Milyen idő van felétek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
😊))) LOL.. nah kiszalltam
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
9mph-val jon.. ami rohadt lassu.. elvileg felettunk 4(!!!) orat fog suviteni.. szal mozgasilag nem valami gyors... amugy igen.. a tengelye korul mar csak 120 al forog!!! szerencsere...
mi nem megyunk el.. viszont a kis mobilhazaknak igy is annyi...
jelenleg 30 fok van odakint...es 20 mph-s szel...

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

akik kis szar hazakban laknak azokat telepitik kifele...
nah mentem vissza aludni...
amugy olyan lassan jo hogy csak szombatra erkezik ide..
lakast nagyjabol osszepakoltuk.. mindent a furdokbe...
nah joccak
van buvartokom is😊 szal uber lehet... csak szerintem anyam mar akkor se fong kiengedni az utcara mikor meg csak nagyobbacska a szel

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
tegyunk be egy kalast 2 furdoszobaba es 1 spajzba ( ez a 3 szoba a legbiztonsagosabb ( befele nyilo ajtok, nincs ablakok)
nem is lenne olyan nagy gaz... csakhat az a tv ami a nappaliban van.... lehet be se fer a furdobe...
a szamitogepemet meg szanaszet huzogatni.. elcsomagolni... betenni... johetnek a konyvek meg minden... mindent leragasztani hogy semmi fijokot ne nyisson ki a szel ha veletlen bejutna... paze.. nagy munka lesz hajnalba
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ket lehetseges dolog van:
vagy eppen elkerul es nagyon nagy zuhe lesz nalunk.. esetleg ha felenk jon akkor majd elegge kell kapaszkodni..:
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
fúúú a szél...Dimitri Lénáról mesél 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
ragyogo napsutes!
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
Nálunk kellemesen hûvös.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

geci mas karanak ne orulj!