24
Final Fantasy 8
-
2bUs #24 köszi!
csak azé nyomom PC-n me magyarosításom van ,angolul meg nemtok mondjuk számomra még mindig rejtély hogy nyomtam végig ps2ön az FFXet végigjátszás vagy akármi nélkül 13évesen:D -
#23 egyszerre kell nyomva tartani azt a két gombot. PS1-en L'+R1 volt, pc-n meg gondolom akkor az a kettő amit írtál. El sem tudom képzelni milyen szar lehet a GF-eket boostolni pc-n , szegény billentyűzet tropára megy :D -
2bUs #22 CSá
a 8 első cd-jén mikor menekülnek a toronybol és a robot ellen harcolunk hogy kell elmenekülni előle? mert megsebzem és akkor lefekszik a földre és javitja magát addig kéne elmenekülni ki is ir vmit hogy nyomjam meg a c-t vagy a z-t (asszem) de nem történik semmi vki segitsen pls -
#21 Egytől hétig már végigtoltam, ha lesz ps3mam, végigtolom 10-13ig, aztán meg nekiállok a dragon quest sorozatnak. Megvan hogy kb mivel játszok olyan 2015ig XD -
#20 A 8at most toltam végig pspn ps1 emuval, most kezdtem el a 9et XD -
2bUs #19 Hali!
Imádom az FF-eket
a VII-nek a felénél tartok a Xet végigtoltam ps2-n de a XII-is próbáltam de nemtok olyna jól angolul(németet tanulok...)és abba belekavarodtam
most letöltöttem a VIII-at de nemtudom rendesen telepíteni..
valaki leírná magyarul hogy hogyan kell helyesen felrakni a játékot?nagyon játszani akarok már vele(most hogy van hozzá magyarosítás:D)
előre is köszi -
Pucóska #18 Heloka!
Nincs meg valakinek(,hogy el tudná nekem küldeni),vagy nem tudja valaki,hogy hol tudnám letölteni a FF8 összes videóját,vagyis az összes amv-jét???Nagy szükségem lenne rá!Aki tud nekem segíteni,az légyszi írjon az e-mail címemre(,mert azt minden nap megnézem):[email protected]
Előre is 1000 köszönet!
(Amúgy imádom ezt a játékot!:))
Ja,és még annyit,hogy ha valaki tud olyan oldalt vagy ilyesmit a neten,ahol csak ott,fennt a neten lehet megnézni az amv-ket,akár nem is az összeset,az is nagyon jó lenne!
Sziasztok! -
samurai #17 plz valaki linkejlen be 1 magyar leiarast a Final Fantasy VIII hoz
vagy a [email protected] ra kuldje el plz plz -
#11 Jóó nagy réteg :))
-
Viking #10 Szerintem nezz korul direct connect-en, ott megtalalhatod meg... -
#9 senki nem tartja már online, mert régi játék, és nagyon nagydarab. ráadásul eléggé rétegérdeklődésű. -
#7 :))))))) mind az 5 CD-t? ne nagyon álmodj róla... vedd meg, megéri (bár nekem a 7 sokkal inkább bejött, de ezt is kijátszottam 100%ra :))) -
#3 ajánlom FF rajongók figyelmébe:
http://www.ffgurus.net/
http://www.ffonline.com/
-
M@niac #1 Hellótok!!
Tudja valaki hogy honnan tudok szerezni friendship nevű tárgyat(ami a mumba megidézéséhez kell)???