HPT370 = IDE RAID ????
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dolog biztos: ha 370-essel szereltek (latom azzal, szoval en tevedtem, bocs), akkor az a budos eletben nem lesz ATA-66. Illetve tamogatja azt is, de az ATA-100-at, illetve a RAID-et is. Kulonben miert tettek volna ra a 370-et, ha az olcsobb 366-os tulajdonsagaival ruhazzak fel...
(esetleg valami rosszabbul sikerult szeria lenne? 😊
Latom, hogy azt irja az oldal, hogy supports 8 IDE Device (UDMA33/66), de akkor sem hiszem el 😊
Ha ez igaz, akkor orulok, hogy nem ilyenem van...
Na mindegy. Legalabb kiderult, hogy nem ertek hozza...
(esetleg valami rosszabbul sikerult szeria lenne? 😊
Latom, hogy azt irja az oldal, hogy supports 8 IDE Device (UDMA33/66), de akkor sem hiszem el 😊
Ha ez igaz, akkor orulok, hogy nem ilyenem van...
Na mindegy. Legalabb kiderult, hogy nem ertek hozza...
Neked ilyen Special Edition-od van biztos. Csak neked gyarthattak olyat, amin nem lehet a vezerlo BIOS-at frissiteni 😊
Namost a HPT vezerlo BIOSa az alaplap BIOSa mellett van es bizony flashelheto kemenyen. Tudom, mert nekem sem a mostani volt benne. Sot az uj BIOSbol (XU asszem) nincs is 366-os valtozat, igy az en BIOSom egy kicsit modositva van. Ki lett veve a regi HPT370 BIOS es a helyere kerult egy HTP366-os. BIOS termeszetesen.
Sz'al neked tuti olyanod van e az Abit gyartott is olyat, mi? 😊
Sz'al neked tuti olyanod van e az Abit gyartott is olyat, mi? 😊
Neked HPT366-od van, ha v1.2-od van. Arra sosem tettek 370-es chipet. Es a 366-os tenyleg ATA66 es noRAID. Nekem v1.0-am van. Azon is uaz a vezerlo van, mint a tieden.
Itt a link :
http://www.abit.com.tw/eng/download/driver/driver-ha100.htm
Neked ez a driver kell /Be6-II v2.0 Hpt 370/
http://www.abit.com.tw/eng/download/driver/driver-ha100.htm
Neked ez a driver kell /Be6-II v2.0 Hpt 370/
NiGG\'a szleng® Törv.Védve. Zseer®
Abit lapjan talalsz. Ajanlom a a.5-ost. Az stabil. A te alaplapod Abit BE6-II v2.0. Azon ATA-100-as a vezerlo es igen, kezeli a RAID 0-at illetve a RAID 1-et. (tudtommal)
Honnan szedtel 0.95b-t?
BIOS milyen? Friss?
Honnan szedtel 0.95b-t?
BIOS milyen? Friss?
Szal nekem Abit BE6-II Slot 1 P3as lapom van és kéne hozzá új HPT driver, oldal az megvan, csak egy kis probi van.
Namármost nekem vmi újabb BE6-II-m van amin a HPT 366 chip HELYETTTTT ! a HPT 370 van fent, ez akkor már RAID is, ebben nem vagyok otthon 😊
Ultra DM66-os kezelõ chip, és kéne új driver a mostani 0.95b helyett, ehh 😊
kicsit régi, mi ?
Namármost nekem vmi újabb BE6-II-m van amin a HPT 366 chip HELYETTTTT ! a HPT 370 van fent, ez akkor már RAID is, ebben nem vagyok otthon 😊
Ultra DM66-os kezelõ chip, és kéne új driver a mostani 0.95b helyett, ehh 😊
kicsit régi, mi ?
← ElőzőOldal 2 / 2