3733
-
#390 erről -
Torry #389 Ahmm Securom 7.
Azzal nem nagyon szokott probléma lenni ugye? -
#388 FIGHT!!
:ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ
-
#387 Erről van szó?
-
#386 mert egy "reconversion" -
#385 Mi ez a Q3DM17 pálya? Miért vagytok úgy oda? -
#384 Q3DM17 pályára kíváncsi leszek DOOM III engine-el spékelve -
#383 Deamon -ról nem is beszélve.. :) -
#382 semmi bajom, betettem, nyilván érdekel valakit, mégha téged nem is... -
#381 So why is it that Quake 4, Raven's recent teaming with id, plays it very, very safe? A solid shooter, it's nonetheless a throwback to a time before Half-Life and Half-Life 2, Call of Duty, and Far Cry - an era in shooters when all you needed was a big gun and an even bigger boss monster to aim it at. And unlike other Recent "retro" shooters like Painkiller and Serious Sam, Quake 4 doesn't offer inventive level designs, unique flair, or a budget price tag. But there is one boundary it pushes: How much you're willing to pay for a 10-hour retread
campaign and bot-less Quake III-style multiplay.
Final Verdict: Highs - Loads of action; gruesome visuals; Q3DM17 with Doom 3 graphics
Lows - Uninspired gameplay; Stroggification plot twist goes nowhere; no multiplayer bots. Bottom line - This old-school shooter suffers from a lack of 21st-century game design. -
#380 És ilyenkor mi a bajod?
Kiírtad a hackerek által feltört CD képfájl formájában letölthető játék leírásának egy részletét -
#379 PROUDLY PRESENTS
Quake 4(c) Activision
RELEASE DATE :: 10.18.05
PROTECTION :: Securom 7
SIZE :: 54x50MB
MEDIATYPE :: DVD
FORMAT :: mds/mdf -
#378 Az utolsó mondattal baszták el: "Play from DVD Reader and Enjoy!"
Hol volt itt szó kiírásról?
Fake! -
#377 1. Mount with Alcohol 120% or Deamon Tools
2. Because they added some nice new blacklists agaist antiblaxxyou need todo the following: * Install antiblaxx v1.16
* extract ccd-anti.rar and use this patched antiblaxx v1.16 exe replacing the old one.
3. Install, when asked use CDKey: 26PSB-1DJ93-P5KP4-O83NA-4I7RN
Play from DVD Reader and Enjoy!
TEAM MiRROR 2005 -
#376 A mirror féle abszolút biztos hogy fake! Ne szedjétek! -
#375 na, megy vkinek ez a torrentes? -
Boroskóla #374 Francba elszúrtam a linket vagyis Itt Ezmár jó lett remélem. -
Boroskóla #373 Lehet, aztnemtudom fake-e -
Boroskóla #372 Itt -
#371 állítólag a Mirror-féle fake verzió. -
#370 hol? -
Boroskóla #369 Quake.4.CloneDVD-MiRROR ilyen már van -
#368 de -
#367 amig pctracker-en nincs fenn,addig nem letölt7ő a játék normálisan (spanyol oldal,a regisztrácio kicsit szivatós)
oda meg amint felkerül,legalább 60 készforrás,és 5-6000 ügyfél (részleges forrás) lesz fenn,szal jönni fog 80-250 kbps-sel
legalábbis amikor a fear felkerült oda,és kapásbol lett 140 készforrás,és 10127 ügyfél :) eleinte csak 1-2 kpbs-sel jött,most meg hasit 180-al :)
(jelenleg 695 kész,14498 ügyfél) -
krisz21td #366 szerintem nem -
#365 baromság
nforce csomoszor késik az ilyenekkel.. -
krisz21td #364 este már fennt lesz nforce-on,ne aggódjatok annyit -
#363 nem csak ezen, nézd meg a többit... -
#362 hány bőr van még ezen a gammán...C -
#361 hát, ha hétfőig nem jelenik meg nforce-on, akkor beruházok egy Spec. Edition-re. De lehet, hogy egyébként is... -
#360 NEM KEVERJÜK
EZ IS FAKE AMIT LINKELTÉL.... -
GrimReaper78 #359 Egy szó mint száz: a hétvégén már tolni fogjuk :D -
#358 21-én jelenik meg itthon, a CD Galaxis szerint. -
#357 még 1 nap?! -
KeZso #356 "We are pleased to announce that QUAKE 4 for the PC is done, and will begin shipping on Tuesday, October 18th! The game will be arriving at retailers beginning Wednesday, October 19th." -
Boroskóla #355 Nem ezzelQuake4 Multiplayer test keveritek a fult? Ez nem a végleges verzió.
Quake conról lopott valami. -
Skyline #354 Amíg Nforce-ra nincs kiírva addig fake:) -
#353 persze, nem fake...
pffffff -
#352 Hali skacok! Hamarosan indul egy új lapom, amely különböző játékok rovataiból fog állni! A rovatoknak egyéni kinézetük, és tartalmuk lesz. Akinek lenne kedve (és rendelkezik ezen a téren tapasztalattal) vezetni egy Quake 4-es rovatot, az írjon nekem privátot, a részleteket pedig MSN-en megbeszélhetjük. -
#351 torrentreactoron nem fake meg minden sztem csak épp aki feltette baszik tölteni felele.mindenki 0.2% nál jár és ott meg isáll :(