Quake 4

Oldal 1 / 75Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nem kamu volt sajnos.
quake 5 bejelentés ma azt a hétszentségit. Idevele most azonnal XXXXXXXD
Zsolteen
Bocsi rossz helyre ment :/

Zsolteen
Helló az lenne a gondom hogy mióta lefuttattam a legújabb patch-t azóta a serialt nem fogadja el..beírom a kódot és nem lehet rányomni az aktiválás gombra...
PLS HELP! Elõre is köszi !

Más nem találkozott olyan problémával a Sikkmod Lite v1.2-nél, hogy amikor betölt egy mentett állást, akkor utána eltûnnek a torkolattûz/töltény/lövés effektek?

Utána néztem,mert régen olvastam,és már egy kicsit homályos volt az emlékezetem..nos,windows tûzfalban ki kell kapcsolni a Q4 internet kapcsolatát.Így nem fogja kérni játék indításnál a kulcsot.
Csõ! Neked az a bajod,hogy nem olvasod el kellõ figyelemmel a segédanyagot...benne van,hogy indítás elõtt kapcsold ki a netet(vagy húzd ki a kábelt,tök mindegy) mert így lebukik a telepítésnél beírt cd kulcs...ennyi lenne.
csõ.nekem az a baj hogy mikor az elején belépek akk valami cd key baja van.segítsetek pls.elõre is thx.
nem is tudtam hogy ilyen jó multis része is van egyáltalán...

hello mindenkinek
az a problémám hogy a játék elején mg a második pályán jól haladok aztán odaérünk egy olyan részhez amikor teljesítve van az a feladat hogy regroupoljuk a rhino csapatot, négyen vagyunk a szakeszvezetõ dumál valamit mutogat az égen és semmi sem történik, nem kapok új feladatot és nem tudok tovább menni mert elállják az utat. Nektek nem volt ilyen?
vagy csak én rontottam el valamit
lolSL
keresd ki a dvd-n a setupot, ne a menübõl indítsd.

Krisztiam
sziasztok a quake 4 -et szerettem volna feltelepíteni windows 7-re, de azt írja amikor telepíteni akarom, hogy a függvénytár nincs regisztrálva.. mi lehet a baj??

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

lolSL

Hogyha kihúzom mûködni fog?
lolSL
ki kellett volna húzni a netkábelt az 1. indítás elõtt

Srácok segítsetek már. Elindítom a játékot de valami kódot kér. Telepítéskor is kért, beírtam jóvolt. A játék netrõl van. Nekem csak 1 kódot adjatok és annyi.
helló!Valaki tudna egy quake 4 cd kulcsot küldeni az e-mail címemre?Elõre is kö[email protected]
Nyomja ezt valaki multiban? Mennyire van magyar scene, szerverek stb.?

fotográfik kolomp edisön :D

na csumpi egyszer már írtam a fórumba h. egy idõ után nem indult el a játék aztán azt megoldottam azzal h. feltettem a multi-demót,ezáltal valahogy elindult.most megint nem indul el ezzel a hiba üzenettel:Texture compression unavailable
ja és a többi id motoros játék se indul pl:doom3,prey azoknak meg valami openGl-es bajuk van .már megpróbáltam mindent amit csekély hozzáértésemmel tudtam pl: a legújabb driver (gforce 6600GT)újra telepítés de egyik játék se mükszik
elõre is köszi a segélyezést!
Qwerty4
Igen, ez a kód és a #3686-as poszt.Ez a megoldás.
Ott mindent tisztán leír és mûkodik is.

Qwerty4

Qwerty4
Nem szürke volt, zold volt.9250-es ati-val.
A multi meg nem érdekel.

Qwerty4

zomgzerg
neten játssz, ne gép ellen, mindjárt nem lesz szürke ^^

Qwerty4
Tessék:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
9TFP-TXCG-XFMM-XXR9-9DGT

Qwerty4

Qwerty4
Na megnézem ez mi a fene ez a Kvék 4.<#ravasz1><#smile>

Úgy csinálok, mintha sose játszottam volna vele, na kb. annyit is ért.Végigvittem úgy ezt a játékot, hogy vagy 3 szín volt és az árnyalatai, ráadásul nagyrészét csíttel és még egyszer vga-tesztre is ezt tettem fel.Ilyen formában egyáltalán nem volt megnyerõ.
Most adok egy újabb esélyt, jó kártyával.Ha most se tetszik, akkor uninstall.

Qwerty4

CD KEY KÉNE!!!!Végigolvastam a többiek hozzászólásait pajtik, de lehet, hogy én vagyok a hülye, és nem értem. Nálam is kért az elején egy telepítõ kódot, azt megkapta, felinstalláltam. Aztán elindul a játék, bejönnek a videók, és a fõmenü elõtt kéri a kódot. MIT KELL BEÍRNI???
Segítsen valaki, légyszi. Köszi
Vagyis miért nem akar ellálni az útból???????????
VALAKI SEGÍTSEN MÁR?????????
Valaki mondja mér meg nekem hogy a 2. pályánál hogy kell megcsinálni amikor 2 csávó elõttem áll???Videóban láttam hogy elkezd bészélni hozzánk amikor abbahagyta a dumálást odébbáll de nekem csak beszélt egy kicsit aztán meg abbahagyta de nem állt félre!!
Mit kell csinálni??????????
andaxxin
hali
valaki nem tudna küldeni 1 jó cfg-t?
quake 4 ben van rocketjump?

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Csá
Nekem mindig a cd kulcsot kéri de nincs találtam 1 ideiglenes megoldást de az csak 1 alkalommal használt!
nincs valakinek cd kulcsa?
eredeti,elsõ kiadás vagy ilyen bestseller féle?
eredeti quake 4 limited edition érdekelne,jó állapotban az eredeti papírdobozában.köszi
bocs segitene nekem valeki ? 😄 hogy lehet botokat betenni ? mert jól jön a nehéz bot gyakorolni amikor nincs online player a kitünö szervereken ahol kevés a ping :'(
Jeferson
Sziasztok segitene valaki?
Elinditom a játékot , persze a demot amit lettöltöttem belép asztán kidob az asztalra és egy iylen kis töltéses kis ablakot kapok , yuganoylat ami a quake 3 elején kezdi el a játékot és az van felülre irva h : Error during initilization . És kész ennyi . (Tudom , hogy és-sel nem lehet mondatot kezdeni , de már nagyon ideges vagyok )

Shield
Innét letölthetõ a felirat mod:MOD
Elõre bocsájtva, nem én csináltam a mod-ot, sem a feliratozást. A felirat
Bubu-nak köszönhetõ.

Shield
Na ja....

Maxtreme
Megéri <#nyes>
(..és az 576-nál most 3600 akciósan)

Érdemes megvenni ezt a játékot eredetiben? Vannak még szerverek?<#schmoll2>
hali
van egy eredeti bontatlan quake 4-em!
nah most ez eladó 4ezer ft-ért😊
Shield
Már megszereztem, ha esetleg valakinek szüksége lesz rá, írjon.

Shield
A linkekrõl amiket találtam, már nem tudtam letölteni. Ha tudsz élõ linket, azt megköszönném.

JaSoN HuNTeR
neten fentvan

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Shield
Senki?

Shield
Hali!
Meg van valakinek a q4cc_v1.3.zip? Erre lenne szükségem hogy, müködjön az átvezetõ videók feliratozása. A videók feliratozása is megtalálható a "magyarritasok.hu"-n. Akinek meg van légy szi' rakja fel! Gondolom másokat is érdekelne. Elõre is köszi.

Hali!
Mérvanaz, hogyha felteszema játékhoz 1.3 vagy feljebbi állitolag sokat javitó patcheket, laggolgat a játék, esik mindig fps.. Persze alapon fut rendesen, de akkor meg le kéne mondani sok effektrõl, javitásról, grafikai ujításról, ami jelentõsen érzékelhetõ. Sztem ennek a gamménak a 16x af se kénbe gondot okozni gépemnek, mondjuk én 4x es felé sose teszem.
E6320
8800 GTs 640
2 giga ram

heló, rengetegszer végigtoltam, de nem jöttem rá, hogy a hatodik pályán az ûrhajóban, ahol semmit sem kell csinálni, ott van állítólag egy plusz interaktív játék/vagy/pályarész valamilyen létra tetején, az a kérdésem, hogy ez igaz e, és mi van ott, és hogyan lehet feljutni oda?

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

Az "A" megoldással még multizni is lehet.
Látom sok embernek gondja adódik a cd kulcsal. Két megoldás van a probléma elhárításához.
Ezt csináld meg a játék indítása elött:

"A" megoldás !!!
- jegyzettömbel megynyitod a következõ fájlt:
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
és kiegészíted alul ezzel a sorral:

127.0.0.1 q4master.idsoftware.com

(Ugyanez mûxik a Doom 3-nál is. A lényeg, hogy ezek után nem látod a multi szervereket.)
(kézzel kell beírogatnod az IP-jüket).
- játék indítás !
- kód megadás !

....................................................................

"B" megoldás !!!
- Leállítod az internetet !
- játék indítás
- kód megadás
Ennél a megoldásnál minden játék indítás elött internet leállítása.

Ezt Zsolt01 írta még 2007 nyarán. Mûködik.
Sziasztok! Valaki tudna neked segiteni?
Feltelepitettem a Quake 4 et! ELinditom kiirja hogy irjam be a cd kulcsot amit a boriton van! Nah de nem eredeti nekem hanem letöltötem netröl! Szedtem le kodot hozzá elis indult! Kikapcsoltam játékot ujra kérte a cd kulcsot!! Beirtam megint nem fogadta el és akármien kodot irtam be nem fogadta el!!! Valaki tudna neked ebbe segiteni??
Peet boy hogyan sikerült multiba játszanod a quake 4 el? nekem sehogyse akar találni szervereket...:S
Oldal 1 / 75Következő →