • zimzumm
    És mégvalami, milyen egérpadodt vegyek? EGy MX 518-asom van, és szeretném a maximumot kihozni belőle! Egyébként én is zet az Icemate-t néztem! Egyéb tanács valaki?
  • zimzumm
    Heló all! Akarok venni egy Gamer egeret, és 10 rugóm van rá. Esetleg 11. Mit tanácsoltok? Milyet vegyek?
  • ent
    "Azt hiszem a marrott üveg is kb 10péz, gondolkozz inkább azon!"
    "icematet vegyel mondom 1 életre letudod az egérpad problémát"
    Elég meggyőző melyiket érdemes mostanában!

Ui.: 3 db bontatlan copperhead eladó!!!!! Pixel.hu garival és nettó áráért.... Privibe ha kell vkinek
  • GanXstaZoleeWrk
    icematet vegyel mondom 1 életre letudod az egérpad problémát, azon siklani fog az mx1000 :)
  • ent
    Elég régóta használom, előnyét ezért is tudom!
    Drága, de majd ha kipróbálod az egeredet rajta, meglátod milyen különbség lesz az asztalhoz képest!
    Viszont egy hátránya van szentem (természetesen azon kívül, hogy a tenyerem támaszkodó részét egy kicsit megkeményítette) jobban koptatja a teflon talpakat mint a marrott üveg padok!!!!
    Egyébként van egy razer ex... nevű egérpad is és adnak hozzá zselés tenyér-támaszt..., de 15 ropi!
    Azt hiszem a marrott üveg is kb 10péz, gondolkozz inkább azon!
  • Szabó Péter
    Kezembe volt a SteelPad S&S, de nem tudtam 10 ezret adni érte!
    Nem mert nem lett volna rá zsém, csak 10 ezer egy müanyag lapért...?Elgondolkodtató! Azóta is csak GONDOLKODOM.
    Amúgy vettem tefloncsíkot az mx1000-m alá, kicsit könnyebb, de nem egetrengető külömbség, sima asztalon használva. Marad a SteelPad????
    Muszáj lesz!10 ezer
  • Giggs11
    CS forever
    és milyen padot ajánlotok hozzá (de ne a legdrágábbat)??
  • Hunter of Deer
    Ha cszni fogsz vagy mas FPS eloszor elegge fura lesz! Legalabbis nekem kellet egy kis ido mire megszoktam!! De amugy nagyon jo eger! Egy jo pad kell hozza! meg nem art a teflonszalag sem!
  • Giggs11
    ilyen egerem van (remélem má nem sokáig...):
    vmi mezei logitech
    ennél csak jobb lesz a razer diamondback
  • Hunter of Deer
    Nekem nagyon bejön a Plasma bár teflontalpat kéne vennem hozzá! Viszont a jobb oldali gomb az elég furan van elhelyezve mert nekem sehogy nem esik kézre megnyomni! :D még a baloldalo az oké azt nagyujjal lehet nyomni de ami a jobb oldalon van az nekem nem jon oszze! :D
  • Giggs11
    nekem elég nagy tenyerem van ...
    majd írok tapasztalatokat...
  • ent
    A többi egérhez képest amit most a piacon árulnak, leszámítva a notebook egereket, jobbkézre ráöntve ehhez képest brutál nagyságban árulják!
    Nekem kisebb az átlagosnál tenyerem van, megfelel, de általában a tesztekben erre hivatkoznak... Nekem se probléma, csakis figyelem felkeltés volt a részemről a kérdező felé!!!!
  • ScOrpY
    nekem nagy a tenyerem mégis tok vele rendesen jáccani (lapos egereket szeretem)
  • ent
    driver problémákat leszámítva scak egy problémája van. Nem is, 3:
    -pici tenyérbe való
    -oldalsó gombok idétlen elhlyezkedése, megszokás kérdése
    -drága
  • Giggs11
    lenne egy láma kérdésem
    mik a razer diamondback egér hátrányai??
  • ent
    Ha jót akarsz, akkor jézuskától kérjél még 5 ezer Ft-ot! SteelpadS&S
  • Szabó Péter
    Szövetet szért nem akarok venni, mert az tapad szerintem nagyon, és nekem az nev fasza!
    Köszi amúgy!
  • ScOrpY
    Monnyuk ki a frankót