13258
-
#7203 -
lord nihilus #7202 ?AS_D?AS_?DAS:D_?ASF:AS -
#7201 :DDD
-
#7200 Áá értem, biztos csak QB-k mehettek :) -
#7199 mert őket nem hívták meg meccset nézni...:D -
#7198 kimaradt pár név -
#7197 Christian Ponder, Aaron Rodgers, Matthew Stafford, & Jay Cutler walk into a bar... to watch the playoffs!
nyeheheheee... -
#7196 Így van hátha szorosra hozzák az NFC döntőt, de erre kevés az esély -
#7195 Így van, ne írjuk még le a Falconst -
#7194 Naaaaaaaa... még várjunk ezzel :D. -
#7193 Jól játszott Brady csapata, nem gondoltam volna hogy idén már sikerül megnyerniük a Super Bowlt.... -
#7192 65 év felett a 60.ra fogok várni :D jubileumi kiadás :D. -
#7191 Így belegondolva egy Super Bowl C Champions jól nézne ki :D -
#7190 65 év felett már lehet arra is lesz majd kedvezmény :D -
#7189 Not bad...
Majd amikor meglesz a 6. gyűrű akkor csináltatok róla egy replikát :D. Megy SB győztes Pólót :D. -
#7188 új pólóm -
#7187 szóva lelőbb lesz vasárnap mint szombat? :D -
#7186 vaggy mi ...hétfő...faszom inkább megyek pihenni xD -
#7185 S2-n ismétlik a broncos ravenst...de ezentúl semmi..... -
#7184 ma??? legközelebb vasárnap lesz az NFC döntő majd szombat hajnal fél 1 AFC döntő. -
#7183 Ma legfeljebb ismétlések lehetnek, a főcsoportdöntők vasárnap lesznek. -
#7182 Mikor lesz ma meccs,és hol(sportcsatorna)?:O -
#7181 +a Falcons-é fedett stadion is, meg hát igen elég fárasztó szinte az egész országot átutazni -
#7180 manapság már kényelmesebb busz/repülővel utaznak mint a nemtommi. -
#7179 Csak azért kérdeztem, mert 1 bő hete még azt írtad valamelyik meccsnél, hogy számít a hazai pálya :D -
#7178 És igenis nagyon sokat számít a Falconsnál a hazai pálya, mint minden csapatnál. Már maga az utazás szempontjából. Volt egy frankó grafika pl arról hogy a Seahawks milyen utat járt be csak a POban...
Azért elmenni Washingtonba majd vissza majd átrepülni megint a nyugati partra Atlantába...hát...és még így is majdnem nyertek, de ha otthon játszott volna a Seahawks biztos behúzzák...ezt szinte 1000%ra mondom. -
#7177 Azért nem mert az NFC alapszakaszát magasan a Falcons nyerte, mögötte 2. helyen a Niners, majd a Green Bay. Szóval ha a Falcons kikapott volna akkor játszott volna otthon a Seahawks ellen a Niners. -
#7176 lol -
#7175 Ja ilyenkor nem számít a hazai pálya, csak olyankor ha otthon játszik akire tippelnél? :) -
#7174 annyit nem tol a hazai pálya, nem ?
egyébként mi a fenéért nem a niners van otthon ?:( -
#7173 na azért ezt nem szabad elkiabálni. Ezt csak én szeretném. Ha jól fog működni a defense, akkor elvilegben nem lehet gond, főleg ha Matt bácsit nyomás alatt bírják majd tartani. A hazai pálya előnye viszont adott. -
#7172 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
bazmeeeeeeg :DDDD -
#7171 Amúgy...:)))
-
#7170 jahh, sztem is sima niners lesz -
#7169 azt hogy sima Niners! :D Akárcsak a Packers ellen :D. -
#7168 Azt, hogy ne legyen sima -
#7167 dekár nem otthon tolja a 49ers.. :((( sima lenne..
Ti mit gondoltok így, idegenben ? -
#7166 remélem idén azért könnyebben küldi kispadra őket a pats :D -
#7165 Neeem, egyik ötlet se jó :D -
#7164 Flaccot :D tuti h élete meccse után szarabb jön :D megálmodtam h lesz vagy 2-3 INT-je :D