12
Itt yo lenne ha a sok penge ember elmondaná, mivel (progy, milyen vas kell hozzá), hogy !
-
#12 Senki sem emulálgat? Pedig egész jól megy már ! -
#11 darabokban esetleg? a purupuru meg kormany erdekelne, talan 1 controller is... irj emilt -
#9 és még ezek a legjobb próbálkozások. ha DC-zni akarsz, vegyél egyet, nagyon olcsó. -
#8 Köszi, a lenti címet már néztem, de semmi hasznalható. Volt 1 fake Nightmare, DCEmu + még vmi, de semmi használható ... :( -
#7 DC-nek közvetlen monitor kimenete nincs, de van hozzá VGA átalakító, és ha azt érzékeli, egy csomó progi nekiáll hasítani a magasabb felbontásokat :)
Amúgy nem 35, egy használtat 25 körül is meg lehet kapni, és az utsó forintig megéri :) Annyire penge tv meg nem kell neki :)))
Emulációról itt van 1-2 próbálkozás: http://www.dcemulation.com/ -
GamerBoy #6 van a DC-n monitor kimenet, ha ez segít :) Mellesleg pedig bedughatod a Tv-kártyád video-injébe is, csak épp sokkal kókányabb lesz a kép. Mert ugye a TV-nek az a lényege, hogy összemossa a képpontokat, a monitoron viszont minden tűéles... -
#5 oks. nem lesz, csak qrva yo lenne vmi emu 1-2 game miatt, dc-t viszont semmi penzert sem akarok, ahhoz kell 1 penge tv, nekem + csak moncsi van (tv-t is azon lesem:) -
#4 :( -
GamerBoy #3 de egyébként ha nagyon akarsz drímkesztelni azt a 35-öt mindenképp megéri. Egy jó vidikártya kerül ennyibe...
Na, azért ne legyen konzol vs. PC háború, jó? :-))) -
#2 Hónapok óta keresgélek, de semmit nem találtam. Van vmi Nightmare, de vmi 'gre' kit.-ű rom kell hozzá, amiből 1 darab sincs a neten :( Aztán van vmi DCEmu, de ez + csak PowerVR-es karikkal szuger, ha yo 1általán. Szóval kiváncsian hallgatok mindenkit -
GamerBoy #1 Nincs működőképes DC emulátor, a nightmare-ről van egy-két kamu kép, de egyenlőre nem lehetséges PC-n DC-s szoftvert futtatni :-(