Távoli admin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
[oLe]
van 1 olyan progi ami szerintem nagyon egyszeru es eleg hatekony is. ez a Remote Administrator. hogy honnan lehet letolteni nemtom en 1 havertol szedtem. ez 1 nagyon egyszeru elv szerint mukodik, ami azt jelenti hogy ha elinditod a serveren abbol csak a trayen latszik 1 ikon. a kliensnel meg lehet csatlakozni barmilyen ip-re. es a server kepernyoje annak felbontasaban megjelenik a kliens (ezesetben a te gepeden) gepen. aztan itt mar olyan mintha ott ulnel elotte. marha egyszeru nemtom a kiagyaloja hogy jott ra erre a megoldasra 😊
aztan ha nem tetszik hasznalj trojant 😊
FormatC
Hali bpeti!

Nem tudom erre gondoltál e, de a WinNT resource kitten van: Rshsvc.exe: TCP/IP Remote Shell Service
Sehol senki?
Segítséget szeretnék kérni az alábbi témákban:

LAN-os hálóban (NT Domain, tcp/ip) tudtok olyan programról, aminek segítségével saját gépemrõl elindítok egy programot, és az egy másik, meghatározott nevû, vagy ip címû gépen fut le?

Második kérdés?

Adott egy gép, amin látható egy táblázat. A táblázatban szereplõ adatok lehet, hogy percenként, óránként, vagy akár naponként változnak. Tegyük fel, hogy ott ül egy ember, és folyamatosan figyeli, és kattingatja a refresht. Azt meg tudom oldani, hogy az oldal automatikusan x másodpercenként frissüljön, de ez hálózati forgalmat generál, minden x-edik másodpercben. Milyen felülettel, és hogyan lehetne eseményvezérelten frissülõ felületet csinálni?
Milyen adatbáziskezelõt, és programnyelvet javasolnátok egy ilyen feladathoz?
(Adatbázis => eseményvezérelten frissülõ felület)