3733
-
#710 nem-e?
a Max Payn-t elsö nekifutásra 7-8 óra alatt végigvittem...2x-ra pedig röpke 5 óra volt szal -
#709 Állítólag nem vírusos csak valami idióta vírus kereső annak detektálja be. Nagy szopás lesz ebből, meg perelés. -
GrimReaper78 #708 Nem cseszegetném én, csak nem vágom az ilyen logika nélküli hozzászólásokat, hogy 6 óra sem kell majd a végigjátszáshoz. Azt senki sem gondolhatja komolyan, hogy csupán annyi tartalmat fejlesztettek éveken keresztül... -
#707 -
#706 jóvan, hallod, Grim hagyjad már soulhuntert, ne cseszegessük már mindjárt a topic elején egymást sztem -
GrimReaper78 #705 Én még egy olyan játékot nem láttam, amit 6 óra alatt végig lehetne vinni. Hacsak nem benyomod a GOD módot, és ész nélkül végigrohansz az összes pályán -- de akkor meg minek kellene a játék?
Amúgy meg csúnyán hibádzik a logikád: HL2 2 giga <12 óra, akkor 2,65GB <6 óra? Wazze, ezt mi alapján számoltad ki? -
Newfronter #704 Ezt a tűzfalas dolgot nem értem. Miért kell elrejtenem magam az ID elől, ha így se úgy se tudok public serverekre felmenni? -
#703 pff :|
akkor neszedd -
#702 volt már szerencsém pár "kisméretű" játékhoz...
a HL2 ~2GB-t pakol fel, és nincs 12 óra a végigvitele :(
amugy bocs,hogy hülye vagyok :)
inkább megvárom,mig felkerül pctorrentre... onnan lejön max 2 nap alatt,ha felkerül :)
addig meg a kedvedért kussolok :) -
GrimReaper78 #701 Milyen 6 óra?! Hülyeséget dumálsz itt össze-vissza. -
#700 tényleg csak 2,64 GB a cucc?
na neeeee...
akkor ez se lesz 1 hosszu játék, adok neki max 6 óra végigjátszást :(
amugy a mininovás torrent 0/0, pctorrenten még nincs fenn,ahova 1ből legalább 200-as készforrással kerülne fel
fizetős ftp-re meg nem vagyok vevő,annyit nem ér az a 6 óra... -
#699 hajrá hajrá hajrá!!! -
#698 dehülyevagyok, most esett le :D
amúgy, még mindig nem értem, hogy hogy találták ki azt a vájruszt és ezért NUKE-olták -
#697 valaki meghívna bithumenra? kössz -
#696 Felment, nekiesek :) remélem összejön, egyébként 2,5 gigát telepít -
#695 hm....netes áktivéjsön? vagy mi a szösz? és akinek nincsen nete? lol, de egy tűzfal és egy ilyen nemtom milyen vírus között hogy lehet összefüggés -
#694 okés :) várjuk -
#693 [ Quake.4-CLONECD ] [ 3h 4m 32s ] [ Oct-18-2005 08:10:12 PM ] [ UNNUKED: block.this.on.your.firewall-q4master.idsoftware.com-192.246.40.28-key.check ]
tehat rakja bele mindenki a tuzfalaba az ip-t, mert kulonben az idsek lelovik a kutyadat, mert warezolsz :( -
davos80 #692 Szinte 100% tudtam,h mire hazaérek kijön... -
#691 Hát figy, ha el tudom indítani (nagyon bízom benne) akkor kaptok képeket megígérem... :) -
#690 hallod, de ugye mikor indítod a game-et, nem csábít el és nem kezdesz el játszani, hanem megszánsz minket egy hatalmas képcsokorral?! -
#689 Így van :) -
#688 már nem sok van hátra :) -
#687 sztem vmi fake hír lehet, biztos a gyerek norton használt...az visít minden lowfaszé
nod rula -
#686 ismétlés a tudás apja :D én még várok -
#685 már vót! -
#684 pics.ba már a vírusokkal...vmi jólenne, akkor vmi feltétlen elb@ssza, csak most vírus van benne? ehlol -
#683 [ GAMES / CLONECD ] [ Quake.4-CLONECD ] [ 2h 41m 32s ] [ Oct-18-2005 08:10:12 PM ] [ NUKED: infected.with.Net-Worm.Win32.Mytob.bi ] -
#682 nem vírusos, nodom már ordítana -
#681 !!!!!!! ÁLLÍTÓLAG VÍRUSOS, MINDENKI FUTTASSON VIRUSKERESŐT MIELOTT ELINDÍTJA A TELEPITÉST / JÁTÉKOT !!!!!!! -
#680 alakul a jószág :) -
#679 install2, cuki kép :) -
#678 nem a modemesek hibája, hogy vannak, hanem az országé...
a képek grafikailag sztem full olyanok mint a sima D3... -
#677 wazze :PP -
#676 -
#675 Az, olyan gonosz vok, hogy mindjárt strogg leszek -
#674 de gonosz vagy:DDDDD -
#673 Már ballag felfele :)
UI.: Direkt kínozlak benneteket -
#672 nemtok sms-t küldeni a barebone-ra...mi lehet a gáz?esetleg más hely ahol már fennt van? -
#671 remélem a fegyvereket nm b*ssz*k el....