31
Milyen az élet a Havannán
-
édiedi1 #31 ÜGYÉSZSÉGI ÓVÁS A HERMINA HAPPY LAND ÉPÍTÉSE ELLEN! http://www.freewebs.com/hermina-happy-land/ -
#30 LOL!
Az a Havanna utcai rész eleje lehet...
Én a kertáros felőli részen laktam. -
#29 lol! néha én is járok oda, amikor meghívnak bulizni...
elég gáz a hely...a mitoménmilyen nevű utca 5. helyett egyszer szombat este a 3-ba mentem be: lépcsőház első emelet: 12-15 éves forma gyerekek szipuznak!?!?!
második: cigó ribik meg néhány extra sötét bűrő jó mázsás tezsó "bizsu" nyakláncokkal (ujjnyi vastag lehetett) összegyűlve azok is sodortak valamit, meg pár tű volt szétszórva a földön. Durva arcok, még durvább nézéssel.
harmadik: itt igaz, hogy fehér emberek voltak, de azoktól már tényleg megijedtem, és rájöttem, hogy rossz házba mentem.
Úgy tekertem kifelé, hogy füstölt a linóleum lépcsőborítás utánam... :D
Azóta nem tévesztem el a házszámot. -
#28 Háhá! Most látom csak ezt a topikot!
Én '82-től itt laktam, ma is szinte mindennap megfordulok a telepen.
Hmmm, ma már ki van kamerázva az egész telep. -
#27 Könnyű. -
#26 tartsál sokat otthon :) -
#25 A PATKÁNY OLCSÓ-PRAKTIKUS háziállat -
#24 ja , miért ne ? én is kipróbálnám :-) -
#23 tudtátok, hogy Koreában meg ilyen helyeken patkányokat is esznek a macska meg a kutya mellett?????? -
#22 patkányember? valami mutans film? vagy mi?:) -
#20 A patkányokat nem hiszem. -
#19 az is király.Tele van csótánnyal , meg mindenféle patkánnyal.Tök tuti. -
#18 csak kár, hogy itt a lakótelepról van szó! :-) -
#17 HAVVANA KIRÁLY HELY -
#16 Nem a személyi, hanem a vagyonbiztonság szempontjából gáz a hely. -
jimmysam #15 Hááát... üzletet nem szándékozok nyitni még egy jó darabig (pénz hiány!). -
Corel #13 Mi számodra a "proli"? Voltál már Lőrincen? A Rózsadombról ellátni odáig? A mama átenged a babycsősz nélkül Pestre?
Amúgy megdolgozól a pénzedért? -
jimmysam #11 Azért Laalee mert tudni szeretném, hogy a feleségem este a munkából jövet hogyan jöjjön! Menjek elé kocsival vagy a busz elé stb. Ezért! -
Corel #10 Szerintem nem rosszabb, mint Pest más környéke, ha nem kötsz bele másokba, beléd sem kötnek. A lakók a "hírhedté" vállás óta lecserélődtek, tele van fiatallal a környék, mert elég olcsók a lakások. -
#8 de akor meg mert kerdezed :) -
jimmysam #7 Na mindegy ez van, ezt kell szeretni:( Ilyen fizetések mellett nem birok jobbat összehozni:(( -
#6 párszor voltam ott művházban, de csak úgy, ha tudtam, hogy este haver a művház elől kocsival hoz el... a buszozást senki nem ajánlotta sötétedés után. -
#5 van ott ismerösöm aszonnya jo szar hely. -
jimmysam #4 Miért Laalee Te ott laksz, vagy honnan tudod? Ha ott laksz akkor mióta és ha olyan régóta akkor miért nem költözöl el? -
#3 Ráadásul az a töménytelen banán... -
#2 naná :) -
jimmysam #1 Az érdekelne, hogy milyen az élet a Havanna lakótelepen. Vennék ott egy lakást és sok rosszat hallottam róla (főleg 10 éve) és kiváncsi lennék még mindig olyan rossz a közbiztonság?