FIFA 2002
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Pc:
Ps2:
Szerintem jo lesz!
INFÓ: külömbség lesz az otthon és idegenben játszott meccsek között. Más lesz a közönség, hangulat +minden (idegen: több fújozás).
1. játékosok magassága ill. testsúja/testalkata látszani fog.
2.új ligák, válogatottak . Remélem lesz Borsodi liga is 😊 +hogy idén nem felejtik ki a portugálokat.
3.Irányítást felforgatják.
4.Passzok +változnak. A passzoláson (szép játékon) lesz a hangsúly nem az eszeveszett cselezgetésen.
re gombok: az alt és a ctrl ugyan az. A space pedig nem kell a játékhoz. max 2x + kell nyomni a meccsen. Ha túl sok a gomb menj jáccani a sidney-vel. 1 (gombot kell nyomogatni) . talán te is el tudod sajátítani az irányítását.
Ez a játék valszeg jobb lesz mint az eddigiek. Most az EA SPORTS csak erre koncentrál. Idén ez lesz az 1etlen sportjáték.
Én azt szereten, ha egy játék minél közelebb áll az igazi sporthoz, nem az a kihívás számomra, hogy lenyomjam a gépet, mert az csak gyakorlás kérdése, hogy hol van pl. az a hely, ahonnan mindig gólt kap.
Szerintem a 99 óta csak visszafejlõdött a játék, sõt, meg merem kockáztatni, hogy annak még a grafikája is szebb volt (a stadionok, meg anno a "tömzsi" emberek).
Egyébként gombokkal kapcsolatban sem kell a kioktatás, ez a másik nagy hibája a játéknak, hogy a sokkal jobb NHL 2001 tökéletesen játszható 4 gombbal, és a FIFA is jó lenne, ha mondjuk lehetne konfigurálni a gamepadot benne (6 gombot). Így viszont számomra max. 4 gomb használható normálisan.
Egyébként a kurzorok mellett nem !7! gomb van, hanem !!9!!: alt, ctrl, space, q, w, e, a, s, d. Aki ezeket nyomogatja játék közben, annak gratulálok emberfeletti anatómiai kiépítéséhez, de számomra ez már nem szórakozás.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Azért nem szar a 2001. túl könnyû (amíg nem tucc rendes gólt lõni ne szarozd)
Próbáld + amateur-ön . gyakorold az irányítást .
a közönség a fifa 2001-bõl van. Az újon még javában dolgoznak.
Mez: én a 2001-hez jobbat töltöttem le.
Arc.: wow!! ilyet vártam. (nemtom ki lehet)
Én FIFA99 fanatikus voltam, a 2000 nem jött be nekem, a 2001 meg egy nagy sz**. Annyi a pozitívum, hogy jó a grafikája, meg jól néznek ki a játékosok, meg a mezek. De játszani nem lehet vele, én 99-ben verhetetlen voltam World Class-on, szép gólokat lõttem, a 2001-ben is verhetetlen vagyok, de csak ollózva tudok gólt lõni, úgyhogy nem is játszottam vele, csak 2 napig.
Tudsz mondani vmi bíztatót?

A napokban elég rendesen utánaolvastam a témának. Szal amit ma tudni lehet a FIFA 2002-rõl azt valszeg tudom. Lehet kérdezni 😊