21
 • ixyon
  #21
  ugyanmár! hülye vagy? beperelni a gnutella klienseket? nem jó szó. szoftvereket? több mint a felük GPLes, azaz ott sincs mit pereln... meg mindek kell újabb verzió? azonkívül a gnuteaal általános filecserélő protokol, ha valakinek baja van vele, akkor azt kell(ene) perelni, nem a kliens íróját. szerinted perelik a microsoftot, meg az AOLt,mert a bögészőjükben lévő letöltőcuccos alkamas MP+ letöltésére is, mert tiltott információk beszerzésére?
 • ixyon
  #12
  ISDNem van, és mindent, amit letöltöttem, meg is osztok.
 • ixyon
  #8
  fasza. csak az a helyzet, hogy az audiogalaxy is, meg a kazaa is, meg az iMesh is, eg a gnutellán kívül az összes hálózat szerverekkel operál, és 1 cég áll mögötte. és mint ilyen, perelhető. és be is záratható. a Gnutella, az már más tészta. az 1 pont olyan protokol, mint a http, és semmi cég nincs mögötte, 1etlen 1 szerver sincs az egész hálózatban. tehát ha majd minden mást beperelnek, és minden más cég csődbemegy/bezáratódik akkor majd leállnak a szrvereik, és az 1etlen ingyenes dolog, ami működni fog, az a Gnutella(mivel nincs mit perelni, meg becsukni), meg a fizetős szarok. szerintem eléggé 1értlemű, ki lesz a győztes. de idő kell, sé mi a gnutellások várunk szívesen!
 • Null Pointer
  #6
  Hát, a szolgáltatóknál akarják elvágni a dolgot ... És talán sikerül is nekik ki tudja. Én nem adok nekik nagy esélyt, de arra se adtam volna, hogy minden egyes CD íróért vagy fénymásolóért fizet a gyártó, mivel a készüléke ALKALMAS a szerzői jog megsértésére. Ezek nem viccelnek, és tesznek arra, hogy mik a technikai lehetőségek.
 • yurii
  #4
  egyetértek az előttem szólókkal, és így hajnal fél 5 körül csak annyit tudok hozzáfűzni: SZÁNALMAS, amit a kiadók izzadnak...
 • skorpio7
  #1
  "...Csak idő kérdése azonban, és ezek az alternatívát jelentő szolgáltatások mind a Napster sorsára jutnak..."

  Még ekkora butaságot leírni !!!
  Csak arra vagyok kíváncsi , hogy a nem központosított rendszerű szolgáltatásokat , hogy fogják beszüntettetni ?!?
  Beperlik az összes felhasználót ???
  Ez komolytalan és nevetséges kijelentés ( és cikk ) volt .