2144
Ti mit tesztek a pattanások ellen?
  • mateos
    1 srácot is foglalkoztatják az ilyen dolgok "megfertőzött a Nők Lapja" :-)
  • ipszilon
    Amúgy, Mateos, tudtad, hogy a kamilla száritja a bőrt?
  • ipszilon
    Egyetértünk, csak furi, hogy a sracok is tudnak ilyenekről dumálni! :-)
  • ipszilon
    Tudjátok milyen fura, hogy srácok beszélgetnek erről a témáról!!!!!!!!!Es tanácsokat osztogatnak! Kellemeset csalódtam!:-)
  • mateos
    folyékony lessz.
  • mateos
    Dehogyis , én veszek 1 kamillás téát(száritott tea , száritott kamillával).Aztán csinalok hozzá forro vizet , beleöntöm a kamillát.Összekeverem , azt vattával bekenem a pofám.Azt másnap megmosom az arcom.
  • mateos
    most van kb.2 patim . pedig nem is járok kozmetikushoz , csak reggel megmosom azt bekenem kammilás borogatással . nameg este is.
  • Coine
    Igen, ez így van :)
  • mateos
    :-) grat. az Qrva jó érzés mikor nincs pattanás a pofámon , most is ezt élvezem .
  • Coine
    Nekem amióta kinőtt a szőr a pofámon már nagyon kevés van az arcomon, tehát borotválkozás is segít.
  • mateos
    nekem mid1 , most vótam tengerparton , ahol qrva meleg vót , és a sós viz hatására az a kevés is eltünt , szal heppy vagyok
  • Laci
    ...tát mióta suliba járok... na má ez is mutatja idegi állapotomat.
  • Laci
    Najó. Elárulok ám egy titkot: a pattanást egyszerűen az idegesség az ami leginkább előidézi. Pl. nekema suliba járok, megin tele a pofám ilyen szarokkal...komoly :-((
  • Breki33
    hat nem nyulsz magadhoz eleget :-)

amugy tegnap elmentem a gyogyszertarba, hat nem elkapkodtak a Vichy keszleteket?
  • Laci
    Neeeee, ezekszerint mindenki látja, mi a helyzet nálam szexuálisan :-)))))
  • Breki33
    majd lesz majd lesz
  • mateos
    1.A legjobb ha lefekszel vkivel,akkor aztan minden rendben lessz.
    2.Ha még nem "csinaltatok" akkor 7-ente 7-szer maszturbalj.
    3.Borradir+kamiillas borogatas.
    4.Dalacin-t (csak sullyos eseteknek :-) ).
    5.Mit t'omén , 1atalan mér foklalkozzak a ti pattanasaitokkal van én nekem elég bajom a pattanasokon kivul.
  • Breki33
    ja azert irtam csak nem tudom 30ml hany alkalomra eleg
  • Breki33
    Most minden VICHY markat forgalmazo gyogyszertarban mindossze 399 Ft-ert kaphatsz egy Normaderm ElsoSegelycsomagot. Tartalma egy Normaderm Arctisztito gel (30 ml), egy Normaderm Arcapolo krem (15 ml), 3 Normaderm Pattanas-leszarito tapasz es egy magyarazo brosura. Csak amig a keszlet tart!
  • Laci
    Mi van Lacival? Ki kozmetikus????????
  • Laci
    Csak ténymegállapítás volt... :-)))
  • Laci
    Na ez a topic nem azért de kezd gusztust nem tűrni
  • Laci
    17 leszek szeptemberben. Naés? :-)))
  • Laci
    A barátnőm? Háh, hát ez a dolog komikus oldala: aki kicsit is ismer, tudja, hogy soha nem is volt még és most sincs csajom (najó, lehet, hogy ennek nyomós oka van), de szarok a kinézetemre és nem tudom egyébként mit szólna. Lehet, hogy ez is ok arra, hogy nincs csajom, de személyiségem is rájátszhat ezt bevallom. Hát elégedett sem vagyok azér olyan nagyon önmagammal.
  • Corel
    Ez eddig rendben van, hogy elégedett vagy önmagaddal, de mit szól a barátnőd?
  • Laci
    Talán egy kicsit, de szerintem azért túlzottan nem. A belsővel való törődés azér csak fontosabb nem? Ha nem vagyok túl ápolt ahhoz meg szerintem senkinek nincs köze...nekem így is jó...
  • Corel
    A kozmetikus sokat segít, persze ha nem vaskos, erős a keze, mert akkor az életbe nem mész vissza. Ő tanácsot is ad neked. A helyes táplálozás, a sport, már fél siker.
  • Laci
    Kérdésem azonban továbbra is fennáll...
  • Laci
    Ehe, bocsi csak szarul voltam, most már enyhült...:-))
  • Coine
    zzzzúúúzzz le mindenit Lackó !!!!!!! :-9))
  • Laci
    Lófaszt se...Nme értem egyeseket ez miért izgatja. Magyarázza meg valaki (KÖZHELYEK NÉLKÜL!!!!!)
  • CSOCSO
    heheheehheehehheheh az nemjo mert szörös lesz a tenyered és görbe a hátad:)
  • CSOCSO
    oxy-t ne használj nagyon szar!!én is azt használtam amig a kozmetikus rám nem szolt hoyg felejcsem el az oxy-t mert egy hugy egy szar...járj hetente kozmetikushoz!csodákat művel!!!! amugy meg van a börradyr vagy mi..egy krém rákened a burádra és megszárad a krém majd lekaparod..és kihuzkodja a sok szar miteszert...na csákány!
  • Efreet
    mindenkinek addig kell próbálkozni amíg megtalálja ami a saját bőrére való... nekem az oxy jött be anno.
  • Sirius
    Operáld úgy le a pofád mint az ÁLARCBAN(király film)Travolta és Cage!Úgy még jóól is nézel ki!
    HEHEHEHe
  • Waterhorse
    Én Tini Tonikkal kenem magam az jobb mind az oxy. Modjuk oxy-t még nem használtam de annyi szarságot hallani róla hogy inkább nem.
  • Coine
    ha nem annyira gáz - > kozmetikus
    ha gáz - > bőrgyógyász

• Lteebee
    Kivéve az izzadással járó napozás.

Menjél szaunázni, az kitisztítja a pórusokat.
  • Laalee
    szerintem ha annyira zavar mennyé kozmetikushoz az ad normalis kenceficet, vagy itt a nyar napozza sokat az is jottesz a börödnek.
  • Lteebee
    De hihetetlenül szárítja a bőrt.