Milyen idő van felétek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem..<#papakacsint>#papakacsint>
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Nem bírom én ezt az idõt!!!
Spo-ba akarok költözni!!!!
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hõmérséklet: 10 celsius fok
Páratartalom: 98%
Látási viszonyok: kitûnõek
Szél: 15 km/h Északi
Légnyomás: 1014 hektopaszkál, stabil
😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Temp.(Real/Feel): 8,9°/7,8° C
UV-Index: 0 Low
Humidity: 100%
Visibility: 4,5 km
Wind: 10 km/h E
Pressure: 1013,9 hPa steady
Time: 11:15
Sunrise: 7:11
Sunset: 17:44
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
manapság már csak nosztalgikus szerepe van, gyakorlatilag nincs észlelhetõ különbség az elektromos fogyasztásban.
Condition: Fair
Temp.(Real/Feel): 12,8°/12,8° C
UV-Index: 2 Low
Humidity: 67%
Visibility: 10,0 km
Wind: 15 km/h ESE
Pressure: 1016,9 hPa rising
Time: 11:50
Sunrise: 7:09
Sunset: 17:46
Weather Alerts:
😊)
Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
anyamnak megvan a sajat teoriaja. de szerintem baromsag. be se irom...
szerintam szimplan igy tartjuk kordaban a zidot hogy soha ne csusszunk el.. vagy nem? no mindegy aki tudja az irja be pls! koszke elore is...
--- most latom jobb lett a kereso engine... mar kiirja kulon hogy akeresett topik melyik forumbol van ( altalanoz, mozi, zene, jatekosok stb)