3733

• Mustang2005
    Remélem kiadnak valami demot még a héten.....
  • Istencsászár
    direkt csinálod? 9600xt dx9-es kártya...... Doom3 engine ha az elindult gef2őn is akkor ezsi fog menni minden szaron
  • scorpeeon
    "- DirectX 9.0 kompatibilis videókártya minimum 64MB memóriával, minimum Radeon 9700 vagy Geforce 3/ti"

akkor mégse megy 9600XT-n??
  • tehen_m
    Ha opengl lesz akko szintem minden hardveren elindul. :D
  • FLeK0
    Az angol pc gamerben van, nem az amerikaiban.
  • meat grinder
    Quake IV minimum gépigénye:

- Windows 2000/XP
    - Pentium 4 2.0 GHz vagy Athlon XP 2000+ CPU 512MB RAM-mal felvértezve
    - 8X-os CD-ROM olvasó
    - 3 Gb szabad hely a merevlemezen (+ 400 Mb a swap file-nak)
    - Directx 9 kompatibilis, 16 bites hangkártya
    - DirectX 9.0
    - DirectX 9.0 kompatibilis videókártya minimum 64MB memóriával, minimum Radeon 9700 vagy Geforce 3/ti
  • Gugyu
    Köszi, megnyugtató a helyzet, de szeretném megrendelni, és nem merem addig, amíg biztosat nem tudok. Nagyon jó lenne, ha lenne egy minimum konfig leírás valahol. nem tudsz ilyet?
  • NeoMaN
    mikor azt írták, még nem volt 9600 ennyi...
    Elfog futni 9600-on nyugi.
  • Gugyu
    Hát én nem is tudom! De a PCDOMEon a rendelési adatoknál van egy kis érdekesség! ATI 9700-tól fölfelé van a videókártya feltétel. Hát akkor a 9600XT-men nem is fog elindulni? Az nagyon gáz lenne! Nem nagyon akarok kareszt cserélni. Bezzeg a GF3 és GF4 Ti benne van!:(((
  • NeoMaN
    márakinek a tím jön be....
    dítmecsre Quake4 ez az előzetes videjókból simán kiderült
  • Thanatos

csak jönne már
  • EndreMan
    A PCGAMER értékelő csak egy kacsa hír volt ami elterjedt a neten.
    A PCGAMER még nem tesztelte a játékot,erről bárki meggyőződhet akinek van lehetősége beszerezni a külföldi lapot,vagy megnézi a weboldalt,

http://www.pcgamer.com/inthisissue.html

ahol erre semmilyen utalás sincs.
  • haxoror
    Francokat!
    Multira szigorúan Enemy Territory: Quake Wars
  • magus
    nem mindegy? ultralow graph, picmip 7, aztan irany amulti:D
  • Sgtfathi
    A játék elején 1 csapattal nyomulunk.Azután elkapnak a strogok és megkezdik az átalakitást rajtunk (Páncél,fegyverzet stb stb..),de berontanak az emberek és az átalakitás félbe marad (Amikor az agyunkat berhelnék).Ujbol az emberek oldalán nyomulunk csak mostmár a strog "extrákkal".
  • Seth
    én azt olvastam hogy emberrel kezdünk, aztán majd mutálódunk, vagy elkapnak átalakítanak vagy vmi hasonló lesz
  • haxoror
    Most néztem a trailert bazz egy stroggal leszünk?!
  • GrimReaper78
    Amúgy lehet benne valami, kb. ez várható. Legalábbis az übergagyi 'mech video elvette a kedvem. Multi meg nem érdekel, csak a single.

Viszont az enyém is csak egy vélemény a sok közül.
  • haxoror
    Mert szar a marketing
  • Seth
    érdekes egyébként hogy a hype szint közelít a nullához, semmi különösebb " Na most beszarsz behugyozol olyan jó lesz, lealáz mindent!!!" szöveg
  • Istencsászár
    senki nemparázik csak utálom a láma cikkirókat akik nemis látták demár fikázzák..
  • Dynamic
    A Doom 3-at meg 94%-ra értékelte a Pc Gamer.No comment...
  • neozed
    Én meg magasról le*****om, hogy mit írkálnak, majd meglátjuk és kész.
    Jó lesz az.
  • Seth
    ITT vannak megjelenési idők. Mi a fene az a Quake4 special edition holnapi megjelenéssel ??? (usában)
  • MrDevil
    Ez csak egy kamu hír!!! Nem is tesztelte az újság a Quake 4-et még!!! Úgyhogy nem kell beszarni!! jó lesz ez!!
  • [Jakuza]
    Most fogsz.
  • Seth
    hát ja, ízlések és pofonok. A ravenben eddíg asszem még nem csalódtam
  • Istencsászár
    loooool Doom3 nemvolt rossz 1ik felének Tetszett az igazi Doom fanoknak a másiknak nem...

Quake 4et meg nem az ID csinálja :)))))))

ezmeghogy a szánalmas cikkirónak nemteccik és egyenesen rühelli azt a gémet amiről méltozatik irni hát mitmondjak....
  • Seth
    "Futótűzként terjedt ma el a gaming-sajtóban a hír, miszerint az igen rangosnak számító PC Gamer pontozása alapján 70%-os összesített értékelést kapott a várva-várt Quake IV, mely kb. egy hét múlva debütál odakint. Ugyan semmit sem találtunk, ami "hivatalosan" megerősítené ezt az információt, valamint a PC Gamer véleménye is csak egy a sok közül, mindenesetre érdekes dolog ez. Az elszabadult információk szerint, a tesztelők pozitívumként az ütős grafikát ,a folyamatos halom akciót valamint a Q3DM17 új grafikával való reinkarnálódását jelölték meg, negatívumként pedig a lapos játékmenetetet -és sztorit valamint a botok hiányát (a multiplayer módból) hozták fel. Vajon az id-nek sikerült egy nagy levegővel egymás után két borzalmasan rossz játékot kiontania magából? Nemsokára megtudjuk... "

copy paste HC GAMER
  • grebber
    Szerintem ő a grafikára gondolt.No meg ki tudja még mire :D
  • Istencsászár
    bocs mester milyen volt a gém? hamár ugyis végigtoltad csaktudod:)))))))))))))))
  • [HUN]FaTaL
    ut1 ctf rulez:D
  • I.C.ram
    Annyira egy kaptafa ez meg a doom... meg se tudom őket különböztetni...
  • dragster
    Hát engem nem nagyon érdekel mit tudnak kihozni a motorból,csak a multit ne basszák el....
  • GrimReaper78
    Srácok! Nem kéne valami bannert összetákolni valakinek? Lassan kint van a játék, szóval időszerű lenne...
  • Ombika
    Q2 anno rulez plane CTF !!!!
  • [HUN]FaTaL
    hát nekem már a q3 sem jött be de azért kipróbálom majd a gamét
  • ducati06
  • ducati06
  • ducati06