3733

• Gabesz amd64
    nem-e?
    a Max Payn-t elsö nekifutásra 7-8 óra alatt végigvittem...2x-ra pedig röpke 5 óra volt szal
  • Kandurex
    Állítólag nem vírusos csak valami idióta vírus kereső annak detektálja be. Nagy szopás lesz ebből, meg perelés.
  • GrimReaper78
    Nem cseszegetném én, csak nem vágom az ilyen logika nélküli hozzászólásokat, hogy 6 óra sem kell majd a végigjátszáshoz. Azt senki sem gondolhatja komolyan, hogy csupán annyi tartalmat fejlesztettek éveken keresztül...
  • Csiaki
  • mucsácsó
    jóvan, hallod, Grim hagyjad már soulhuntert, ne cseszegessük már mindjárt a topic elején egymást sztem
  • GrimReaper78
    Én még egy olyan játékot nem láttam, amit 6 óra alatt végig lehetne vinni. Hacsak nem benyomod a GOD módot, és ész nélkül végigrohansz az összes pályán -- de akkor meg minek kellene a játék?

Amúgy meg csúnyán hibádzik a logikád: HL2 2 giga <12 óra, akkor 2,65GB <6 óra? Wazze, ezt mi alapján számoltad ki?
  • Newfronter
    Ezt a tűzfalas dolgot nem értem. Miért kell elrejtenem magam az ID elől, ha így se úgy se tudok public serverekre felmenni?
  • báttyó02
    pff :|
    akkor neszedd
  • soulhunter
    volt már szerencsém pár "kisméretű" játékhoz...
    a HL2 ~2GB-t pakol fel, és nincs 12 óra a végigvitele :(

amugy bocs,hogy hülye vagyok :)
    inkább megvárom,mig felkerül pctorrentre... onnan lejön max 2 nap alatt,ha felkerül :)
    addig meg a kedvedért kussolok :)
  • GrimReaper78
    Milyen 6 óra?! Hülyeséget dumálsz itt össze-vissza.
  • soulhunter
    tényleg csak 2,64 GB a cucc?
    na neeeee...
    akkor ez se lesz 1 hosszu játék, adok neki max 6 óra végigjátszást :(

amugy a mininovás torrent 0/0, pctorrenten még nincs fenn,ahova 1ből legalább 200-as készforrással kerülne fel
    fizetős ftp-re meg nem vagyok vevő,annyit nem ér az a 6 óra...
  • mucsácsó
    hajrá hajrá hajrá!!!
  • mucsácsó
    dehülyevagyok, most esett le :D
    amúgy, még mindig nem értem, hogy hogy találták ki azt a vájruszt és ezért NUKE-olták
  • Gabesz amd64
    valaki meghívna bithumenra? kössz
  • Zsolo007
    Felment, nekiesek :) remélem összejön, egyébként 2,5 gigát telepít
  • mucsácsó
    hm....netes áktivéjsön? vagy mi a szösz? és akinek nincsen nete? lol, de egy tűzfal és egy ilyen nemtom milyen vírus között hogy lehet összefüggés
  • mucsácsó
    okés :) várjuk
  • toMpEr
    [ Quake.4-CLONECD ] [ 3h 4m 32s ] [ Oct-18-2005 08:10:12 PM ] [ UNNUKED: block.this.on.your.firewall-q4master.idsoftware.com-192.246.40.28-key.check ]

tehat rakja bele mindenki a tuzfalaba az ip-t, mert kulonben az idsek lelovik a kutyadat, mert warezolsz :(
  • davos80
    Szinte 100% tudtam,h mire hazaérek kijön...
  • Zsolo007
    Hát figy, ha el tudom indítani (nagyon bízom benne) akkor kaptok képeket megígérem... :)
  • mucsácsó
    hallod, de ugye mikor indítod a game-et, nem csábít el és nem kezdesz el játszani, hanem megszánsz minket egy hatalmas képcsokorral?!
  • Zsolo007
    Így van :)
  • Zsolo007
    már nem sok van hátra :)
  • mucsácsó
    sztem vmi fake hír lehet, biztos a gyerek norton használt...az visít minden lowfaszé
    nod rula
  • EmThor
    ismétlés a tudás apja :D én még várok
  • Dynamic
    már vót!
  • mucsácsó
    pics.ba már a vírusokkal...vmi jólenne, akkor vmi feltétlen elb@ssza, csak most vírus van benne? ehlol
  • EmThor
    [ GAMES / CLONECD ] [ Quake.4-CLONECD ] [ 2h 41m 32s ] [ Oct-18-2005 08:10:12 PM ] [ NUKED: infected.with.Net-Worm.Win32.Mytob.bi ]
  • Zsolo007
    nem vírusos, nodom már ordítana
  • EmThor
    !!!!!!! ÁLLÍTÓLAG VÍRUSOS, MINDENKI FUTTASSON VIRUSKERESŐT MIELOTT ELINDÍTJA A TELEPITÉST / JÁTÉKOT !!!!!!!
  • Zsolo007
    alakul a jószág :)
  • Zsolo007
    install2, cuki kép :)
  • grizzly21
    nem a modemesek hibája, hogy vannak, hanem az országé...
    a képek grafikailag sztem full olyanok mint a sima D3...
  • Gabesz amd64
    wazze :PP
  • bld
  • Zsolo007
    Az, olyan gonosz vok, hogy mindjárt strogg leszek
  • bld
    de gonosz vagy:DDDDD
  • Zsolo007
    Már ballag felfele :)

UI.: Direkt kínozlak benneteket
  • kabalthenbk
    nemtok sms-t küldeni a barebone-ra...mi lehet a gáz?esetleg más hely ahol már fennt van?
  • bld
    remélem a fegyvereket nm b*ssz*k el....