Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Hát a 24 pontos fordítást már megtanulták😄 csak negatívban😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Vissza kellene hozni azt a Giants-et akik 17pontos hátrányról is nyerni tudnak, akkor pont a Phili ellen! Én meglepõ eredményt várok, sztem azért még nem kell leírni a Giants-et, bár igaz hogy a sok sérült miatt nem sok esélyük van. De azért Coughlin is változtathatna vmit mer baromi sok flaget dobnak ellenük.

\"Kurucz Lászlóék már melegítik a dákókat...\" (Knézy Jenő snooker meccs előtt...)

egyetértek, a colts meccs ígérkezik a legpontdúsabbnak, a jets-pats pedig a legszegényebbnek(ugyebár a két edzõ minden gondolatát ismeri a másiknak, igen szenvedõs lesz), de télleg nincs már biztos meccs senkinek

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

[Jakuza]
Igen.
A Colts es a Phily merkozes nalam is simanak tunik. (A leggyengebb lancszem a Giants, siman kifog esni szvsz)
Viszont a masik kettoben mar kozel sem vagyok biztos.

A Jets ha jol jatszik megtudna verni a Patriotsot, a Dallas szinten a Seattle-t bar szerintem pont lemeno agba kerultek a nagy meneteles utan.
Majd meglatjuk mi fog tortenni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

DanielT
Én sem tennék rá nagyobb összeget sajnos, de az NFL ben minden megtörténhet, erre volt már példa elég 😊 Pl amikor 21-0 ról képes volt a negyedik negyedben kikapni a Giants... hogy rohadna meg! 😄 Harmadik negyed végén lefeküdtem aludni a legnagyobb lelki nyugalommal, erre reggel az arcomba ugrik, hogy sikerült 21-24 re kikapni 😄
robotnyk
Colts, Dallas, Jets, Eagles
én ezekre tippelek. na jó, a Jetst inkább csak szeretném. 😊
[Jakuza]
Hat valljuk be, hogy vajmi keves az eselyuk is.
Raadasul szerintem jobban jart a Phily, hogy McNabb leserult, Garciaval sokkal jobbak.
Nem szabad elfelejteni, hogy egybol McNabb serulese utan a Coltstol kaptak ki csak vele, azota viszont egyszer sem.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ne adjuk fel, a remény hal meg utoljára 😉

Monnyuk erre elég kevés az esély😞

\"Kurucz Lászlóék már melegítik a dákókat...\" (Knézy Jenő snooker meccs előtt...)

Leen Giants vs. Patriots SB XLI!!!!😊Nekem ez teccene legjobban.

😄😄

DanielT
Szerintem erre a meccsre még van esélyük.
ATLANTA (Jan. 3, 2007) -- Owner Arthur Blank and general manager Rich McKay are expected to interview Pittsburgh offensive coordinator Ken Whisenhunt for Atlanta's head-coaching vacancy Jan. 4

[Jakuza]
Pffff.
Azert ez sem semmi.

Saban leaves Dolphins for Alabama

Ending five weeks of denials and two days of deliberation, Saban accepted the Alabama coaching job and abandoned his bid to rebuild the Miami Dolphins after only two seasons.

http://www.nfl.com/teams/story/MIA/9905429

[Jakuza]
A Giants az elso kort sem eli tul szerintem, mert a Phily valoszinuleg siman eltangalja oket.

Manninget az a baj nem védi meg eléggé az O-fal, amúgy õ is képes 300 yardokra. Kicsit többet kéne vele foglalkozni, mi lett az eagles ellen is😞 De legalább lecserélték az offensive coordinatort.

DanielT
Hiába tett meg minden elképzelhetõt Manning meg a védelem, hogy ne jussanak be a Playoffba, Tikit nem lehetett megállítani! Irány a Superbowl!!! 😄
Tiki Barber új franchise rekordot futott a Giants színeiben a Redskins ellen. 234yard 3TD ezzel továbbrepítve csapatát a playoff-ba. Hajrá Giants!!!

robotnyk
After two seasons in Miami, Nick Saban is out as the Dolphins' coach. Saban has accepted an offer to become the head coach at the University of Alabama
btw új rekord is született az uccsó fordulóban:
elõször fordult elõ h vki sorozatban 20 szezonban adjon TD passzt, ez pedig Vinny Testaverde-nek sikerül a New England színeiben a Titans ellen, a meccs utolsó perceiben.

[Jakuza]
Most mar igazan kitalalhatnanak valami kulonlegeset, eredetit.
Mindig a merkozes elott himnusz,tuzijatek , vadaszrepulok. 😊

[Jakuza]
On January 1, 2007, the bowl will host the USC Trojans and the Michigan Wolverines. The game will start at 5:00PM ET and will be televised by ABC.

Megvan.

robotnyk
tvu player, o-tsn sports csatorna
(usc-michigan btw)
[Jakuza]
Hol adjak?

robotnyk
nézi valaki a rose bowlt rajtam kívül?
[Jakuza]
Azert eleg vicc, hogy a Cincinnati es a Denver is kiesett.
Cincinnati: Siman be kellett volna jutniuk, erre utolso 3 merkozes 3 zako es 8-8el kieses.A Denver kiesese meg egyenesen banto 9-7el.
Sajnalom, foleg mert a New England mumusa 😊

robotnyk
folyt köv:
Cardinals fire Green after three seasons
Fókameister
Én nem álszentségbõl mondom. Szerinted csak abból lehet sajnálni 1 embert ? Ha igen akkor eléggé nagy bajod van

DanielT
Emberség van, álszentség nincs.

Fókameister
Nem de attól lehetne benned valamennyi emberség

DanielT
Mert véletlen meggyûrte a hitközösség Bibiliájának egyik lapját.
DanielT
Rendben.
lehetett rá számítani, de szvsz Vick kérdése a Falcons sikere vagy bukása

robotnyk
mégis, szerinted mi a fenéért lõnek valakit szitáva a nyílt utcán?
DanielT
Legyen az edzõ is Vick! 😊 Úgyis egyedül próbálja a hátán vinni a csapatot.
Casillas
abból a 4 mondatból ítéltem amit idéztem, csak hozzátettem az idõt érdekességképp

Vivimos por ti, vence por nosotros.

miilann
az a véleményem h fassagokat irogatsz és hogy nem drogabn utazott

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

robotnyk
Falcons fire head coach Mora
The Falcons have fired coach Jim Mora following two straight disappointing seasons.
DanielT
Elég csak a hozzászólásomat nézni és abból ítélni ha tetszik, a csillagokkal ne törõdj.
Casillas
"Meghalt? Leszarom. Nem ismertem. Nem álszentkedem."

régregek sokszor mindent megengednek maguknak, így értettem

DanielT
Még mindig nem hallottam a te véleményed. Nekem legalább van.
DanielT
7 éves, de semmi baj. Bár a parasztságommal nem tudom hogyan lehet összefüggésbe hozni, nyilván azért nem értem, mert az vagyok. Méghozzá egy büdös nagy.
miilann
miért vagy ennyire biztos h drogban utazott?
hozod itt a fasz feltételezéseid h bandatag,meg h kevés volt a money..

Casillas
mit fejtsen ki? egyszerûen csak paraszt vagy, attól hogy 5 éves a reged...

DanielT
Ahelyett, hogy beszólsz kifejthetnéd a véleményed te is, talán több értelme lenne, sõt, lehet, hogy el is tudnám fogadni. Na?
miilann
büszke lehetsz magadra <#eljen>

robotnyk
tudom, költõi kérdés volt
DanielT
Nem bírom, hogy ha valaki meghal automatikusan szent státuszba emelik. Meghalt? Leszarom. Nem ismertem. Nem álszentkedem.

Ezzel nem téged akarlak bántani, vagy beszólni, ne értsd félre.
DanielT
Egyszerû: mert a pénz soha nem elég. Odamegy hozzá egy régi nepper spanja, hogy te figyuzzámá bazzeg, te itten keresed a pézet az enefelbe' az fasza, de mit szóná hozzá, ha hozzámcsapsz 1 millát és anélkül, hogy bármit kellene csinálnod, 2 hónap múlva 3-at kapsz vissza. Simán belemegy és jóideig gond nélkül megy az üzlet. Aztán egyre jobban belemászik és hopp! Egyszer csak szétfröccsen a kis agya a limóban. Vége, ennyi.

Akit így ölnek meg, azt a törvényhozás is 100% hogy halálra ítélné, ha kiderülnének a "kis ügyletei".
Fókameister
És miért olyan biztos benne mindenki hogy az volt? Más eset fel sem merülhet? Egyébként pedig halottról vagy jót vagy semmit kösz