Quake 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r22
Versenyezzzünk....ki teszi be legelöbb az elsö ingém sreenshoton sorozatot.....
hehe....

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

AMD Norbee
Quake 4 (c) ID Software *CLONEDVD*Date2005-10-18 GroupCLONECD SectionPC Game ISOs Nukedno
Official Sitenone Reviewnone Save NFOclick here Hits6224

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

PLackó
épphogy kitették nforce-ra máris 6000 találat😊

alph4
Egy félórája tették fel:
2005-10-18 PC Game ISOs Quake 4 (c) ID Software *CLONEDVD* CLONECD 57x50 MB

Na ez már valóban hiteles infó 😊)

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

nyertél!
izé, én egyáltalán le se fogom szedni, mert nem rédekel..., nyertem? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

kill3r22
hát igen sok a lusta ember........honnan szeditek??? 😊))))))))))))))))))))DDDDDDDDDDDD

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

én modntma hogy nem fake? de attól még hogy egy hir fake lehet hogy még bevállik 😄
bár én csak magát az engine-t vágom hátha lesznek rá jó gamek, maga a game nem izgat 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

scorpeeon
télleg fenn van az nforce-on! ez már nem kama!

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

MrDevil
dehogy szarabb az csak egy Fake hír volt!! De különben is döntse el mindenki maga!!

pm-be jöhet ne kimélj 😄 lightos villanyzh után már ugyse jöhet rosszabb 😄

pedig az már nagy szó ha annál is szarabb 😄

MrDevil
Naaaaaa végre!!!!! 😄 Most jön az a rész amikor mindenki honnan lehet letölteni ?? valaki gyorsan egy linket!! <#idiota> remélem hamarosan feldobják az FTP-re is!! 😄

kill3r22
télleg vazze....
Akkor én bocsánatot kérek.....jó qvékezést mindenkinek........

Remélem letagadod hogy magyar vagy!!!!!

kill3r22
legyen igazad....haver......de azért holnap este megnézem azokat a shotokat....
ha viszont igazad van akkor én is nyomok be képeket....

Seth
LOÁL ez ám a reakció 😄

PSN ID.: Beegabor

jah
na ügye mehettek a picsába!!!!!!!!!!!!!!! nem hisztek egy maygar embernek mocskos ******* menyetek a wcbe hitetlenkedõk NFORCE megmentett a sok gyökér néptõl je jeeeeeeeeeeee jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee<#worship> ( inkább röhögök rajtatok hogy sírtatok , no sebaj nekem kereken 5 óra 47 perc mulva lentlesz )

ott van nforce-n!!
abonyi tamás fiam, mennyé inkább kvékezni
majd utánna jöhetnek ám a privát üzenetek , mindegyiket olvasás nélkül TÖRLÖM!

TDC Geronimo
Most mondanék vmit, de nem teszem 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kokesz92: azt ugye tudtad hogy a torrent meg a dc meg a többi okosság SEMMIT nem ér!!! más.. hogy FTPre hamarabb felteszik és hamarább is jön le az adat....
többiek: HOLNAPra CSINÁLOK képeket és felteszem a TOPICBA ( feltéve ah nem lõ be a fejetek lágya és pár órával késõbb már ti is szeditek....)

Seth
én arra várok hogy majd nyomatja be az ingame shotokat😄 de komolyan már drukkolok hogy igaza legyen, kiváncsi vok a reakciókra

Az esti iskolában a 8 általánost végzed?

hadjad ha neki jól esik a hazudozás had csinálja csak...

Ha a másik béka lenne.

Most komolyan, szerinted egy mindenkit elutasító, "leszaró" hozzáállás hogy is mondjam... illik egy fórumba?
itt nem egymást utáló emberek gyûlnek össze, hanem olyanok akik megpróbálnak egymásnak segíteni, ütköztetik a véleményeiket, satöbbi.
A deviáns elemeket pedig egy idõ után kilöki magából a rendszer. Biztos láttál már nickek mellett <#levele> vagy <#bdead> jelet...

Seth
nforce-ra inkább ne vegyél mérget, néha ritkán lemaradnak 1-2 címmel

fake hír volt...

kill3r22
nforcon nics akkor nincs tört verzió...az tutti ha igen akkor az nforcesok lemaradtak........mit izgultok egyik külföldi pc-s magazinba 78%kapott....szal szarabb lesz mint a Doom3.......de azér KÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕõ 😄😄😄😄😄😄

ha már fenn lenne valahol is, warezokra is meg torrentra tolnák ezerrel.
semmi bizonyítékod nincsen rá hogy megvan szóval miért hidjük el?<#nezze><#action>

ati2002
MI? Jhajj, gyorsan linket pls!!!!<#idiota><#wilting> Meg valaki adjon reget a wanadoora is gyorsan!!!! 😄DDDDDDDDDDD

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

jah leszedtem énis a gémet..kiegészitõjét is meg a magyarositást is..meg vmi 1.10-es patchet faxán megy a neten is...nem jöttök? 😊😄

ati2002
Hahh, ezt mibõl gondolod, koma?<#ejnye1>

Seth

abonyitomz minek hazudozol mint 1 ovis?
CoD2 is gondolom megvan, és már kiakasztottad!<#nevetes2>

nem kell irigykedni , korodra tekintettel megértem mért nem tudod megszerezni a legujabb játékokat , na én egy idõre lezárom magam elõtt ezt a KISFIÚKBÓL álló topicot , megyek vissza a külföldi fórumokba , mert ide csak az ÍRÍGYKEDÕ(!!!!!!) magyarok járnak ( ja és azok akik egybõl hitetlenkednek mert õnekik még nincs meg a game... LOL .... )

fasztverni biztos
kár hogy sc3 féle sf3 meg van odlva sfcure-al 😊 perpill nicns oylan sf3as game ami nem megy sfcure-al és szvsz mgé jó fél évig legalább nem is lessz 😊
szal még ha sf3 is lenne az se lenne gáz 😊 amugy meg csalódtam benned hogy elárulod a bf2-t a wow utána ezzel is... 😛PPPPP

kabalthenbk
kemény vagy! minek jársz te ide?

\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"

jó hazudós egy kölök vagy ember <#ejnye1>

okés, toljad, de kussban!
és MINDENKINEK : k*rvára nem érdekel hogy ki mit mond , nem egyszer fordult elõ hogy nem hittetek nekem hogy én már tolom de MOSTANTÓL LESZ@ROM! mindenki higgyen amit akar! még Screenshotot se csinálok , várjatok és kész!!!!!!!!!!!!

NeoMaN
sztem kevered a Securom7-et a Starforce-al...

semmivel nem tartozok neked ember! NE SÍRJON a szád hogy te még a képeked nyálazod , nem vagyok annyira nyomorék hogy neked szivességet tegyek és elmondjam honnan szedem , majd én hajnal 1tõl játszok vele , téged meg leszarlak , egyszóval: "Mehecc a levesbe és mennyé fííírözni" <#nevetes2><#nevetes1>
még szerencse hogy holnap csak du 4tõl lesz sulim 5ig

PLackó
phasz

ati2002
De az nem szokott gondot okozni a komolyabb csapatoknak.