13258
-
Colts Győzelem,
Manning 4TD 350+Yard 1INT -
#3719 nagyon remélem .D -
#3718 áhh, az van itthon a kertben is
akkor egy kis on:
protipp: new orleans győzelem -
#3717 én is fel akarok ülni rá.....vagy lesz ugráló vár??? :D -
#3716 engem a körhinta érdekel -
#3715 lesz bambi? -
#3714 a körítés kezdődik éjfél körül, csak ugye lesz minden, zizi, bambi, körhinta (himnusz, pénzfeldobás, stb), szal program szerint 0:26 a kickoff. -
#3713 magyar idő szerint pont éjfélkor kéne...aztán kitudja -
#3712 a kezdőrúgás elvileg 00:26-kor lesz. valamelyik championship meccs alatt mondta a Faragó Ricsi -
#3711 23.30...asszem...:D de lehet hogy éjfél lesz belőle....D -
#3710 üdv,
meg tudja nekem valaki mondani, hogy a játék pontosan hánykor kezdődik?
nem a közvetítés, meg nem is a fellépők előtte, hanem konkrétan a játék. -
#3709 NFL Super Bowl streamek ma éjszakára
-
#3708 kié legyen a madden-átok??? :D -
#3707 Ez nagyon jo! :D -
#3706 EZT láttátok már? :DDD mit ki nem találnak... -
#3705 vicces, hogy olyan pénzen vitáznak, aminek kb a felét fogják kapni egy elmaradt szezon után, annyi nézőt, és reklámbevételt buknak el. :\ -
#3704 lejár a játékosok szerződése vagy mi és messze a megeggyezés a ligával...
hasonló mint a 99-es NBA és 04-es NHL dolog.... -
Cike #3703 2011-ben állitolag elmarad a szezon.Erről esetleg hallott valaki konkrétabb részleteket, ha igen akkor leirná!előre kőszőnőm -
#3702 fun cikk.... -
#3700 dél alföldi gang :D gondolom kecskemét meg még mittom kik :D -
D00M #3699 Kis ráhangolódás a Super Bowl-ra Aréna Bowl -
#3698 nyert az AFC..... -
Cekla #3697 Szasztok!
Tudtok valami jó kocsmát, ahol közvetítik az SB-t? Olyat, ami egyetemista-pénztárca barát hely:D -
#3696 Warner retires
Cardinals QB Kurt Warner announced that he's retiring from the NFL after 12 seasons. -
zenoka #3695 ez az eset jutott eloszor eszembe ez a passzos de irtam volt par megmozdulasa ami nem tetszett:) teny lehet nem lattam koca nfl nezo vagyok csak 14-15 eve erdekel/nezem (de tenyleg koca vagyok).
meg szerintem tul beszeljuk mar a temat nem miss universe versenyzorol beszelunk hogy kinek melyik szimpi mert vilagbeket akar:) de ha ugy erzem hogy innentol kezdve a balta arcu fanja leszek akkor azert tudatom megigerem:)) -
Baelint #3694 Erre egy szót tudok mondani: maximalista. Magával szemben is. Hidd el, nem ez az általános. Azt pedig nem tudhatjuk, hogy nem azért volt-e rossz az a passz, mert teszemazt a WR rossz route-ot futott és ezt tette szóvá.
Azt nyilván nem láttad, amikor az utolsó két alapszakasz-meccsen Painter össze-vissza szórta el a labdákat, PM meg úgy magyarázott neki az oldalvonal mellett, mint apa a fiának, ugye?
Az előbb pedig azt írtad, hogy "nem volt szimpi a megmozdulasa a td-k utan". Most akkor egy rossz passzról beszélünk, vagy TD-ről? -
zenoka #3693 mar nem emlexem melyik mecsen volt hogy elcseszet egy passzt es utana meg van 10 percig szapulta a csapattarsait a "kispad"on, holottt azert tisztan latszott hogy khmm kivetelesen hibazott. meg volt azert ilyenekbol jo par. nekem ez nem szimpi ennyi de elismerem istenadta tehetseg de pl tyson is az volt megse volt szimpatikus.. tehat nem ertem jakuzat:D
jakuza001: lol mi a baj akarsz rola beszelni? anyu nem engedte hetvegen hogy a puzoba tedd? vagy megis mivan, csipp ha pisilsz? miert vagy ilyen ingerult? -
Baelint #3692 Mindenféle kötekedés nélkül: mi volt az egy-egy TD után, ami kicseszte Nálad a biztosítékot? Nem ugrál, nem rohan végig a pályán, nem tombol. Ad egy passzt, nyugtázza, hogy TD, és megy leülni, ennyi. Egy hűvös zseni. -
#3691 Lelkembe gazolni ? El vagy te tevedve, kutyat nem erdekli a nyomorod. Majd ha egy ilyen jatekos korompiszokjanak a skilljevel rendelkezel, akkor ugathatod a holdat, de addig a szavad olyan sulytalan, mint a téli bekafing.
-
#3690 mindig csak a new england???
-
zenoka #3689 nyugi nem akartam a lelkedbe taposni azzal hogy nekem nem szimpatikus a hero-d.
tudod ez olyan hogy valakinek sandrabullock az esete valakinek meg pamelaanderson.
-
#3688 Nagy arc ? Nagy arca max Bradynek van meg Belichiknek, aki a veresegek utan sem megy gratulalni az ellenfeleknek.
Jol peldazza a Ravens elleni merkozes a dolgokat, hogy Manning a jatekosbejaroig szaladt az edzo utan, hogy kezet fogjon vele. -
zenoka #3687 ez tuti hogy tizezredmilliomod tudasom sincs mint a "baratunk"nak de nem szimpatikus az urge nagyon sok mecsen ne mvolt szimpi a megmozdulasa a td-k utan. nagy arcunak gondolom (alairom van mire nagy arcnak lennie nem is kicsit) de nem szimpi ez van. viszont hajra Saints -
#3686 Favre :( -
#3685 Szerintem te orulnel annak, ha szivlapat arcod lenne, de csak a fele tudasaval buszkelkedhetnel mint amit Manning birtokol.
Amugy meg itt ert veget a Jets menetelese, mert ide mar nem eleg csak a psziches lendulet, tisztan egy atlagos tamadojatekkal es jobb vedelemmel nem lehet mindig nyerni. Foleg nem ha az ellenfel egy zsenivel es egy remek tamadoegyseggel jobb. -
Baelint #3684 Ezzzaz! :) Ismét SB-ban láthatom a kedvenceimet.
Az elején rám ijesztett a Jets, de azt hiszem nem maradt kérdéses a végére, hogy melyik a jobb csapat.
Manning egy zseni, Garcon és Collie pedig extranagyot játszottak ma. Még azt is elbírta a csapat, hogy Revis eléggé levette a pályáról Reggie-t.
A védelem is hozta magát a két nagy playtől eltekintve.
Jöhet az ellenfél :D
Go Colts! -
zenoka #3683 en a balta arcu manninget nagyon nem csipem tehat inkabb jets.. tul oldalt viszont a Saints legyen a befuto:) -
#3682 mondjuk a másik oldalon meg Manninget utálom, de annak se örülnék, ha a Jets lenne döntős :D -
#3681 Colts-Saints....Favre menjen haza.... -
#3680 na szerintetek kijutt be a döntőbe?