2144
Ti mit tesztek a pattanások ellen?
-
#77 1 srácot is foglalkoztatják az ilyen dolgok "megfertőzött a Nők Lapja" :-) -
#76 Amúgy, Mateos, tudtad, hogy a kamilla száritja a bőrt? -
#75 Egyetértünk, csak furi, hogy a sracok is tudnak ilyenekről dumálni! :-) -
#72 Tudjátok milyen fura, hogy srácok beszélgetnek erről a témáról!!!!!!!!!Es tanácsokat osztogatnak! Kellemeset csalódtam!:-) -
#71 folyékony lessz. -
#69 Dehogyis , én veszek 1 kamillás téát(száritott tea , száritott kamillával).Aztán csinalok hozzá forro vizet , beleöntöm a kamillát.Összekeverem , azt vattával bekenem a pofám.Azt másnap megmosom az arcom. -
#67 most van kb.2 patim . pedig nem is járok kozmetikushoz , csak reggel megmosom azt bekenem kammilás borogatással . nameg este is. -
#66 Igen, ez így van :)
-
#65 :-) grat. az Qrva jó érzés mikor nincs pattanás a pofámon , most is ezt élvezem . -
#64 Nekem amióta kinőtt a szőr a pofámon már nagyon kevés van az arcomon, tehát borotválkozás is segít. -
#63 nekem mid1 , most vótam tengerparton , ahol qrva meleg vót , és a sós viz hatására az a kevés is eltünt , szal heppy vagyok -
Laci #62 ...tát mióta suliba járok... na má ez is mutatja idegi állapotomat. -
Laci #61 Najó. Elárulok ám egy titkot: a pattanást egyszerűen az idegesség az ami leginkább előidézi. Pl. nekema suliba járok, megin tele a pofám ilyen szarokkal...komoly :-(( -
#58 hat nem nyulsz magadhoz eleget :-)
amugy tegnap elmentem a gyogyszertarba, hat nem elkapkodtak a Vichy keszleteket? -
Laci #57 Neeeee, ezekszerint mindenki látja, mi a helyzet nálam szexuálisan :-))))) -
#55 majd lesz majd lesz -
#53 1.A legjobb ha lefekszel vkivel,akkor aztan minden rendben lessz.
2.Ha még nem "csinaltatok" akkor 7-ente 7-szer maszturbalj.
3.Borradir+kamiillas borogatas.
4.Dalacin-t (csak sullyos eseteknek :-) ).
5.Mit t'omén , 1atalan mér foklalkozzak a ti pattanasaitokkal van én nekem elég bajom a pattanasokon kivul. -
#51 ja azert irtam csak nem tudom 30ml hany alkalomra eleg -
#49 Most minden VICHY markat forgalmazo gyogyszertarban mindossze 399 Ft-ert kaphatsz egy Normaderm ElsoSegelycsomagot. Tartalma egy Normaderm Arctisztito gel (30 ml), egy Normaderm Arcapolo krem (15 ml), 3 Normaderm Pattanas-leszarito tapasz es egy magyarazo brosura. Csak amig a keszlet tart! -
Laci #48 Mi van Lacival? Ki kozmetikus???????? -
Laci #44 Csak ténymegállapítás volt... :-))) -
Laci #42 Na ez a topic nem azért de kezd gusztust nem tűrni -
Laci #35 17 leszek szeptemberben. Naés? :-))) -
Laci #32 A barátnőm? Háh, hát ez a dolog komikus oldala: aki kicsit is ismer, tudja, hogy soha nem is volt még és most sincs csajom (najó, lehet, hogy ennek nyomós oka van), de szarok a kinézetemre és nem tudom egyébként mit szólna. Lehet, hogy ez is ok arra, hogy nincs csajom, de személyiségem is rájátszhat ezt bevallom. Hát elégedett sem vagyok azér olyan nagyon önmagammal. -
Corel #29 Ez eddig rendben van, hogy elégedett vagy önmagaddal, de mit szól a barátnőd? -
Laci #28 Talán egy kicsit, de szerintem azért túlzottan nem. A belsővel való törődés azér csak fontosabb nem? Ha nem vagyok túl ápolt ahhoz meg szerintem senkinek nincs köze...nekem így is jó... -
Corel #25 A kozmetikus sokat segít, persze ha nem vaskos, erős a keze, mert akkor az életbe nem mész vissza. Ő tanácsot is ad neked. A helyes táplálozás, a sport, már fél siker. -
Laci #24 Kérdésem azonban továbbra is fennáll... -
Laci #23 Ehe, bocsi csak szarul voltam, most már enyhült...:-)) -
#20 zzzzúúúzzz le mindenit Lackó !!!!!!! :-9))
-
Laci #18 Lófaszt se...Nme értem egyeseket ez miért izgatja. Magyarázza meg valaki (KÖZHELYEK NÉLKÜL!!!!!) -
#15 heheheehheehehheheh az nemjo mert szörös lesz a tenyered és görbe a hátad:) -
#14 oxy-t ne használj nagyon szar!!én is azt használtam amig a kozmetikus rám nem szolt hoyg felejcsem el az oxy-t mert egy hugy egy szar...járj hetente kozmetikushoz!csodákat művel!!!! amugy meg van a börradyr vagy mi..egy krém rákened a burádra és megszárad a krém majd lekaparod..és kihuzkodja a sok szar miteszert...na csákány! -
#11 mindenkinek addig kell próbálkozni amíg megtalálja ami a saját bőrére való... nekem az oxy jött be anno. -
Sirius #10 Operáld úgy le a pofád mint az ÁLARCBAN(király film)Travolta és Cage!Úgy még jóól is nézel ki!
HEHEHEHe -
#8 Én Tini Tonikkal kenem magam az jobb mind az oxy. Modjuk oxy-t még nem használtam de annyi szarságot hallani róla hogy inkább nem. -
#7 ha nem annyira gáz - > kozmetikus
ha gáz - > bőrgyógyász
-
#5 Kivéve az izzadással járó napozás.
Menjél szaunázni, az kitisztítja a pórusokat. -
#4 szerintem ha annyira zavar mennyé kozmetikushoz az ad normalis kenceficet, vagy itt a nyar napozza sokat az is jottesz a börödnek. -
#3 De hihetetlenül szárítja a bőrt.