15
  • Mikiller
    Hi!
    Olyan problema lepett fel nalam,hogy az Audigy 1 Player hangkartyam nem jatsza le az AC3-s File-okat.Emlekszem, hogy amikor megvettem es feltelepitettem lejatszotta a telepito lemezen levo 4-5db AC3 demot.Mar 4X telepitettem ujra a
    Windows ME-t es a hangkartyat a mai napon, de amikor elkezdem a probat rogton Kekhalal. "File name: ctac3(01)+00009E...." hibauzenetet kapom.
    Ez a ctac3 file a System mappaban van .vxd kiterjesztessel.Description: Creative AC3 SW Decoder Device Driver.Ha ez megserult akkor ujratelepiteskor miert nem javul meg?
    A kartya masfel eves es nem tudom, hogy elromlott-e?
    Akinek ilyen kartyaja van probalja mar meg lejatszani Telepito CD-n az AC3 mappaban levo File-kat,hogy nala megy-e.
    Bocs,hogy hosszu voltam.Elore is koszi!
  • Mas-Thief
    Na ez érdekes. WinXP Hun alatt tényleg vannak Audigy problémák, de az angol alatt is már normálisan ment. Win98SE alatt meg alapból jól működött a driver, úgyhogy ez teljesen passz!!!

De nekem jól működik! :-)
  • Csibe
    Akko meg milyenre cseréljem? Viszonylag olcsó és jó, 5.1 -et támogató hangkütyü kellene...
  • Laalee
    szerintem minidg is szar volt a hangzasa :)
  • Laalee
    gondoltam lecserelem a gus pnp pro mat, de akor megvette az aurealt a creative, most gondoltam lecserelem erre a audigy re de ez is egy rakas szar.