Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hehe....
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Official Sitenone Reviewnone Save NFOclick here Hits6224
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
2005-10-18 PC Game ISOs Quake 4 (c) ID Software *CLONEDVD* CLONECD 57x50 MB
Na ez már valóban hiteles infó 😊)
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
bár én csak magát az engine-t vágom hátha lesznek rá jó gamek, maga a game nem izgat 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Akkor én bocsánatot kérek.....jó qvékezést mindenkinek........
ha viszont igazad van akkor én is nyomok be képeket....
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
többiek: HOLNAPra CSINÁLOK képeket és felteszem a TOPICBA ( feltéve ah nem lõ be a fejetek lágya és pár órával késõbb már ti is szeditek....)
PSN ID.: Beegabor

itt nem egymást utáló emberek gyûlnek össze, hanem olyanok akik megpróbálnak egymásnak segíteni, ütköztetik a véleményeiket, satöbbi.
A deviáns elemeket pedig egy idõ után kilöki magából a rendszer. Biztos láttál már nickek mellett <#levele>#levele> vagy <#bdead>#bdead> jelet...

semmi bizonyítékod nincsen rá hogy megvan szóval miért hidjük el?<#nezze>#nezze><#action>#action>
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
CoD2 is gondolom megvan, és már kiakasztottad!<#nevetes2>#nevetes2>
szal még ha sf3 is lenne az se lenne gáz 😊 amugy meg csalódtam benned hogy elárulod a bf2-t a wow utána ezzel is... 😛PPPPP
még szerencse hogy holnap csak du 4tõl lesz sulim 5ig