34
 • narumon
  #34
  "tehát az utolsó ilyen értelems próbálkozás a V2 SLI, ami még a V3 350at is verte!"

  Árban is....
 • ixyon
  #32
  hát lehet. a P4nek 1 kicsit nagyobb a memobusszelessege is, meg a rendszerbusz is gyorsabb 1 kicsit:) meg azért akármennyire is AMDs vagyok(meg 1 2.5éves celeronom van:) ha kiadnék 1 videokártyát, minden AMDsségem ellenére is arra optimalizálnám először, amiből többet adnak el... és intelből többet adnak el, mint AMDből... sajna.
 • ixyon
  #30
  az Nvidia belerak 2 sor kommentet a driver kódjába, és kiadja megnövelve a verziószámot 10L:)
  az ati meg most nem bízta a drivereket a véletlenre, lecserélte a driveríró részlegét, azt a céget bízta meg az új driverek írásával amelyik az első detonatorokat készítette. mielőtt sajár tészleg vette át a dolgot, és le is vitte a színvonalat az a bizonyos saját részleg... mert ugye azüóta nemsok az ASM a driverekben, meg sok a textúrázási hiba, gyakra egészen más színek jelennek meg, mint kéne. szal a driverek most jók lesznek, legalábbis több az esély rá, mint az eddigi ati kártyáknál. ja, és ezsébe jutott már valakinek?: ha van sok pénze az illetőnek, és a legjobbat akarjak, mint a HCgamerek, akkorezt a kártyát lehet úgy is használni, hogy MAXX::) pontosabban a chipet, és lesz maxx kivitel is, novemberben::) az már télleg halálraveri az Nvidiát! mindent! emlékeztek? amikor legutoljára volt valami ilyesmi cucc, (a ragge 128tól eltekintve, mert ott túl sok újat akartak kipróbálni, közös memória, meg ilyesmi, és eléggé labilis és szar lett) tehát az utolsó ilyen értelems próbálkozás a V2 SLI, ami még a V3 350at is verte!
 • Laalee
  #29
  akor most kinek beta a drivere?:)

  az atinak aki korrektül ir drivert mert nemkell 2 hetente frissiteni hogy ne a driver fogja vissza a gepet vagy az nevidia aki mar a 14.xx nel tart :)
 • ixyon
  #26
  ::)
  most olvastam a Shaky's extreme oldalon a R8500 tesztet::) hát nekik vagy valami csoda történt, vagy újabb drivereket kaptak(amik még mindíg nem a kész driverek, mert vannak hibák, ezt ők is elmondták) de a R8500 ott már laposraveri a GF3mat::) na szal scak ennyit a driverekről. mert ugye a Tom's meg az andantech féle cikk már vagy 1 hónapos, nekik még biztos nem volt oplyan jó::) kíváncsi vagyok, mi lesz, ha majd kijönnek a végleges driverek::) és az R7500 is porbatapossa a GTSt, ha az ára még nem is, de 2 hónap, és karácsonyra az is lemegy::)
 • PyRex
  #25
  Igazad van! Eddig nvidia parti voltam, de a radeon 8500 alazza a gf3-at, de nagyon!

  PyRex
 • ixyon
  #23
  hát tuidod ha nem értesz hozzá, akkor neked csak a teszt marad... aki meg ért hozzá, azmeg ugye ATIs... mer nekik a teszt 1 dolog, a tudás meg 1 másik
 • Nyiri
  #20
  Itt mindenki ATI-s?
  Miért vagytok elájulva olyan kártyátol amirol csak még teszt is alig van, mondani mindent lehet!
 • ixyon
  #19
  hi mindenki!
  csak annyit mondanék, hogy a 7500as csak a GTSt mossa le teljesen, a PROval még hadakozott. bár nem végleges kártya, és béta driverrel. tehát ez előzetesenk nem rossz,aki emléxik amikor kijöttek a GF3 első tesztjei, akkor még az GF3 ULTRA is sok helyen porráalázta... most meg...:)
  tehát még változik. és ha az nVidia tavaszig nem ad ki új jkártyát, azaz az NV25ös chipet, akkor az nem háború lesz, hanem valami "Pearl Harbour"... már ez is eléggé odaverheti majd a GF3mat, hátmég a következő generáció:)
  de én is a versenyt pártolom, nekünk az a jó:)
 • narumon
  #18
  "Azzal miert nem foglalkozik senki, hogy a Radeon7500 megette reggelire az osszes tesztben a GeForce2 GTS es PRO kartzakat????????"

  Mert nem igy történt...

  "Es gondolom nem sokaig lesz 200 USD, tehat karira lemossa a palyarol a GF2 es MX parost."

  A gondolatmenettel az a baj hogy a GF2 sem marad annyi mint most. Az asus GF2 GTS pl ~150$, és ez sem fog ennyi maradni.
  Az MX-et meg ne hozd ide mert nem igazi versenytárs, viszont árban sem egyenlőek Asus V7100 Gef2 MX kiskerára: 20.900 + Áfa

  "Igaz addigra lesz majd GF3Ulra meg MX ... Az igazi haboru tavasszal kezdodik majd az R300-al! "

  Reméljük lesz egy kis csata, de kulturáltan és olyan módon hogy mi vásárlók nyerjünk vele az árakat illetően; akár ATit akár Nvidiat választ az ember.
 • Coine
  #17
  Hajrá Ati, éljen a verseny !
 • PyRex
  #9
  VaM: Ha ismerned a GF3-at tudnad, hogy az is tudja a truformot, csak nem ezen a neven. Ott Higher Ordered Surfaces-nek nevezik...

  PyRex
 • ixyon
  #7
  na akkor először is Franczy!(az író) a te általad emlegetett vertex/s hülyeség, esetleg triangle, azaz 3szög/s-nak van értelme, mert a helyzet az, hogy a t&l 1ségnek van vertex bemenete, és 3szög kimenete, és meghatározható sebessége, a vertex shardernek meg vertex a bemenete, és a kimenete is, de itt a sebesség az utasítások számától függ, mivel ez a programozható rész. tehát ezt ki kellene javítani.

  a másik dolog: azok a kártyák, amiket az andantech, meg a tom's tesztelet 1 hónaposak. az azt jelenti, hogy a driver még éppcsak össze van toldozva, foltozva, hogy működjön, és a kártya sem biztos, hogy végleges. még a megjelenésig van másfél hónap, és addig a driver még jvulhat, főleg, mivel még nincs is kész. ugye a GF3 esetén 25%os javulást jelentett 1 jobb drive felrakása, 1 már KÉSZ driver helyett. itt meg ugye 1 félkész driver helyett 1 készet feltenni... szal ez még javulni fog. a chip erejéről meg csak annyit, hogy a GF3mat halombaveri. papíron. a rendes összehasonlításhoz meg még kellenek a kész driverek. ugyebár...
  és a 7500 bizony nem az új magra, ahnem a régire épül. nincs is benne sem hyperz2, sem semmi új cucc, semmi, ami a 8500ban új. a HWSWn jó megfogalmazást találtak: Raedon ULTRA. bár szerintem ha nem 2 pipeline lenne, haenm 3, és 3 MTU helyett csak 2, akkor jobban jönnének ki... na mind1. várjuk a szeptember végén esedékes első igazi teszteket::)

 • narumon
  #3
  dewdew: A 7500-as a 200 dollár és az egy "eléggé butitott" kártya. A 8500-as 399$ ami viszont iszonyatpénz.
 • dewdew
  #1
  200 dollar! Az mar eleg jo, es ez csak lejjebb fog menni ahogy a tobbi gyarto is elkezdi erre a chipre szerelt kartyakat gyartani.