Europa Universalis
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajna nem mert mar nem emlekszem pontosan de az tuti hogy onnan valamelyik link.De majd utannanezek en is ha lesz egy kis +idom.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
en is jatszogatom vele de eleg nehez.Netrol szedtem le a pontos cimet nem tudom de a linkeket tartalmazo oldalt meg tudom adni ahonnan valamelyik odavezetett.En is onnan szedtem le kb 35mb kicsomagolva 100mb.De a full cd s is ennyi kb. Itt a cim ha van kedved probalkozni: http://www.top69.hu/mp3lista.htm
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Fifa 2001 rip megvan. Ha érdekel cserélhetünk, de csak 1 hét múlva fogom tudni feltölteni. Deus Ex vagy Daikatana megvan? Esetleg a Quake 3 Team Arena vagy az Unreal Tournament ISO?
hmm nos ugy latszik valami jot is akartam most cselekedni (valtozatossag kedveert), es utananeztem a dolognak, talaltam is egy linket:klikk ide
De nem tudom jo-e a letoltes. viszont te nem tudsz fifa2001 rip linket?
De nem tudom jo-e a letoltes. viszont te nem tudsz fifa2001 rip linket?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"