Columbo

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Ez a sorozat szarrá veri a mai rengeteg, egy kaptafára menõ helyszínelõs baromságot... Rengeteget lehet tanulni belõle sztem, és nagyon hangulatos annak, aki szereti a 70-es 80-as évek Amerikájának feelingjét.
Én a mai napig nézem a részeket, vmit többször is láttam már. Megunhatatlan. Kár, h a mi generációnk már alig ismeri. :/

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

DjDano
Elhunyt Peter Falk <#shakehead>

R.I.P

laca103
Szerintem sokkal praktikusabb az amerikai SAESON/EPISODE megjelõléssel hivatkozni az adott epizódra, mert az internet népe 80%-ban torrentõl szedi le az epizódokat és ott így vannak megjelölve. pl S04/E11 -> 4. évad 11. epizód

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

Nézte valaki a mai részt a viasat 3-on 19:45-tõl?

Én igen, szerintem jó volt, bár nem a legjobb rész

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Pheaper
mai is jó volt mint a többi :))

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

LittleL
pedig akkor még elég fiatal volt,
azthiszem a Párbaj -t amikor rendezte még csak 25, vagy 27 éves volt,
és már akkor is milyen jól tudott filmet rendezni.

Párbaj -t meg is fogom rendelni, mert most akciós a DVD -je. 1990 Ft.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Nem csak ezt a részt. Ha jól emléxem az egyik elsõ melói között volt 7 vagy 8 epizód a Columbo-ból. Még a Párbaj elöttrõl ...

LittleL
Columbo fantasztikus volt...

Végén csak lefülelte a krimiíró gyilost.
midig résen van az öreg. D

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
Mindjárt kezdõdik a Columbo következõ része, Nézzétek !!!!

Steven Spielberg rendezte a mai részt. !!!!!

Apus
na jõvõ héttõl a tv2 is keddre tette a Mestert. Gondolom kezdõdik a mikrosztár. A másikon meg Vészhelyzet lesz, gondolom megin adnak belõle 5 részt a Valótlan világig.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

LittleL
most megy a Kadétiskola -rész.

újabban szokás hogy kedden is van rész - egy újabb, tegnap a Gyilkosság hagjegyekkel volt.

LittleL
a múltkori rész jó volt...

Amikor a kocsmában beszélgetett a nõvel, a sellõvel,
a részeg fickó meg az akvárium túloldaláról integetett. DDD

Encore
A Tv2 amikor reklámozza a columbo részeket akkor a bemutató végén kimerevítenek egy képet Columbo-ról, fekte háttérrel és egy sárga vonal körberajzolja. Na, ezt a képet meg lehet találni valahol? Mert szerintem jó kis háttér lenne belõle. Digitalizáló kártyám nincs hogy felvegyem a bemutatót és kiszedjem belõle.
LittleL
a címét nemtudom ,de volt egy bûnügyi mûsorvezetõ,
õ tett el láb alól egy másik mûsorvezetõt....

ncswork
melyik rész volt?

LittleL
A gyilkos autója megint nagyon szép volt.

Mercedes 500 SEC Coupe

Columbo meg szépen telibe trafálta a motorháztetõt... DDD

Ha a gyilkos egy-kettõt beleszívott volna a cigarettába, majd úgy adja
az áldozat kezébe....

Vagy ha a számítógép betûi megegyeztek volna....

Vagy ha a papír mindkét oldalán lett volna újlenyomat,
akkor Colubo -nak nehezebb dolga lett volna....

egy idióta fasz vagy akyyy

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

akyyy
TÉÉÉÉÉÉÉK

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
régebbena sorozatok sokal jobbak voltak

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Veszi valaki ezt a mai részt?
LittleL
jah, a nõnek a Jaguarja nagyon szép volt.
Jaguar XJS cabrio

fifi
ejj, de trükkös rész volt...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

LittleL
jah, ilyen helyzetbe még biztos nem keveredett...

Marygirl
Hu, azért rendes volt Colombotól, hogy legalább a lányt elengedte..

LittleL
jó beszólás volt...

meg az elején amikor csõbehúzta a nõt a lakásán.:

- jajj, fáj a fejem nincsen véletlenül vlalami fejfájás elleni tablettája ? például Aspirin ?
- nemtudom, nincsen.<#nemtudom>
- Hmmmmmm.<#fejvakaras> És tegnap, amikor fájt a feje ?
- <#confused>

Serpa
én meg már azt hittem, hogy csak képzeltem, hogy Columbo nõs.
:)

maozedong
uh ó

Resurrection!

maozedong
lál.
hánytólvan, lemadarok róla :c

Resurrection!

Tuvok
"- Columbo, mi a keresztneve ?
- Hadnagy"

:D

Tuvok
Ivanova :)

Serpa
a fiatabbik nõ játszott a Babylon 5 -ben.

LittleL
csak az a baj, hogy a tv ,meg a gép között 15 méter a távolság. cc

meg nincs is tv kártya a gépben.

maozedong
gépre felveszed az egészet, és gyorsan kivágod belõle a 10 perc reklámot :VC

Resurrection!

LittleL
k*rva reklámok....

mindig a legrosszabkor jönnek elõ, és ez még hagyján:
amikor azt hiszed hogy már vége a reklámnak és jön a film,
akkor még jön egy adag reklám, aztán megint
azthiszed hogy jön,
akkor meg az idõjárásjelentés jön, aztán meg az ajánló,
aztán meg a rossebtuggya mi.<#boxer>

én meg ott szobrozhatok a távirányítóval, ha valamit éppen fel akarok venni. c

maozedong
passz..
viszont mintha az utóbbi idõben tv2-õn kevesebb reklámot nyomnának be film közben.
múltkor valami 40 percen keresztül nem láttam, szal megdöbbentõ volt.

Resurrection!

sz4bolcs
ROHADT REKLÁM!!! Elaludtam a vége elõtt, nem tudom ki volt a gyilkos, elejét meg lekéstem. Segítenétek?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Így lehet természetesnek maradni más szerepben, hogy ne legyen feltûnõ...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Az mindig aranyos amikor megpróbál valamit idegen szerpet felvenni, vagy megjátsza mások elött magát, de közben végig lerí róla, hogy nagyon önmaga.
Ez a beépül tényleg vicces.
maozedong
passz, nekem az nem rémlik. hipnotizálós?

mai részben elég furcsa volt, amikor beépül az alvilágba :))) kicsit nevetség volt.. amúgy tökre bírom, de nem annyira illett a képbe. fénykép részleteit szedegette össze, nevekkel együtt. a végét most nem láttam, de ha jól rémlik egy móló melletti ládát találnak ?!?

Resurrection!

LittleL
És az mekkora rész volt amikor egy "távolbalátót"
kellett elkapnia.

Amokor a végén beállt az üvegkalitkába, és
a rendõröket elküldte valahova a városba,
õ meg lerajzolta, hogy mit látnak a rendõrök..

jó kis trükk volt.

LittleL
Az azért mindig úgy van hogy a gyilkosok háza mindig valami kastély, vagy villa,
a gyilkosok meg mindig milliomosok....ez minden részben így volt eddig.

Mindig Rolls -Royce -al, Cadillac, Mercedes, vagy más márkás kocsikkal
jártak a gyilkosok. DD

Meg hol volt bajusza, hol nem? hol csak szõke szõrszálak, hol meg mintha fekete zsírkrétával húzták volna ki :D
De azért jó kis rész volt.
maozedong
azért a fószer vityillója mekkora volt már.
felvonó a saját kertben, akkora tévé 30 évvel ezelõtt..

Resurrection!

LittleL
jah, ott bénázott a forgatáson, és tönkretette a jelenetet. DDD

Barpi
epizódiamat=epizodaimat. (suxx ez a7 msoffice)

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

Barpi
Hali! Engem is érdekelnének. Sajnos más is megígérte már a saját divx-es verzióit itt a fórumban, de miután elküldtem neki az én epizódiamat, még csak nem is válaszol, nem hogy küldene valamit. <#shakehead> Vannak ilyen emberek is. <#mf3>

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

engem is érdekelne... :o

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

maozedong
jaja, a bajusza gáz volt.
amikor bekapcsolódtam az elején, egész meglepõ volt, nem tudtam a cselekményt elõre :)))
behívták hajléktalannak a forgatáson, nagy volt :)

Resurrection!

LittleL
de micsoda finom autója volt,
egy Mercedes SL Kabrió

és ott fogták meg, hogy a völgyben nem volt térerõ,
pedig õ azt állította hogy onnan hívta a rendõrséget. cc

Oldal 1 / 3Következő →