Milyen idő van felétek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Nõket, Gyerekeket és állatokat védet helyre!!!!
Férfiak ki az útra deszkázni az ablakokat 1500-as szél erõsségtõl mi is visszavonulhatunk
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Én a sárga szélén vok... szerintük itt csak 23 fok van? jó lenne.. a szobában 31 fok van..
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
BUDA > miskolc.
ez a szöveg egész más megvilágításba hejezi a dögmeleget meg a párásító jégesõt<#hehe>#hehe>
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
curse the stars with vertigo!
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!
mit meg nem adnék egy kiadós zuhéért... a t*köm tele van már ezzel a kánikulával.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
BUDA > miskolc.
War. War never changes.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
BUDA > miskolc.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
BUDA > miskolc.
Azt hiszem a lehetõ leghamarabb költözök ki vmelyik skandináv országba...
De k*rvajó géped van istenem....