4657
Milyen idő van a lakóhelyeden?
-
#94 igen
mire kell ezt mondani? -
#93 mondma hogy igen me orron tenyeröllek *ugy santa rozisan a indul a bakterhazbol* -
#92 azok bennem szoktak. mármint világok összeomlani. :) -
#91 Erre a tökös gyerekek egyből rávágják,hogy IGEN.
Vigyázz mert egy világ omlik bennünk össze ha kiderül hogy nem vagy tökös gyerek!:) -
#90 nyugi, nem olyan egyszerű a kérdés... -
#89 Nők,pl? -
#88 fogósravasz kérdés... majd elgondolkodok rajta, ha eredményre jutok, szólok. -
#87 volt mar valami amit szerettel?:)
se a piat se a mezet se semmit... -
#86 Akkor a rumos tea is segít..
Ja ,hogy te absztinens vagy,sorry akkor lehet hogy belepusztulsz:) -
#85 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutááááááááálom a mézet :) és nem rosszul akarok lenni, hanem megfázni -
#84 igyá mézes teát -
#83 meg fogok fázni :) tökjó lesz :)) -
#82 A rossz idő, a jó idő -
#81 normális idő, rossz idő -
#80 itt szakad mint a... hude nagyon -
#79 nembajakkoris *elvakultgreenpeacees*
amúgy lehet. nem ismerem a mostani légkondikat. -
#78 akorisjo a legkondi :) es nemhinnem hogy tobb kart okozna mint a pcd... a legkondi folyadek mar környezetbarát -
#77 a fólia és a normálisan kiépített hősdigetelésnél lesz 24-26 fok, az meg keringetve még bőven viselhető normális folyadékfogyasztás mellett... -
#76 hat ezek csak a fogutatol vedenek meg :) de egy 40 fokos levegot hiaba keringecc nemsokat szamit... -
#75 pl fényvisszaverő fólia, ventilla...
nem. természetvédő. -
#74 pl?
fradista vagy vagy mi? :) -
#73 mert hüje ultrazöld vagyok. vannak egyéb módszerek a hőmérsékletkordábantartásra. -
#72 amugy me suxx a legkondi? szerintem eleg kellemes dolog nem megrohadni a +40 fokban hanem kenyelmesen ucsorogni a +25 ben... -
#71 passz, anno valami kabaréban említette meg asszem Maksa... :)))))) -
#70 :) ezt szöke nö mondta?:) -
#69 légkondi sukz.... nem véletlenül van délebbre innen a szieszta bevezetve... ez kibírhatatlan.
"miért van ilyen rohadt meleg a kocsiban? pedig megy a klíma fullon, és az ablakok is le vannak tekerve..." -
#68 ugye? csak itt ez a franya melo nemhajlandoak belátni... persze ha en is a legkondis helységben ücsörögnek egesz nap engem se zavarna az a 3 perc amig elerek a legkondis kocsimig onnan meg a legkondis hazamig... -
#67 akkor gyüttem haza... ilyenkor cserélni kellene. nappal aludni, és éccaka élni. sokkal normálisabb az időjárás :) -
#66 ezt en nemtudhatom nemvagyok hodkoros... -
#65 éjjel 1-2 körül volt kellemes sétálóidő -
#64 ahha szarugy... utalom a meleget -
#63 nem LESZ nagyon meleg... már VAN :) -
#62 mi kezdett rá? gondolom a napsütes, de akor meg me nemlesz? :) -
#61 nem lesz... most jártam szabadlevegőn, nagyon rákezdett.. -
#60 itt egesz jo bar aszonygya a radio hogy kurta meleg lesz. -
#59 süt a nap, dögmeleg lesz... éccaka van jó idő :) -
#58 Nagy lány vagy, tudsz vigyázni magadra.
Assassin amúgy mármár családtag:) -
#57 Neem baj ,már beleegyeztél és ezért a szavadon foglak:))egyébként egy vessző hiánya okozta a félreértést... -
Corel #56 Kellemes hűvös nyári éjszaka van. -
#55 fülledt meleg