Milyen idő van felétek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gatyarohasztó meleg van!😞((( Overálban meg pláne!😞(((
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Majd akkor legyen 35 fok, amikor a medence szélén kortyolgatom a koktélomat.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
szeretném ezt a felmondólevelet önnek továbbítani, mert az állásomból azért rúgtak ki, mert 1 órán át lapátoltam a garázs elöl a fél méternyi "jobbára derüs"-t."
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
"Vigyázzanak a hidegfrontokkal, mert gyakran széllökésekkel járnak, amibe 100évvel ezelõtt egy vidék biciklis életét vesztette."
No comment
Derûs estét.
Nos ekkor dõlt le apám a fotelbõl a röhögéstõl.
koszontem.
koszontem.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
és hétvégére még vacakabb lesz.
most mondtak a rádióban ilyen állatságokat, hogy hétvégére 35, hétföre 38...
amúgy itt még most is süt a nap!!!!!!!!!:-) ma viszonylag elviselhetô idô volt!:-)
hallom otthon most sem vmi fényes az idô:-)
szakad az esõ 😞((
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
tiszta csoda ez az idô errefelé! (de azért az esô nem maradt el:-))
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
és amit nagyon imádok itt kinn, hogy este 9-ig világos van!! és csak utána kezd lemenni a nap:-)