Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
raj rizs szarjon sünt, meg az a hülye is, aki alapból 2 meccsre tiltotta el
örömmel dobtam ki a csapatból, ledraftoltam, mert azt hittem valamennyit fog játszani 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Sippie
semmi személyes, de a Dallasi védők egy cipőre se tudnák rávetni magukat...
😄
tutuhawer
semmi sértés, semmi személyes, de ha tippelnem kéne, dallasi játékos lenne az első, aki megcsinálja, ők annyira szerencsétlenek mostanában. És tényleg semmi sértőt nem akarok ezzel mondani, tisztelem minden szurkolótársam, talán a New Yorki-iakat is kicsit

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Sippie
és tényleg 😄DDD
tutuhawer
közben magamban azon röhögök, mekkora gif lenne, ha valaki a cipőre vetődött volna rá... <#nevetes1>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

LasDen
gondolom a pályán nem keménykedik eleget vagy nem értem...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
nem, semmi nem volt 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Sippie
semmi? sárga zászlót sem kapott a 49-ers? csaló banda... 😄
szomferi
a-a, szerencsére semmi se lett belőle

Sippie
aztarohadt mit kapott 😮 sérülés nem lett belőle?
tutuhawer
nem tud cipőt kötni... A béééééééna <#vigyor2>
@ DALLAS: feladni azért nem szabad, habár a főnököm is kikapcsolta, ő is DAL szurkoló. Én végig bíztan a Philadelphiában.
Ami tetszett: Állami rivális Pittsburgh mentálisan erős, elnyűhetetlen, ahogy a Baltimore Ravens is. Steve Smith kiváló csapatkapitány, nem hagy kérdést, hogy ők a legjobbak, és habár most kikaptak, végig hátrányból jöttek, ahogy láttam, és odakerültek, ott voltak, elhitték, fanatikusan hitték, ami nem semmi. Pl vannak csapatok, akik egy vagy két odabasz kategóriás játékot nem tudnak megcsinálni, amikor kéne és elúszik a hajó. A Phillyben Darren Sproles gyújott szikrát , a Ravensben Smitht láttam nagy elkapással és fanatizmussal. Ez borzasztó értékes lehet, nekem nagy kedvencem Smith

robotnyk

Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.09.08. 18:38:17
Ulvar
Gyerekek, én köszönöm hogy Tony Romonak ennyit fizet a Cowboys, legyen még jó pár évig. Neki köszönhetjük hogy ez a meccs nem Loss...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Sippie
megnéztem az első drive-ot... fumble és visszahordott TD. TV off, annyi elég is volt 😄 nyomorékok ezek
mulli1986
Lehet! 😄

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

ReszegKoldus
mindenkinek vannak rossz napjai, csak Romoé valahogy mindig az őszi-téli vasárnap/hétfőkre esik

ebben a medencében lehet nem is víz van, hanem a szurkolók könnyei <#beka3>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

mulli1986
<#hehe>

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

tutuhawer
Marad a bizakodás.
tavaly a Philly is beragadt, aztán hirtelen elkezdtek működni a kitalált dolgok.
Akkor jöttek a vicces képek Chip fejével, hogy "this used to work at Oregon" meg hasonlók .))

mulli1986
Mondjuk tény hogy voltak elkapható labdák, de meggyőződésem, hogy Henne választ ilyenkor is rosszul célpontot. Meg M. Lewis-nak is volt pár olyan tapsolása a levegőben, hogy csak pillogtam... De most mi a tökömet csináljak?! 😊

tutuhawer
ahogy látom, a világ legnagyobb úszómedencéje kelleni fog.

tutuhawer
Az új elkapó, Cecil Shorts és Mercedes Lewis kimondottan jó névsor. Szerintem az edzők is agyalnak, mit kéne kezdeni QB poszton, de azért sok 3& out volt, párszor az offenzív fal megrogyott, azzal senki se tud mit kezdeni. Elég jó dolgokat csinált a PHI, nekem nagyon tetszett.

mulli1986
Ha mást nem, a szurkolókat tudják hogy kell szórakoztatni, de megint hozta az offens a szintet, no meg Henne.... 0-17-ről félidőben 34-17-re veszteni....
Komolyan nem érdekel, hogy Bortles tök rutintalan és kezdő, Henne-nél még ő is klasszisokkal jobb....

tutuhawer
el se kezdődött, és touchdown, 49ers - hallom a kommentárt...

Darthmushroom
"Amikor legutóbb kikapott Bill Belichick csapata, a következő 18 találkozóból tizenhetet megnyertek, beleértve Super Bowlt is a 2003-as idény végén."
legalább van egy jó ómen is ha már megszakadt a 2004 óta mindig nyernek a nyitó meccsen sorozat.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

tutuhawer
34 pontra nem tudott válaszolni a JAX a második félidőben. A PHI ey-két támadást elbaszott, azokból vezetett a JAX , de a második félidőben nem tudtak mit csinálni. Közben belenéztem az ATL-NO meccsbe, dráma a javából. A hosszabításba rúgta Bryant az atlantát, és Colston elejtett labdája után az Atlanta helyzetbe került, és messzebről is betalált Bryant. A Pittsburgh meccs is utolsó pillanatban rúgott mezőnygóllal dőlt el, dráma volt rendesen eddig.
MIN: Cordarrelle Patterson mindenes, ahogy láttam, az az ember mindent megcsinál, visszahord, fut, elkap, kb mint Desean Jackson. Playmaker

LasDen
győzött a Miami? wtf??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tutuhawer
Az Atlanát látom éppen, és 3 elkapójuk van 50 yard felett. Nem néztem melyik 3, de Hester-White-Jones trió jól hangzik nagyon. Hestert egy csomó játéknál használják, értékes ember nagyon. Illetve 80-assal van egy Tight Endjük, aki elég jó ma

tutuhawer
PIT saját térfélről fake Puntot csinált 4&10-re, és sikerült nekik. Kemény edzői húzás, jó edzőjük van a tavalyi faszsága ellenére is jó.

Darthmushroom
Kansas mit csinál? 😮 3:20 otthon a Titans ellen 😮

tutuhawer
0/8 a 3. kísérletre a JAX, a Philly védelme egy csomó jó dolgot mutatott ma. Az első félidőben is már.
Közben látom, az ATL fordítani tudott, nem semmi.

tutuhawer
máris 17-14, Zach Ertz kapott el egy passzt, előtte Sproles 2 kiváló játékkal szikrát gyújtott. Egy futott TD , aztán egy 3&out a jax részéről, majd Sproles punt után visszavitte 20+ yardot a labdát és máris lehetett passzolni Ertznek

LaszloLedzenyi
Hát a Dolphins hasonlóan szar mint tavaly, így nem lesz rájátszás....

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

ReszegKoldus
ha Foles ezt a szintet tudja tartani tuti Super Bowlt nyer a Pats ellen

tutuhawer
csak a JAX van a pályán, Foles 2 fumble, 1 INT. Igen sokat tartja a labdát, nagy gond. 17-0 a JAX javára, szerencse, hogy nem több. Másik monitoron figyelem az nfl networköt, és látom, Gronkowski kapott egy jó TD passzt 😊 Illetve ahogy látom, Derek Carr nem adta még el a labdát, igaz, nem is passzolt sokat, de ne adja el, ez az első. Jets meccséből gólvonal közeli szitut játszottak be, Geno Smith fejjel ment a falnak, nem lett gondja, de kicsit örültem volna, ha Vick beszáll, Geno kiszáll agyrázkódással mondjuk és Vick döntőig vezeti a Jetst. Nem szeretem a jetst, de Vick a kedvencem.

Darthmushroom
közbe már látom h Henne. de a csávó laza (Hurn) 100 yard 1 negyed alatt 😮

Darthmushroom
Botles irányít?

tutuhawer
JAX #88 Hurns 2 elkapás, 2 TD. Nem draftolt újonc srác. Szépen pótolja Cecil Shortsot

tutuhawer
Most ment le az új buffalo wild wings reklám még nincs youtube-on, majd ha lesz , belinkelem. Odabasz. 😄

tutuhawer
elég hardcore, ja. De ha visszavonul, majd szerepelhet teljes munkaidőben idióta reklámokban 😊)) Szerintem tök jók, amikben az öccsével nyomja. Retardáltan vicces. 😄

Most olvasom közben, hogy a Philly ellen ma nem lép pályára Cecil Shorts húzódás miatt. Alattomos sérülés, mert az hiszi, meggyógyult, de közel sem. Már a felkészülés alatt is hagyott ki edzéseket húzódás miatt. Nem pihente ki rendesen, elbaszták az orvosok...? Elég amatőr hiba, hogy ennyi ideig nem játszik a húzódás miatt, és rásérül megint.

Hypo
Meglássuk, de Payton ha lehet még felkészültebbnek tűnt, mint tavaly nem semmi az a csávó minden tiszteletem.

ReszegKoldus
mondjuk azt továbbra se értem miért ekkora nagy szám, hogy a Seahawks az elmúlt 2 szezonban csak 1-szer kapott ki hazai pályán, egyszerűen jó csapatuk van, előtte nem voltak otthon ennyire verhetetlenek, pedig valószínűleg a közönségük sem volt halkabb

Darthmushroom
csak a szokásos GB sérülések 😄 az lenne meglepő ha nem lenne, akkor h lennétek kórház válogatott a szezon végére 😄

ReszegKoldus
legalább Rodgers vezeti a statisztikát interceptionökben és sikerült begyűjteni pár sérülést

LasDen
akkor, csomagolhatunk és mehetünk haza?

ez is megvolt
LasDen
gondolom azzal játszanak, ami a játékhoz jött

ReszegKoldus
Nem valami up to date rosterrel játszanak 😊

LasDen