63
  • Coine
    #63
    basszus ez 1 cikk nem 1 topic :D
  • Coine
    #62
    ugrás....Sziget 2002.
    2 napra megyek 3án és 4én.
    ide lehet írni minden jót.
    www.sziget.hu
    www.diaksziget.com
  • Szilasz
    #58
    Személy szerint két napot voltam kint. A Quimby-n a Moonspell-en, azt kicsivel késöbb a Nightwishen, belehalgatgatva egy kis pokolgépbe. Nem tudom van valakinek műsora, hogy hol voltak ezek a koncertek? Ezek a piszkosul jó koncertek?

    UI: Nagyszínpad környkén tá ha egy félórát voltam összesen a két nap... Vajon miért :)
  • #54
    ahhoz, hogy bulizzak nem kell 14.000 forintot kifizetnem. elég csak összejönni valamelyik barátomnál, a piát megussza az ember 10 ropi alatt. esetleg ha sok csaj van akkor nem. a szigetre az ember a programokért megy.
  • #50
    jómagam az idén már ki sem mentem, annyira érdemtelennek találtam a programokat. :(
  • Laalee
    #39
    torgyan ide is kitolta a pofajat... azt a zöld feher szerelest meg mar ideje lenne lecserelni Ujpesti ügyvedur
  • #35
    aki számít, az már nem megy ki oda zenélni

    :(
  • netrunner
    #32
    Én HIM-en meg Moonspellen voltam és nem csalódtam bennük. Én a fenti kritikáktól függetlenül valószínűleg jővőre is kimegyek.
    Ja, a bungee meg iszonyat jó.. :))) Drága de k* jó. Asszem jövőre is ugrom egyet :)
  • Rincewind
    #30
    Tökéletesen egyetértek veled!

    Szerintem Marilyn Manson igen gyorsan kitöltötte volna a szigetet!
    Egyébként megmondták a szervezők, hogy miért nincsenek a Szigeten igazán nagy nevek:
    Mert nem hoznak annyival több embert, mint amennyit rájuk költenének! Tehát: NEM ÉRI MEG :((

    Én őket láttam volna kint nagyon szívesenŰ:

    1. Marilyn Manson
    2. Linkin Park
    3. Offspring
    4. Guano Apes (ez szerencsére be is jött)


    Egyébként meg nem tudom miért volna szar a Guano koncert??? Szerintem nagyon király volt. Persze lehet, hogy csak azért mondom ezt, mert az első sorban tomboltam végig, nem t'om, de nekem nagyon tetszett!
  • Coine
    #27
    A buzikról meg már ne is beszéljünk...........

  • Coine
    #26
    Ja, de meglátták, mi lesz a Szigeten és inkább nemet mondtak.
  • Coine
    #25
    Más : ebből is láccik, hogy mennyire elnyomja Mo-n a média meg minden más f***ság (tüc-tüc + sláger + cigányzeneszar + dáridó...) a metál / rock zenét, ott van jó példának a VivaMeg, ugyanaz a SZAR nagyban, köszike.
    Sebaj : Metál 4ever akkor is, az Igniteért meg Tankcsapdáért meg nem megyek ki, ami 2 külön napon van 5k Ft-ért, jha és télleg sok volt a külf.
  • Coine
    #24
    Csak tudod az ilyen JÓ és normális együttesek hülyék elmenni ebbe a lebuj Szigetre, én meg az Ignite miatt nem mentem ki a szigetre, hát ennyi.
  • Dikkma
    #22
    Arra én is kimentem volna!
  • RoadkilleR78
    #21
    Hát igen egyetértek az előttem szólókkal. Ahogy emelkednek az árak úgy csökken a színvonal. Szerintem a Sziget fíling akkor tűnt el amikor behozták ezeket a gennyes sátrakat. Azóta nem a Bahia színpadra megyek, hanem egy gennyes sátorba kell bezsúfolnom magam, mint a szardíniák. Régebben barangoltam egymagam a 2 korsó sörömmel -mert így ritkábban kell utántölteni:-) - és ha odaértem egy színpadhoz és mondjuk megtetszett a zene, akkor leheveredtem a fűbe(esetleg berohantam pogózni, zenéje válogatja). És elkezdtem beszélgetni a mellettem lévő arcokkal. Hallgattuk a zenét, beszélgettünk, ittunk, és barátságok! jöhettek létre. "Kell egy hét együtlét!" Már nem erről szól ez az egész. Most a sátorban próbáld meg átüvölteni az épp játszó bandát! :-( Meg ezek a diszkósátrak boa! Asszem kb 4 éve jöttek ki először, de akkor még kirakták őket a sziget egy eldugottabb részére, ahol azelőtti években nem nagyon volt semmi. De most már ott vannak a nagyszínpad körül. Figyeljétek meg baze jövőre már Riki Mártin, meg Britni Szpírsz rop a nagyszínpadon. :-( Én az első szigeten nem voltam, azóta mindíg kint vagyok. Nagy külföldi sztárokban egyre gyérebb a felhozatal. Ki a fasznak kell a bámfánkmszí, meg az ilyen gennyek. Ez egy Underground fesztivál volt. Mondjuk én sosem a koncertek miatt mentem ki, hanem, hogy jól bebasszunk, betépjünk, és bulizzunk egy kurva nagyot a haverokkal, meg a többi szigetlakóval. Régebben többnyire értelmiségi emberek jártak ki a szigetre, hogy bulizzanak a hasonló gondolkodású emberekkel.
    Na aztán most már abbahagyom. Azért maradok továbbra is hű szigetrajongó. És aki bulizni akar jó körmendi arcokkal az megtalál minket jövőre is a régi bahiaszínpad mögött a zuhanyzóknál. Idén oda került a Pestiest is. Csákány!!!
  • Csibe
    #18
    "...külföldi minden harmadik emberből egy..."
    Ezt a fogalmazást :) Tehát egy emberből -ami mellesleg a harmadik- egy külföldi:))
  • daweed
    #4
    Ja sziget atomkiraly! 1 et viszont nem ertek:

    Miert nincs jelen a nagyszinpadon a regi kemeny vonal??? Azelott volt Rollins Band es hasonlo koncik. Az Ignite is a kis metal hammer satorba szorult, es nem lehetett elferni. (Persze kello pogoval sikerult helyet szerezni az elso sorokban :)

    A kozonseg teljesen megvaltozott, avagy felhigult, es ez az utobbi 3 evben lett tapasztalhato. Felek, hogy egyre kommerszebb lesz, es csak az talalhato majd meg amiben penz van es popularis.


    RENGETEG JO CSAJ VOLT!!! Es nemejiket nem is nagyon kellett futeni :))


    Amugy a negativumokat leszamitva most is nagyon nagyon jo volt a sziget.
  • Rincewind
    #3
    Szerintem is kurva jó volt idén!
    Most az első sorban sikerült túlélnem a Guano Apes koncertet, úgy, hogy Sandra tőlem 4 méterre énekelt!!! Nekem már csak ezért is megérte.
    És akkor még nem is említettem a Faithless-t, a Run DMC-t, az Ignite-ot, stb

    Szóval idén is kurva jó volt és egy nagy marha, aki nem jött ki!!!
  • Madman
    #1
    Még jó hogy ott vótam!