8
 • Joe
  #8
  Az MS sajnos botrányosan rossz minőségű progikat készít. Nincsenek se átgondolva, se megtervezve, hanem ahogy esik úgy puffan alapon lekódolva. Játákra tökéletes, de például az MS projectet már csak 6 kubikus 1 gödör kiásása méretű projectre merném ajánlani, az Excel pedig nem tudja két idő különbségét kiszámolni (saját) kódolás nélkül. Pl. 98:34 - 23:12 már meghaladja a tudományt. Persze megvan a felhasználási területe, remekül tudja a havi posta befizetéseket összeadni. Ha valaki közelebbről megnézi a windows programozását, akkot látja, hogy semmi koncepciót nem vittek bele, hanem minden programozó úgy kódolt, ahogy neki szimpatikus volt. A függvények interface-ei teljesen ad-hoc alapon készültek, csak véletlenül van két hasonló, de arról lehet tudni, hogy ugyanaz a csóka követte el.
  Aki komoly munkára MS terméket használ, szerintem megérdemli...
 • Bitlisz
  #7
  Ezt csinalja az osszes eddigi ms progi, nem "OS"-re gondoltam...pl.:Word, Excel, Frontpage...
  Persze en a Office 2000-ig bezaroan gondoltam.
  marque: nem arrol van szo, hogy ki mit hasznal, (foleg ha tokingyert van), de a cegben ezt kell hasznalni, es kesz.
  Az uj XP-s dolgoknal tenyleg jol muxik, ha engedi, pl az uj Outlook helybol nem enged futtani vagy lementeni egy csomo filetipust, mivel azok gondot okozhatnak (an..k picsajat, esez nekik megoldas?), de ugy nem engedi, hogy sehogy...egy progival kellet kiiktatni ezt (X-Teq X-Setup)
  Amugy nemsok levelezo progi tud ennyi dolgot, nem mondom, hogy a legjobb, es legbiztonsagosabb, de a kenyelmet konnyu megszokni (enis hasznaltam sokfelet, Necckep, Eudora, Opera, Bat...).
 • Bitlisz
  #4
  es azt a hibat mikor orvosoljak, ha kettos a kiterjesztese egy filenak, a file ikonja nem az utolso kiterjesztesre jellemzo?
  pl.: ms_sux.txt.exe, ekkor notepad ikonjat teszi ki.
  mondjuk az osszes ms program ezt csinalja...
 • ixyon
  #1
  hálón tömik a lyukakat... gémkapoccsal:)