865
by BHUNTER
  • Mr.Macho
    a játékot egy kicsit elbaszták, még passzolni sem könnyű. Szimulator de azért ennyire nem kell komolyan venni :)
  • I.C.ram
    nekem jobban tetszett az elozo resz valahogy konnyebb volt az iranyitas :)) konnyebben vittem az amator magyarokat a dobogo elere :))
  • zacsko
    Emberek nincsen ehhez a játékhoz valami javítás, patch ami az apollo féle rippel is működik?
    Elég bugosnak tűnik a a játék. Például ott ahol ki kell választani a billentyűzetet, hogy melyik felet akarom irányítani volt egy olyan hiba, hogy nem tudtam left right nyilakka semmit sem csinálni, újra kellett inditani a programot, hogy sikerüljön.
    Szélről hogy az istenbe lehet beadni? Régen az A billentyűvel lehetett, de most nem működik.
    A passzolásnál meg tök idegesítő, hogy sokszor passzolnak olyan területre ahol nincs senki, ha nem állok pont abba az irányba ahol a másk játékos van.
    Ami tetszik az a kényszerítőzés, az jól megvan csinálva, nagyon használható.

egy másik bug, hogy nagyon nehéz gólt lőni, egy csomoszor volt, hogy pár méterre álltam a kaputól és mellélőtte a játékos, de mindig pont ugyanannyival lötte mellé. Nehogymá egy Figo 10-ből 9-szer még a kaput se találja el 5 méterről?
  • Cobra11
    Ok köszi. Tudok ennyire angolul, úgyhogy nem is kell lefordítanod.
  • Cobra11
    Ebben igazad van, de például cseleznie nem kéne vele? De mondom egyébként semmi bajom a játékkal. Nekem nagyon teccik.
  • Cobra11
    Na én is kipróbáltam és meg kell, hogy mondjam: Vannak hibái, de szerintem ez az eddig megjelent Fifa és szerintem a 2001-nél mindenképpen jobb. Végre mexűnt a 8-0-ra nyerek című meccsek. Remélem azért gyorsan jön egy patch ami kijavítja azt, hogy z-re és c-re csináljon is valamit azon kívül, hogy szögletnél kirúgásnál és szabadrúgásnál csavarni lehet a labdát.
  • Cobra11
    warezcenter.warez.hu
  • yolika
    Tudnátok mondani egy linket, ahol normálisan műkszik a 05-ös és a 08-as zip? (A RIP-ről van szó)
    Előre is köszönöm
  • Bhunter
    Lenne 1 kérdésem:
    TI MILYEN KAMERÁVAL NYOMULTOK? -melyikkel érdemes?
  • Mr.Macho
    nem tud valaki valamit a Championship Manager 2002-ről? pl honnan lehet letölteni?
  • dev!l
    itt leszek.
    varlak 0 day be
  • dev!l
    rippet?
  • marlowe
    Akit érdekel, és hajnal 1 fele lesz, annak felteszem a TAR.hu-ra
    A 0-day ftp fórumban találkozunk
  • dev!l
    itt vagy?
  • dev!l
    siess
  • dev!l
    vki help
  • dev!l
    vmi olyan hely ahonnan dowload acelleratorral is lehet szedni?
  • dev!l
    bassza meg letorolte vki az ftp-rol a fifa-t
  • dev!l
    en beraktam az egeszet de csak egyenkent birom letolteni
  • dev!l
    annyit mondj nekem
    hogy miert csak 1-et lehet letolteni egyszerre az ftp-rol??
  • dev!l
    upload
    /
    bebe (asszem)
    es ott valahol
  • dev!l
    ftp-n fennn van
  • dev!l
    na emberek vki help.
    miert nem tudok supergamez ftp-rol egyszerre 2-t tolteni???? regisztralva vagyok
  • OPM
    TE 1 ISTEN VAGY!!!!!!!!!! :)
    ÖRÖK HÁLLLLLLAAAAAAAAA!!!!
    1000x THXXXXX!!!
  • OPM
    Nem tud vki 1 helyet mondani, ahonnan lelehet szedni a FIFA 2002 ISOját?
    thx
  • OPM
    qczi.warez.hu
  • Imremagdi
    Commentár adont keresek mivel nekem az iso egy kicsit sok és a rip változatból ha minden igaz más nem hiányzik,a rip letöltésével még nem végeztem,de az eddigi fájlok alapján music van benne,Szóval valaki feltölthetné a commentár adont
  • OPM
    A francba... :(
    beszart (foglalt) az az ftp ahonnan az iso-t töltö(te)m :(
  • Pharaoh
    A probléma időközben megoldódott. A gamepaddal volt egy kis bibi.
  • Fam
    nem tudtok hozzá letolthető kiegészitőket, pl.: cipők, pofák, labdák, stb...???
  • Fam
    Nálam normálisan lehet csapatot választani, ahányszor akarok. Az én verziom alapbol a crackelt exet telepiti, igy semmit nem kell csinálni.
  • Pharaoh
    Letöltöttem az sg ftp-rő laz iso-t és fell is írtam egy cd-re, de nincs crack könyvtár csak egy id number. Ezt kell beírni? (csak a biztonság kedvéért)

Amúgy meg mikor játszom vele és a csapatot kell kiválasztani, hogy melyikkel játszom csak egyszer engedi, hogy kiválasszak egy csapatot. Ha
    visszaviszem középre a kiindulási helyre, utána már nem engedi, hogy csapatot válaszak. Ez mitől van?
  • Pharaoh
    Semmi, ha megkérdi a jelszót nem kell beírnu semmit.Amúgy meg névtelenül kell bejelentkezni.
  • M4nyusz
    hat figy 56k val 20 mega ~ 1 ora ha nagyon aszul jon (5.6k/s) egy iso kb 4 nap vagy tobb ha ejszaka toltesz en magam reszerol 56ks vagyok es filmeket meg mindent toltok. 3 dolog kell hozza Turelem, turelem, turelem.
    ISO t nemtom hogy kell kiirini nekem havrom ir :)
  • Fam
    Hogy lehet fejesgólt lőni????
    Joystikkal játszok, és csak mezőnyben tudok fejelni - valaki tud az ellenfél kapujánál fejelni? Nekem még a felugrást se csinálják, pedig elvileg a beívelt labdát nyomvatartott lövésgombbal lehet kapura fejelni. vagy rosszul tudom???
  • Cobra11
    Köszi.
  • Cobra11
    ok. A fix-t honnan lehet letölteni?

Egyébként esetleg nem tudsz egy helyet, ahol fent van a Clonecd.zip fájl.
  • Cobra11
    Hát azt sajnos nem töltötték fel. Én meg végigbogarásztam az O-Day FTP topicot, de nem találtam egyetlen olyan működő címet sem, ahol fent volna ez a fájl. Tudom, hogy lassú a netkapcsolatod, de ezt az 5 megás fájlt nem tudnád mégis feltölteni?
  • Cobra11
    Az FLT féle verzióhoz kell még valami? Vagy csak letöltöm és kész? LG írom van és az támogatja a Clone CD írásmódot, de nekem csak egy bin és egy cue fájl van itt.
  • Cobra11
    ok.