Mi van a Maffiával?
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézd már meg az elsõ hozzászólás dátumát...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
csak érzékeltetni akartam a különbséget a MAFIA és a MAFFIA jelentése között
amúgy meg ott a "Mafia, GTA3" topik, nem tom miért kellett ennek is újat nyitni....
amúgy meg ott a "Mafia, GTA3" topik, nem tom miért kellett ennek is újat nyitni....
Riszpekk
go to Politika Gazdaság. (Más néven elembajosok klubbja)

a maffia elvesztette a választásokat, és most fosnak a nyomozásoktól....
a MAFIA meg egy kúl gém lesz 😊
a MAFIA meg egy kúl gém lesz 😊
Riszpekk
Alapos forditás
This 3D action mega-hit is coming soon for the PC, so pre-order your copy of MAFIA here. UK territory only.
Ez a 3D akció mega-hit (mega= hatalmas hit= siker, találat, "nagy durranás") nemsokára megjelenik a PC-re (Personal Computer = személyi számítógép), úgyhogy rendeld meg itt a te Mafia példányodat elöre. Csak UK (United Kingdom = Egyesült Királyság) területeken.
Ez a 3D akció mega-hit (mega= hatalmas hit= siker, találat, "nagy durranás") nemsokára megjelenik a PC-re (Personal Computer = személyi számítógép), úgyhogy rendeld meg itt a te Mafia példányodat elöre. Csak UK (United Kingdom = Egyesült Királyság) területeken.
Valaki tud már valamit a megjelenésrõl????😞((
Mert én is így járok lassan...
Mert én is így járok lassan...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Én láttam róla egy videót, és nagyon tetszett ahogy egy pali szétverte baseball ütõvel a rendõrkocsi =DDDD.
Jo jatek lesz?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Bazz... Hallottal mar az elorendelesrol? 😊)
álítólag megjelent
a hónlapon azt írják:Buy it now
a hónlapon azt írják:Buy it now
Üdv.Mi van a mafiával?egy ideje azt mondják megjelent.igaz ez?
mi lenne vele okt elején jön
← ElőzőOldal 2 / 2