FIFA 2002

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Imremagdi
Szeretnéd Mi????Még túl korai

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Breki33
rogton szoljatok am ha van demo vagy rip :-)
egyebkent nem tudom minek lesz zsido meg amerikai bajnoksag.......hamarosan nem lesz, ki jatsszon vele
pont nem nyert......revivo, aki ZSIDO.........bravo fifa, sikerult felulmulnotok onmagatokat
Aquli
Peti: tenyleg buzi feje van nagyon! Remelem nem ez lesz a boriton.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Utálom a Focit!!!
Antonio Banderas 😊))))))))))))))))
Aquli

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
na egy kis tervrajz:

Aquli
na nemi kepanyag...:
Pc:

Ps2:

Szerintem jo lesz!

Fifa 2001 Rip megvan. Ha gondolod cserélhetünk, de csak 1 vagy 2 hét múlva fogom tudni feltölteni. Deus Ex vagy daikatana megvan? Esetleg a Quake 3 Team Arena RIP vagy az Unreal Tournament ISO?
Aquli
marmint a rip link.

Aquli
Bhunter: teljes verzio letoltese warez oldalrol.

nem de angolt igen. www.fifa2001.com különösen ajánlom a DOWNLOADS részt
a témához tartozik. Mellesleg mi az a rip-link? Lehet hogy tudok... majd ha +tudom mi az kiderül 😊
Aquli
Tudom nem a temahoz tartozik az en gondom, de valaki nem tudna mondani fifa2001 rip linket?

kösz
DATUM : OKT. 18.
Nem hiszem . Ugyanis legjobb tudomásom szerint még nem jelent + a játék. (remélem tévedek)
le lehet tölteni vhonan a demo-t?
tud már vki pontos dátumot? (+jelenés)
multik: mircen nem vagyok otthon. 56k s modemem van. Ha ezzel lehet hálón nyomulni ICQ zzatok rám: 123 010 305 v. MSN: [email protected]
Aprpó film... úgy van +csinálva, hogy semmi se látszódjon (grafika,közönség). A passzok tényleg jók. Sztem ez (<=film) nem a végleges. A játékot még javában fejlesztik.
INFÓ: külömbség lesz az otthon és idegenben játszott meccsek között. Más lesz a közönség, hangulat +minden (idegen: több fújozás).
en inkabb nem kerek abbol, hogy legyen nb1......inkabb megcsinalom sajat magam, az a biztosabb
Fatality
Játékosokat keresünk multihoz. Aki szeret multizni az bármikor bejöhet mIRC-en a #fifa.hu csatira.
újdonságok 2k2:
1. játékosok magassága ill. testsúja/testalkata látszani fog.
2.új ligák, válogatottak . Remélem lesz Borsodi liga is 😊 +hogy idén nem felejtik ki a portugálokat.
3.Irányítást felforgatják.
4.Passzok +változnak. A passzoláson (szép játékon) lesz a hangsúly nem az eszeveszett cselezgetésen.
A 2k2-nek talán jobb lesz a grafikája mint a 99 -nek.
re gombok: az alt és a ctrl ugyan az. A space pedig nem kell a játékhoz. max 2x + kell nyomni a meccsen. Ha túl sok a gomb menj jáccani a sidney-vel. 1 (gombot kell nyomogatni) . talán te is el tudod sajátítani az irányítását.
Ez a játék valszeg jobb lesz mint az eddigiek. Most az EA SPORTS csak erre koncentrál. Idén ez lesz az 1etlen sportjáték.
Petyus_
Nem béna vagyok, csak az ollózás MINDIG bejön, normális gólért meg szenvedni kell, meg nem tudom, miét kellett visszahozni ezt a lövésnél nyomva kell tartani hülyeséget a 97-bõl, ami teljesen irreális.

Én azt szereten, ha egy játék minél közelebb áll az igazi sporthoz, nem az a kihívás számomra, hogy lenyomjam a gépet, mert az csak gyakorlás kérdése, hogy hol van pl. az a hely, ahonnan mindig gólt kap.

Szerintem a 99 óta csak visszafejlõdött a játék, sõt, meg merem kockáztatni, hogy annak még a grafikája is szebb volt (a stadionok, meg anno a "tömzsi" emberek).

Egyébként gombokkal kapcsolatban sem kell a kioktatás, ez a másik nagy hibája a játéknak, hogy a sokkal jobb NHL 2001 tökéletesen játszható 4 gombbal, és a FIFA is jó lenne, ha mondjuk lehetne konfigurálni a gamepadot benne (6 gombot). Így viszont számomra max. 4 gomb használható normálisan.

Egyébként a kurzorok mellett nem !7! gomb van, hanem !!9!!: alt, ctrl, space, q, w, e, a, s, d. Aki ezeket nyomogatja játék közben, annak gratulálok emberfeletti anatómiai kiépítéséhez, de számomra ez már nem szórakozás.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

A 2000 szar volt de 2001 (wc98,99 is)király!Ja és ha valaki olyan béna hogy csak ollózva tud gólt lõni?!?!
en a '98-ra eskuszom......ott minden volt.....ettol folfele hulladek.......mellesleg hasznaljatok csak az A,S,D-gombokat, ugy talan jobb......a tobbi bill. folosleg......bar ezzel egyutt is szar marad a 98 folotti csomag
4 gombbal nem. Ebben teljesen igazad van. Csakhogy a fifánál !7! gomb van +kurzorok.
Petyus_
Bhunter: egyszerûen engem nem érdekel a játék, ha nem lehet 4 gombbal normálisan játszani, meg nem lehet normálisan passzolni. A gép bezzeg átpasszolgatja/szétcselezi a védelmem. Ennél még a 98 is jobb volt, amikor végigstukkolták az egész páját... 😊

Ollózva?!?! Az a leg undorítóbb dolog. (oldalról be majd olló).
Azért nem szar a 2001. túl könnyû (amíg nem tucc rendes gólt lõni ne szarozd)
Próbáld + amateur-ön . gyakorold az irányítást .
Ez 1 kép az E3 ról. Nem kell +ijedni ,nem így fog majd kinézni.... ez csak 1 ps/2-s kép. abból is csak ß
a közönség a fifa 2001-bõl van. Az újon még javában dolgoznak.
Mez: én a 2001-hez jobbat töltöttem le.
Arc.: wow!! ilyet vártam. (nemtom ki lehet)
Petyus_
Szia Bhunt! 😊

Én FIFA99 fanatikus voltam, a 2000 nem jött be nekem, a 2001 meg egy nagy sz**. Annyi a pozitívum, hogy jó a grafikája, meg jól néznek ki a játékosok, meg a mezek. De játszani nem lehet vele, én 99-ben verhetetlen voltam World Class-on, szép gólokat lõttem, a 2001-ben is verhetetlen vagyok, de csak ollózva tudok gólt lõni, úgyhogy nem is játszottam vele, csak 2 napig.

Tudsz mondani vmi bíztatót?

Nemsokára itt az idõ. Õsszel jön a nagy játék. Tök új, tök más , tök jó...
A napokban elég rendesen utánaolvastam a témának. Szal amit ma tudni lehet a FIFA 2002-rõl azt valszeg tudom. Lehet kérdezni 😊