Columbo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a mai napig nézem a részeket, vmit többször is láttam már. Megunhatatlan. Kár, h a mi generációnk már alig ismeri. :/
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
Én igen, szerintem jó volt, bár nem a legjobb rész
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
azthiszem a Párbaj -t amikor rendezte még csak 25, vagy 27 éves volt,
és már akkor is milyen jól tudott filmet rendezni.
Párbaj -t meg is fogom rendelni, mert most akciós a DVD -je. 1990 Ft.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Végén csak lefülelte a krimiíró gyilost.
midig résen van az öreg. D
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Steven Spielberg rendezte a mai részt. !!!!!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
újabban szokás hogy kedden is van rész - egy újabb, tegnap a Gyilkosság hagjegyekkel volt.
Amikor a kocsmában beszélgetett a nõvel, a sellõvel,
a részeg fickó meg az akvárium túloldaláról integetett. DDD
õ tett el láb alól egy másik mûsorvezetõt....
Mercedes 500 SEC Coupe
Columbo meg szépen telibe trafálta a motorháztetõt... DDD
Ha a gyilkos egy-kettõt beleszívott volna a cigarettába, majd úgy adja
az áldozat kezébe....
Vagy ha a számítógép betûi megegyeztek volna....
Vagy ha a papír mindkét oldalán lett volna újlenyomat,
akkor Colubo -nak nehezebb dolga lett volna....
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Jaguar XJS cabrio
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
meg az elején amikor csõbehúzta a nõt a lakásán.:
- jajj, fáj a fejem nincsen véletlenül vlalami fejfájás elleni tablettája ? például Aspirin ?
- nemtudom, nincsen.<#nemtudom>#nemtudom>
- Hmmmmmm.<#fejvakaras>#fejvakaras> És tegnap, amikor fájt a feje ?
- <#confused>#confused>
meg nincs is tv kártya a gépben.
Resurrection!
mindig a legrosszabkor jönnek elõ, és ez még hagyján:
amikor azt hiszed hogy már vége a reklámnak és jön a film,
akkor még jön egy adag reklám, aztán megint
azthiszed hogy jön,
akkor meg az idõjárásjelentés jön, aztán meg az ajánló,
aztán meg a rossebtuggya mi.<#boxer>#boxer>
én meg ott szobrozhatok a távirányítóval, ha valamit éppen fel akarok venni. c
viszont mintha az utóbbi idõben tv2-õn kevesebb reklámot nyomnának be film közben.
múltkor valami 40 percen keresztül nem láttam, szal megdöbbentõ volt.
Resurrection!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ez a beépül tényleg vicces.
mai részben elég furcsa volt, amikor beépül az alvilágba :))) kicsit nevetség volt.. amúgy tökre bírom, de nem annyira illett a képbe. fénykép részleteit szedegette össze, nevekkel együtt. a végét most nem láttam, de ha jól rémlik egy móló melletti ládát találnak ?!?
Resurrection!
kellett elkapnia.
Amokor a végén beállt az üvegkalitkába, és
a rendõröket elküldte valahova a városba,
õ meg lerajzolta, hogy mit látnak a rendõrök..
jó kis trükk volt.
a gyilkosok meg mindig milliomosok....ez minden részben így volt eddig.
Mindig Rolls -Royce -al, Cadillac, Mercedes, vagy más márkás kocsikkal
jártak a gyilkosok. DD
De azért jó kis rész volt.
felvonó a saját kertben, akkora tévé 30 évvel ezelõtt..
Resurrection!
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
amikor bekapcsolódtam az elején, egész meglepõ volt, nem tudtam a cselekményt elõre :)))
behívták hajléktalannak a forgatáson, nagy volt :)
Resurrection!
egy Mercedes SL Kabrió
és ott fogták meg, hogy a völgyben nem volt térerõ,
pedig õ azt állította hogy onnan hívta a rendõrséget. cc