3733

• kill3r22
    Versenyezzzünk....ki teszi be legelöbb az elsö ingém sreenshoton sorozatot.....
    hehe....
  • AMD Norbee
    Quake 4 (c) ID Software *CLONEDVD*Date2005-10-18 GroupCLONECD SectionPC Game ISOs Nukedno
    Official Sitenone Reviewnone Save NFOclick here Hits6224
  • PLackó
    épphogy kitették nforce-ra máris 6000 találat:)
  • alph4
    Egy félórája tették fel:
    2005-10-18 PC Game ISOs Quake 4 (c) ID Software *CLONEDVD* CLONECD 57x50 MB

Na ez már valóban hiteles infó :))
  • bazsi123
    nyertél!
  • Thanatos
    izé, én egyáltalán le se fogom szedni, mert nem rédekel..., nyertem? :D
  • kill3r22
    hát igen sok a lusta ember........honnan szeditek??? :)))))))))))))))))))))DDDDDDDDDDDD
  • Thanatos
    én modntma hogy nem fake? de attól még hogy egy hir fake lehet hogy még bevállik :D
    bár én csak magát az engine-t vágom hátha lesznek rá jó gamek, maga a game nem izgat :D
  • scorpeeon
    télleg fenn van az nforce-on! ez már nem kama!
  • MrDevil
    dehogy szarabb az csak egy Fake hír volt!! De különben is döntse el mindenki maga!!
  • Thanatos
    pm-be jöhet ne kimélj :D lightos villanyzh után már ugyse jöhet rosszabb :D
  • Thanatos
    pedig az már nagy szó ha annál is szarabb :D
  • MrDevil
    Naaaaaa végre!!!!! :D Most jön az a rész amikor mindenki honnan lehet letölteni ?? valaki gyorsan egy linket!! remélem hamarosan feldobják az FTP-re is!! :D
  • kill3r22
    télleg vazze....
    Akkor én bocsánatot kérek.....jó qvékezést mindenkinek........
  • tehen_m
    Remélem letagadod hogy magyar vagy!!!!!
  • kill3r22
    legyen igazad....haver......de azért holnap este megnézem azokat a shotokat....
    ha viszont igazad van akkor én is nyomok be képeket....
  • Seth
    LOÁL ez ám a reakció :D
  • dashed_
    jah
  • abonyitomz
    na ügye mehettek a picsába!!!!!!!!!!!!!!! nem hisztek egy maygar embernek mocskos ******* menyetek a wcbe hitetlenkedők NFORCE megmentett a sok gyökér néptől je jeeeeeeeeeeee jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ( inkább röhögök rajtatok hogy sírtatok , no sebaj nekem kereken 5 óra 47 perc mulva lentlesz )
  • bazsi123
    ott van nforce-n!!
  • bazsi123
    abonyi tamás fiam, mennyé inkább kvékezni
  • abonyitomz
    majd utánna jöhetnek ám a privát üzenetek , mindegyiket olvasás nélkül TÖRLÖM!
  • TDC Geronimo
    Most mondanék vmit, de nem teszem :)
  • abonyitomz
    kokesz92: azt ugye tudtad hogy a torrent meg a dc meg a többi okosság SEMMIT nem ér!!! más.. hogy FTPre hamarabb felteszik és hamarább is jön le az adat....
    többiek: HOLNAPra CSINÁLOK képeket és felteszem a TOPICBA ( feltéve ah nem lő be a fejetek lágya és pár órával később már ti is szeditek....)
  • Seth
    én arra várok hogy majd nyomatja be az ingame shotokat:D de komolyan már drukkolok hogy igaza legyen, kiváncsi vok a reakciókra[addíg szépen a háttérbe húzodom:D ]
  • Derapo
    Az esti iskolában a 8 általánost végzed?
  • kokesz92
    hadjad ha neki jól esik a hazudozás had csinálja csak...
  • tehen_m
    Ha a másik béka lenne.
  • Dant0r
    Most komolyan, szerinted egy mindenkit elutasító, "leszaró" hozzáállás hogy is mondjam... illik egy fórumba?
    itt nem egymást utáló emberek gyűlnek össze, hanem olyanok akik megpróbálnak egymásnak segíteni, ütköztetik a véleményeiket, satöbbi.
    A deviáns elemeket pedig egy idő után kilöki magából a rendszer. Biztos láttál már nickek mellett vagy jelet...
  • Seth
    nforce-ra inkább ne vegyél mérget, néha ritkán lemaradnak 1-2 címmel
  • tehen_m
    fake hír volt...
  • kill3r22
    nforcon nics akkor nincs tört verzió...az tutti ha igen akkor az nforcesok lemaradtak........mit izgultok egyik külföldi pc-s magazinba 78%kapott....szal szarabb lesz mint a Doom3.......de azér KŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐő :D:D:D:D:D:D
  • tehen_m
  • kokesz92
    ha már fenn lenne valahol is, warezokra is meg torrentra tolnák ezerrel.
    semmi bizonyítékod nincsen rá hogy megvan szóval miért hidjük el?
  • ati2002
    MI? Jhajj, gyorsan linket pls!!!! Meg valaki adjon reget a wanadoora is gyorsan!!!! :DDDDDDDDDDDD
  • sorted
    jah leszedtem énis a gémet..kiegészitőjét is meg a magyarositást is..meg vmi 1.10-es patchet faxán megy a neten is...nem jöttök? :):D
  • ati2002
    Hahh, ezt miből gondolod, koma?
  • Seth
  • kokesz92
    abonyitomz minek hazudozol mint 1 ovis?
    CoD2 is gondolom megvan, és már kiakasztottad!
  • abonyitomz
    nem kell irigykedni , korodra tekintettel megértem mért nem tudod megszerezni a legujabb játékokat , na én egy időre lezárom magam előtt ezt a KISFIÚKBÓL álló topicot , megyek vissza a külföldi fórumokba , mert ide csak az ÍRÍGYKEDŐ(!!!!!!) magyarok járnak ( ja és azok akik egyből hitetlenkednek mert őnekik még nincs meg a game... LOL .... )