10
  • Laalee
    #10
    1 lakás áráért :)
  • Joe
    #9
    Kb. egy hete néztem át a netet nagy méretű monitorért. A SONY-nak van egy 24 inches monitorja, kb. $2000 az ára. Ennél nagyobbat eddig csak kiállításokon láttam, de azok kísérleti példányok. Vannak még 800x600-as felbontású 32 inches monitorok, de azok TV monitorból lettek összeeszkábálva és 50Hz-es frekivel rontják az ember szemét. Jól jönne egy 32 inches CRT, azon már a DVD is élvezhető lenne.
  • Lez
    #6
    Engem még mindig nem sikerült meggyőzniük az LCD monitoroknak. Szép ki formás perifériák, de még nem láttam olyat, ami (főként mozgóképnél) közelébe jönne képminőségben egy minőségi CRT-nek.
    Ha ti ismertek ilyet, csak szóljatok és megnézem.
    Egyébbként meg ne fogjátok már fel ilyen szűklátókörűen, ha van egy új CRT technológia, azt nem csak monitorokban használják fel, hanem TV készülékekben is. Ott pedig még nem igazán konkurál az LCD a CRT-vel. Maximum a plazma van még versenyben de annak az árait meg inkább ne emlegessük.
    32" monitor pedig van. Plazmamonitorban láttam ilyet. Persze ha egy "monitoron" van beépített TV tuner, antennabemenet, a szabvány VGA vagy DVI csatoló mellett, akkor már lehet vitatkozni, hogy ez most akkor TV, amire lehet számítógépet kötni, vagy monitor, amin lehet TV-t nézni.
  • sanya_
    #2
    Nem hiszem hogy a 3cm vastatgság közelébe lehet jutni ezzel a technologiával. Szerintem halott project csak beleöltek egy rakat pénzt és szeretnének visszanyerni valamit, ezért csinálnak neki hírverést.
  • Null Pointer
    #1
    Ammá jó. Nekem osztán sík mindegy, hogy tíz centivel hosszabb e hátra a monitorom, vagy sem.