Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

smith09
Bush => SF 49 ers :-))
tutuhawer
főnököm épp beugrott ma este /Dallas-szurkoló még mindig/ és köpködött Murray felé nagyon. Mondtam neki, hogy Murray pénzét Tony Romo veszi fel garantáltan. Sajnos nem fértek bele a sapkába, el kellett engedni, ahogy írod. Pech, hogy pont a rivális igazolta le, és nem a Raiders mondjuk. / Nem vágom , ők senkit se igazolnak...? /
Mekkora szívás lenne, ha Romo nem tudna mit csinálni Murray futásai nélkül, Bryant meg rendőrségi ügybe keveredne, ahogy voltak problémák, pletykák , Darren McFadden meg felsülne...? Az lesz a méreg, ha a WSH-ban Griffin és az emberei magukra találnak, a Giants meg nagyon biztató és a Dallas azonnal a 4. helyen találja magát, már egy-egy ilyen tweetet is láttam... Senki se foglalkozik komolyabban ezzel, mert korai még, de azért azért azért ...

Szerk: Raiders: nem úgy volt, hogy egy-két pro bowl kategóriás célpontot szeretnének igazolni Derek Carr csapatába? De, úgy volt, csak azok elkeltek. Maclin , Ju Thomas, RCobb18 mind mind aláírtak már...
Kit akarnak akkor, Josh Gordont a jövő utáni szezonra? :D
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2015.03.13. 22:47:22

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Sippie
... kapja be a Phily ... :D
Jó, inkább Jerry Jones kapja be, hogy így nem tud bánni a pénzzel...
tutuhawer
twitteren követem a Philly cheerleadereit is meg mindenkit és csak találgatnak, elemeznek, tv-műsor, interjú, Sportsradio 94WIP-m rádióműsorok mennek és belinkelnek sajtótájékoztatókat is, én egyet-egyet megnézek és várom , hogy alakul a draft. Tegnap mindenesetre megnéztem az Oregon egyetem Pro Day-t, na nem mintha érdekelne... :D Mike Mayock elég felkészült, a szezon egyik meccséről fejből kérdezte Mariotát, ki se nyitotta a füzetét. Lindsey Rhodes miatt megérte nézni , meg a DeMarco körüli herce-hurcát délután a barátnője miatt. Sokat veszített a Dallas, azt hiszem.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ulvar
DZSIP Kelly ha megcsinálja hogy Sammy fiút becseréli Mariotáért a Titansel...hát nem mondom hogy leszopom magam, de azt hiszem jöhetne ebből az átigazolási időszakból "Trading Eagles" címen egy 4 részes amerikai minisorozat...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

LasDen
Nem lehetett jól kijönni belőle. A lénzeg, hogy DMC a csapatnál maradt. Fontosabb volt ő, mint Revis megtartása. Ennyi játékost lehetetlen volt megtartani a cap alatt. Vereen mehet, futót mindig lehet találni.
A címvédés meg eddig sem volt kérdés szerintem, hogy távoli cél....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
Pats se aprózta el.. Revis ment, Browner is teszteli a piacot, Wilfork is megy. Vereen+Casillas meg már aláírt a Giantshez.

Ennyit a címvédésről, ráadásul még így is csak 13mval a cap alatt a csapat szóval nincs túl nagy mozgástér.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ReszegKoldus
Jimmy Graham a Seahawksban, Sam Bradford az Eaglesben <#idiota>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

szomferi
na ennek nem lesz jó vége

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ulvar
Stevie Jonhsont is kibaszarintottuk. Fúj de nagyon rebuild ez gyerekek...

ReszegKoldus
majd visszaigazolják Gore-t egy napra ha tényleg visszavonul

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ulvar
Én kora délután óta sírok. Még nem fix, de azért Frank Gore Philly...jó...megértem valamilyen szinten, sokat kért, nincs pénz, öreg...még ezt megértem de fáj hogy nem Niners színekben vonul vissza. Viszont ha igaz hogy Willis meg Justin Smith visszavonul...még ha nem is én már elbőgtem magam majdnem amikor meghallottam. Patrick a világ egyik legmotiválóbb embere, a csapat arca...nem tudom nélküle elképzelni úgy igazán a Ninerst jelen pillanatban. Most már én is csak ülök és nézek a világba...

tutuhawer
Hűha, a San Francisco csapatától érdekes pletykák jönnek. Én nem mondom, hogy pár GM és tréner megőrült, mert akkor mit mondok a Philadelphiára? Sok gondolkodás meg sakkozás nincs hátra, hanem hátradőlök és kivárom, mit szeretne Chip Kelly. Remélem, tudja, mit csinál, meg a 49ersnél is csak remélheted, hogy nem lesz Kapernickből szalagcím egy pillanat alatt. Patrick Willis mondjuk breaking news kategória volt délután....

Ulvar
Valaki adjon nekem valami pirulát...Túltolták nálunk a látnokzsályát gyerekek...Ha igaz hogy Trade Blockot nyomtunk Kaepernickre, akkor kajakra mondom Maúnika, hogy elrepülök Friscoba és tarkón lövöm a GMünket.

ReszegKoldus
na Suh a legjobb helyre került :)

Ricsi234

LasDen
térdelhetett, csak ki kellett volna centizni, hogy hova térdel Tom. De a cél amúgy is az volt, hogy beugrassák őket...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sippie
Amúgy, a Pats nem is térdelhetett volna az 1 yardoson nem, mert akkor safety lett volna?
Szóval a védők azt jó alaposan elbaszták hogy beugrottak.
LasDen

ReszegKoldus
Vicc, hogy az első félidő utolsó ~3 perce a valóságban közel 10-szer olyan hosszú volt :D

Mivel a reklámokat alapból utálom, így azok többnyire elég felejthetőek voltak, a halftime show meg szerintem Bruce Springsteen óta csak gyengébb. Legalább a meccs jó volt :D

LasDen
jaa, azt hittem L lesz, de a LÍ az jobban hangzik :D

ReszegKoldus
ja azt nem hinném, csak kivételesen Super Bowl 50 lesz, utána lesznek megint római számmal :D

LasDen
mér, addigra megtanulják v mi? :D

ReszegKoldus
jövőre nem lesz ilyen grafikon, ha minden igaz :)

Palinko
talán még az is kevés hiszen ebben azévezredben semmi említésre méltót nem csináltak, de majd meglátjuk
ReszegKoldus
Megjött Rex Ryan, még elhozzák Denverből Manninget aztán reszkess AFC East :D

Palinko
az akkora playback volt hogy öröm nézni, a szám előtt hogy visítozott azt hittem bevérzik a fülem :D
Palinko
mi változott a Buffalónál? :D
LasDen
Minden Katy miatt van. A Pats is szomorú volt az előadása miatt és a 3. negyed végéig síratták, aztán eszükbe jutott, hogy van itt egy meccs és gyorsan lehozták...

ReszegKoldus
tudta a Patriots, hogy ezt most meg kell nyerni, mert jövőre még a csoportgyőzelemre is esélytelenek a Buffaloval szemben :)

robotnyk
kicsit túlspilázod ezt az egészet
Darthmushroom
dolphins? na arra szerintem még várhatsz pár évet :D bár ki tudja.. :D

Palinko
benne van, de szerintem ez teszi a seahawksot igazi vesztessé, nem az, hogy kevesebb pont volt a nevük mellett a meccs lefújásakor.
a patriots győzelme szerintem jót tesz a sportnak, mert nézőcsalogatóbb a passz játék és kellenek a ligának az olyan legendák mint Tom.
mondjuk remélem jövőre egyik csapat sem lesz SuperBowlos, hanem lesz valami Cardinals - Dolphins döntő, bár erre nem sok esélyt látok :D
ReszegKoldus
ugyan már, a végén is csak azért lett interception, mert le volt eresztve a labda és könnyebb volt megfogni! :D

Darthmushroom
persze nem volt szép a balhé, de benne van h elszakad a cérna mikor olyan közel voltak a győzelemhez. de a játékuk alapján Ők is megérdemelték volna.

Palinko
mindenesetre a pats megérdemelte a ravens ellen is hogy szerepelt, aztán a "csalással" vegzálták őket és a végén is hátrányból álltak fel. szerintem ebből a szezonjukból jó film lenne. örülök, hogy az afc kedvencem nyert.

a seahawks verekedésnél meg bemutatkozott...
Darthmushroom
persze fáj a szurkolóiknak de szerintem nem lehet erre fogni, Butler csinált egy nagy playt és kész. A Pats se szólhatott volna semmit ha végül kikap, egy ilyen döntőben ki lehetett volna, persze fájna h megint nem sikerült meg megint mennyi hiányzott de sajnos egy győztes van.

Palinko
épp ez a játék lényege, hogy ha mindenki futást vár passzolj.

bár én már felállásból egész jó aránnyal eltalálom mi lesz ez az edzőknek még jobban megy szóval csoda, hogy van egyáltalán pont :D
Darthmushroom
van benne logika. Persze mindenki csodálkozik h nem futottak onnan, de ha úgy nézzük ők úgy gondolkodtak ha nem jön elsőre a futás többet vesztenek. első kettőre passz vagy bejön vagy nem, ha nem úgy is megáll az óra utána futnak egyet kikérik az időt és akkor még 4.re is egy futás.

ReszegKoldus
3. és 4-re futottak volna Carroll szerint

Darthmushroom
3szor nem tudtak volna mert 1 időkérésük volt, idő meg nem sok volt. elsőre tény h megpróbálhatták volna, utána kikérik az időt és akkor esetleg két passz vagy még egy futás.

LasDen
Kicsit csalódott vagyok. Katinak szép lába van, de amire igazán kíváncsi lettem volna, azt nem mutatta meg. Végig is durcáskodtam emiatt a 3. negyedet. aztán arra ocsúdtam, hogy a Maddent látom :O

ReszegKoldus
van igazság (legalábbis részigazság)

Palinko
futásnál is el lehet veszteni, igaz sokkal kissebb az esély :D
Hülye Seahawk, 1 yard, erre paszolnak amikor még volt legalább 3 lehetőség futni. Jo mecs volt, grat a New England-nek.
ReszegKoldus
Super Brawl

Laky
Na még a végére egy kis bunyó :\

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Darthmushroom
MEGVAN!!! MEGVAN!! MEGVAN!!

Nem hittem volna el ha kétszer ilyen szerencsés elkapással kaptunk volna ki..

Laky
NEM HISZEM EL, AMIT LÁTTAM. A világ legboldogabb embere lettem :')

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Szerintem 10+ ponttal fog nyerni a Pats. A Seahawks védelme tele sérülésekkel tele, Lynchet megfogja a defense.