3733
-
#230 Remélem kiadnak valami demot még a héten..... -
#229 direkt csinálod? 9600xt dx9-es kártya...... Doom3 engine ha az elindult gef2őn is akkor ezsi fog menni minden szaron -
#228 "- DirectX 9.0 kompatibilis videókártya minimum 64MB memóriával, minimum Radeon 9700 vagy Geforce 3/ti"
akkor mégse megy 9600XT-n?? -
tehen_m #227 Ha opengl lesz akko szintem minden hardveren elindul. :D -
FLeK0 #226 Az angol pc gamerben van, nem az amerikaiban. -
meat grinder #225 Quake IV minimum gépigénye:
- Windows 2000/XP
- Pentium 4 2.0 GHz vagy Athlon XP 2000+ CPU 512MB RAM-mal felvértezve
- 8X-os CD-ROM olvasó
- 3 Gb szabad hely a merevlemezen (+ 400 Mb a swap file-nak)
- Directx 9 kompatibilis, 16 bites hangkártya
- DirectX 9.0
- DirectX 9.0 kompatibilis videókártya minimum 64MB memóriával, minimum Radeon 9700 vagy Geforce 3/ti
-
#224 Köszi, megnyugtató a helyzet, de szeretném megrendelni, és nem merem addig, amíg biztosat nem tudok. Nagyon jó lenne, ha lenne egy minimum konfig leírás valahol. nem tudsz ilyet? -
#223 mikor azt írták, még nem volt 9600 ennyi...
Elfog futni 9600-on nyugi. -
#222 Hát én nem is tudom! De a PCDOMEon a rendelési adatoknál van egy kis érdekesség! ATI 9700-tól fölfelé van a videókártya feltétel. Hát akkor a 9600XT-men nem is fog elindulni? Az nagyon gáz lenne! Nem nagyon akarok kareszt cserélni. Bezzeg a GF3 és GF4 Ti benne van!:((( -
#221 márakinek a tím jön be....
dítmecsre Quake4 ez az előzetes videjókból simán kiderült -
Thanatos #220
csak jönne már -
#219 A PCGAMER értékelő csak egy kacsa hír volt ami elterjedt a neten.
A PCGAMER még nem tesztelte a játékot,erről bárki meggyőződhet akinek van lehetősége beszerezni a külföldi lapot,vagy megnézi a weboldalt,
http://www.pcgamer.com/inthisissue.html
ahol erre semmilyen utalás sincs. -
haxoror #218 Francokat!
Multira szigorúan Enemy Territory: Quake Wars -
#217 nem mindegy? ultralow graph, picmip 7, aztan irany amulti:D -
#216 A játék elején 1 csapattal nyomulunk.Azután elkapnak a strogok és megkezdik az átalakitást rajtunk (Páncél,fegyverzet stb stb..),de berontanak az emberek és az átalakitás félbe marad (Amikor az agyunkat berhelnék).Ujbol az emberek oldalán nyomulunk csak mostmár a strog "extrákkal". -
#215 én azt olvastam hogy emberrel kezdünk, aztán majd mutálódunk, vagy elkapnak átalakítanak vagy vmi hasonló lesz -
haxoror #214 Most néztem a trailert bazz egy stroggal leszünk?! -
GrimReaper78 #213 Amúgy lehet benne valami, kb. ez várható. Legalábbis az übergagyi 'mech video elvette a kedvem. Multi meg nem érdekel, csak a single.
Viszont az enyém is csak egy vélemény a sok közül. -
haxoror #212 Mert szar a marketing -
#211 érdekes egyébként hogy a hype szint közelít a nullához, semmi különösebb " Na most beszarsz behugyozol olyan jó lesz, lealáz mindent!!!" szöveg -
#210 senki nemparázik csak utálom a láma cikkirókat akik nemis látták demár fikázzák..
-
#209 A Doom 3-at meg 94%-ra értékelte a Pc Gamer.No comment... -
#208 Én meg magasról le*****om, hogy mit írkálnak, majd meglátjuk és kész.
Jó lesz az. -
#207 ITT vannak megjelenési idők. Mi a fene az a Quake4 special edition holnapi megjelenéssel ??? (usában) -
#206 Ez csak egy kamu hír!!! Nem is tesztelte az újság a Quake 4-et még!!! Úgyhogy nem kell beszarni!! jó lesz ez!! -
#205 Most fogsz. -
#204 hát ja, ízlések és pofonok. A ravenben eddíg asszem még nem csalódtam -
#203 loooool Doom3 nemvolt rossz 1ik felének Tetszett az igazi Doom fanoknak a másiknak nem...
Quake 4et meg nem az ID csinálja :)))))))
ezmeghogy a szánalmas cikkirónak nemteccik és egyenesen rühelli azt a gémet amiről méltozatik irni hát mitmondjak.... -
#202 "Futótűzként terjedt ma el a gaming-sajtóban a hír, miszerint az igen rangosnak számító PC Gamer pontozása alapján 70%-os összesített értékelést kapott a várva-várt Quake IV, mely kb. egy hét múlva debütál odakint. Ugyan semmit sem találtunk, ami "hivatalosan" megerősítené ezt az információt, valamint a PC Gamer véleménye is csak egy a sok közül, mindenesetre érdekes dolog ez. Az elszabadult információk szerint, a tesztelők pozitívumként az ütős grafikát ,a folyamatos halom akciót valamint a Q3DM17 új grafikával való reinkarnálódását jelölték meg, negatívumként pedig a lapos játékmenetetet -és sztorit valamint a botok hiányát (a multiplayer módból) hozták fel. Vajon az id-nek sikerült egy nagy levegővel egymás után két borzalmasan rossz játékot kiontania magából? Nemsokára megtudjuk... "
copy paste HC GAMER -
#201 Szerintem ő a grafikára gondolt.No meg ki tudja még mire :D -
#200 bocs mester milyen volt a gém? hamár ugyis végigtoltad csaktudod:))))))))))))))) -
#199 ut1 ctf rulez:D -
#198 Annyira egy kaptafa ez meg a doom... meg se tudom őket különböztetni... -
dragster #197 Hát engem nem nagyon érdekel mit tudnak kihozni a motorból,csak a multit ne basszák el.... -
GrimReaper78 #196 Srácok! Nem kéne valami bannert összetákolni valakinek? Lassan kint van a játék, szóval időszerű lenne... -
#195 Q2 anno rulez plane CTF !!!! -
#194 hát nekem már a q3 sem jött be de azért kipróbálom majd a gamét -
#193 -
#192 -