865
by BHUNTER
-
#568 es roster?
amugy milyen reg?
nekem az ISO van abban nem volt -
#567 Frissítés a WWW.HEDGEHOGARTS.ON.HU oldalon. Kb. 40 darab új mez a fifa 2002-höz!!!! -
#566 légyszi skacok egy REG fájlt!
-
OPM #565 Ja bocs... régen nem néztem már az oldalt, azóta kerültek up coverek!
thx! -
OPM #564 ezt az oldalt ismerem... de itt sajna csak a dobozának borítós van fönn... -
OPM #561 nem tudjátok, honnan lehetne leszedni játékhoz cd covert? -
#559 fifa2002 cd-key:2501-2973603-4208783-4109
nhl2002 cd-key:1000-2003004-0000000-4904 -
zacsko #558 A legjobb az volt mikor az egyik játékosom, a kapusom keze elől befejelte a kapumba a labdát.
Egyébként tudja valaki a csavarásokat normálisan használni? Hogy lehet egyszerre a nyilakkal irányitani a játékost, a W gombot nyomogatni, lőni, és közben csavarni is?
Ahh szar az egész. Egyedül a távoli bombagólok tetszenek, igaz az csak a gépnek megy, nekem még soha nem jött össze.
-
#554 kössz!
-
#553 Breki nézd meg a PCDOME fórumát mert válaszoltam. -
#552 Herr GEneral:
Barmilyen szamot beirhatsz, de ha mindenkeppen CD key kell index.hu Fifa sorozat foruma
Arin ugyanitt az NHL 2002 forom csak ott eleg reg irtam be at kell nyalaznod par lapot
Ja most jut eszembe az itteni NHL forumba is beirtam, keresd vissza -
#550 Az alaplap valoszinuleg jo, nekem is Via chipset-es van. Lehet, hogy a videokartya, eleg furcsa a vid. tamogatasa. -
#549 Van esetleg valakinek cd-key-e?
A másik, hogy nálam nem müxik. Azt műveli a nyavajás, amikor elindítom kifagy a gép, méghozzá úgy, hogy:
-felpörög a vinyó, a cd
-a monitoron színes csíkok futnak
aztán jöhet a reszet. A rip sem megy... Help!
Részemről, vagy alaplapgyanús (via), vagy videokártya (TNT2). -
#548 Igen arra de elotte csinalj mentest rola hatha elszurod
figyi ne notepad-el
ha nincs mas a WOrdpad jo lessz
a letamadasdt fejbol nem tudom
de az index fifa forumaban le van irva -
Lada #547 A DATA\CMN könyvtárban van ini.big. Erre gondoltál? Viszont ezután egyáltalán nem akar beindulni a game.
Melyik a letámadás? -
#546 javitasok jonnek...
CPUOFFSIDE -
#545 Szia Lada reg lattalak :-)
1. Tudunk csak ritkabban
2. Ird at a big-ben a cpuoddside es a letamadas opciot 1-re nagyon sokat fog javulni.
3. Nemtom
4. Erre szinten van patch bar 1024-ben nalam is szaggat -
Lada #544 Ti tudtok olyan indításokat csinálni, mint a gép? Miért nem lehet lesre állítani? Miért kell a kapuval szembeállni, hogy kapura menjen a lövés? (jó, a csavarás néha segít) Most érzem úgy, hogy kezd betelni a pohár nálam Fifa téren. Már tavaly is morogtam magamban, de ha nem javítják fel valami patch-el (fél játékot újra kéne tervezni), akkor gyorsan törlöm a vinyóról.
Nálam a rip-nél nem enged 640x480-as felbontásnál jobbat. Tud valaki segíteni, hogyan lehetne feljebb állítani? -
#543 Indúl egy új FIFA 2002 bajnokság! A részleteket a mai frissítéssel megtaláljátok az oldalamon! -
#542 megint koltozunk?
ize koltozol bocsi :-)
tegnap kiproszaltam a ROster-t
de sajna a hollandokra nem hatott
viszont van szupi uj halom es gyepem :-) -
#541 Visszaköltözött a Hedgehog Arts FIFA ONLINE a régi címére, amely itt található:
http://HEDGEHOGARTS.FW.HU/
Az újboli költözésnek sebeségbeli okai voltak. A tartalom és külső változatlan. -
zacsko #540 World Classban halálgeci a gép. Olyan kapásgólt kaptam 40 méterről, hogy csak néztem ki a fejemből, ezt még Rivaldo sem csinálná meg:) -
#539 Szerintem épp ellenkezőleg! Az irányítás az ami a
legjobb lett a 2002-ben, csak meg kell szokni. -
#538 az egész irányítás egy vicc.
kizárólag rontottak az előző részekhez képest. -
#537 valaki mondja el hogy kell célozni, mert nem úgy műxik mint a régebbi fifákban, meg még 1 dolog, a spin ball left és right azt hogy kellcsinálni? -
Fam #536 csak nálam csinálja azt, hogy néhány mentett game után nem akar többet menteni arra hivatkozva, hogy tele van a vinyó? (pedig van hely rajta); gondolom ha újraraknám műkédne de azért megkérdezem -
#534 http://downloads.soccergaming.com/
erdemes benezni -
#533 jo elismerem ket vesszot kihagytam :-) -
#532 1. Te csak ne akarj kiigazodni rajtam :_)
2. Ha probaltad volna mint Hedge akkor ertened
3. Ahhoz amit probaltam magyarazni kicsit buheralni kell a 3D setup ini-jet egy patch-el
Ja szerintem sokat segitenel Hedge-nek ha leirnad melyiket toltotted le es milyen hibat ir ki... -
#528 A felbontast ha 1200*768-ra allitomm nekem akadozik viszont ha feljebb akkor
nem csak azoknal torzul (nem igazan jo szo ez ra)a kep
Nalatok hogy van ez?
-
#526 Konkrétan milyen patchre gondolsz, mert a
HTTP://FIFAONLINE.WAREZ.HU
címen már találsz egy kettőt a 2002-höz!!! -
#524 Te most az Iván vagy? Nem írogatsz Breki33 néven is? -
#522 Én úgy tudom, hogy csak az options menüben lehet konfigolni, de nézz bele
wordpad-del az ini.big fájlba, hátha... -
#521 Nekem Logitech Digital Gamepadjaim vannak és akárhogy konfigurálom a gombokat mindíg alapbeállítások maradnak?
Csak nálam van ez a hiba?
Hol lehet esetleg editálni a gombokat a játékban nem tudja valaki? -
#518 Érdekes probléma és úgy nézem eddíg csak nálad fordult elő.
Lehetséges, hogy a billentyűzettel vannak gondok! -
#517 Sajnos nem! De már készül a HSP 2002!
Ha minden jól megy akkor már karácsonyra meg is jelenhet a beta változata a HSP 2002-nek!
-
#514 Frissítés a fifaonline.warez.hu címen. Többek között vannak új rosterek és arcok a FIFA 2002-höz. -
#513 nembaj csak a cselezest akartam megkerdezni mert elfelejtettem :-)
te mit alitottal at?
idokozonkent leszek ketto utan de fel 3-tol 3-ig pl biztos nem vagyok gepkozelben -
#512 Breki fent leszel 2 után is? -
#511 Sziasztok!
Breki nekem is működik a Wordpad! Bocs, hogy tegnap nem tudtalak visszahívni, de más dolgom volt!
Így már sokkal királyabb a játék.