3733
-
#510 Versenyezzzünk....ki teszi be legelöbb az elsö ingém sreenshoton sorozatot.....
hehe.... -
#509 Quake 4 (c) ID Software *CLONEDVD*Date2005-10-18 GroupCLONECD SectionPC Game ISOs Nukedno
Official Sitenone Reviewnone Save NFOclick here Hits6224
-
#508 épphogy kitették nforce-ra máris 6000 találat:) -
#507 Egy félórája tették fel:
2005-10-18 PC Game ISOs Quake 4 (c) ID Software *CLONEDVD* CLONECD 57x50 MB
Na ez már valóban hiteles infó :)) -
bazsi123 #506 nyertél! -
Thanatos #505 izé, én egyáltalán le se fogom szedni, mert nem rédekel..., nyertem? :D -
#504 hát igen sok a lusta ember........honnan szeditek??? :)))))))))))))))))))))DDDDDDDDDDDD -
Thanatos #503 én modntma hogy nem fake? de attól még hogy egy hir fake lehet hogy még bevállik :D
bár én csak magát az engine-t vágom hátha lesznek rá jó gamek, maga a game nem izgat :D -
#502 télleg fenn van az nforce-on! ez már nem kama! -
#501 dehogy szarabb az csak egy Fake hír volt!! De különben is döntse el mindenki maga!! -
Thanatos #500 pm-be jöhet ne kimélj :D lightos villanyzh után már ugyse jöhet rosszabb :D -
Thanatos #499 pedig az már nagy szó ha annál is szarabb :D -
#498 Naaaaaa végre!!!!! :D Most jön az a rész amikor mindenki honnan lehet letölteni ?? valaki gyorsan egy linket!! remélem hamarosan feldobják az FTP-re is!! :D -
#497 télleg vazze....
Akkor én bocsánatot kérek.....jó qvékezést mindenkinek........ -
tehen_m #496 Remélem letagadod hogy magyar vagy!!!!! -
#495 legyen igazad....haver......de azért holnap este megnézem azokat a shotokat....
ha viszont igazad van akkor én is nyomok be képeket.... -
#494 LOÁL ez ám a reakció :D -
dashed_ #493 jah -
abonyitomz #492 na ügye mehettek a picsába!!!!!!!!!!!!!!! nem hisztek egy maygar embernek mocskos ******* menyetek a wcbe hitetlenkedők NFORCE megmentett a sok gyökér néptől je jeeeeeeeeeeee jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ( inkább röhögök rajtatok hogy sírtatok , no sebaj nekem kereken 5 óra 47 perc mulva lentlesz ) -
bazsi123 #491 ott van nforce-n!! -
bazsi123 #490 abonyi tamás fiam, mennyé inkább kvékezni -
abonyitomz #489 majd utánna jöhetnek ám a privát üzenetek , mindegyiket olvasás nélkül TÖRLÖM! -
#488 Most mondanék vmit, de nem teszem :) -
abonyitomz #487 kokesz92: azt ugye tudtad hogy a torrent meg a dc meg a többi okosság SEMMIT nem ér!!! más.. hogy FTPre hamarabb felteszik és hamarább is jön le az adat....
többiek: HOLNAPra CSINÁLOK képeket és felteszem a TOPICBA ( feltéve ah nem lő be a fejetek lágya és pár órával később már ti is szeditek....) -
#486 én arra várok hogy majd nyomatja be az ingame shotokat:D de komolyan már drukkolok hogy igaza legyen, kiváncsi vok a reakciókra[addíg szépen a háttérbe húzodom:D ] -
Derapo #485 Az esti iskolában a 8 általánost végzed? -
kokesz92 #484 hadjad ha neki jól esik a hazudozás had csinálja csak... -
tehen_m #483 Ha a másik béka lenne.
-
Dant0r #482 Most komolyan, szerinted egy mindenkit elutasító, "leszaró" hozzáállás hogy is mondjam... illik egy fórumba?
itt nem egymást utáló emberek gyűlnek össze, hanem olyanok akik megpróbálnak egymásnak segíteni, ütköztetik a véleményeiket, satöbbi.
A deviáns elemeket pedig egy idő után kilöki magából a rendszer. Biztos láttál már nickek mellett vagy jelet... -
#481 nforce-ra inkább ne vegyél mérget, néha ritkán lemaradnak 1-2 címmel -
tehen_m #480 fake hír volt... -
#479 nforcon nics akkor nincs tört verzió...az tutti ha igen akkor az nforcesok lemaradtak........mit izgultok egyik külföldi pc-s magazinba 78%kapott....szal szarabb lesz mint a Doom3.......de azér KŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐő :D:D:D:D:D:D -
tehen_m #478 -
kokesz92 #477 ha már fenn lenne valahol is, warezokra is meg torrentra tolnák ezerrel.
semmi bizonyítékod nincsen rá hogy megvan szóval miért hidjük el? -
#476 MI? Jhajj, gyorsan linket pls!!!! Meg valaki adjon reget a wanadoora is gyorsan!!!! :DDDDDDDDDDDD -
sorted #475 jah leszedtem énis a gémet..kiegészitőjét is meg a magyarositást is..meg vmi 1.10-es patchet faxán megy a neten is...nem jöttök? :):D -
#474 Hahh, ezt miből gondolod, koma? -
#473 -
kokesz92 #472 abonyitomz minek hazudozol mint 1 ovis?
CoD2 is gondolom megvan, és már kiakasztottad! -
abonyitomz #471 nem kell irigykedni , korodra tekintettel megértem mért nem tudod megszerezni a legujabb játékokat , na én egy időre lezárom magam előtt ezt a KISFIÚKBÓL álló topicot , megyek vissza a külföldi fórumokba , mert ide csak az ÍRÍGYKEDŐ(!!!!!!) magyarok járnak ( ja és azok akik egyből hitetlenkednek mert őnekik még nincs meg a game... LOL .... )