FIFA 2002
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaj de egybol mert akkor hamar torlik te!
Amugy a Kacsababa cime jo gyors
a RIP meg fent van az APollo-n
Amugy a Kacsababa cime jo gyors
a RIP meg fent van az APollo-n
Ubi: ftp.supergamez.hu/upload ide tedd fel légyszives és igy mindenkinek elérhető lesz majd
Ja Hedge akartam irni a forumodba de nem tudtam mert jelszo kell neki.
Nem lizingelhetned a forumot a supergameztol es itt nagyon jo forma.
Amugy kiraly az oldalad csak neha a letoltesek mutan valamiert ures lap jon be.
Azert irhatnal a dizajn ugyben az EA-nak nehogy gubanc legyen belole :-)
Nem lizingelhetned a forumot a supergameztol es itt nagyon jo forma.
Amugy kiraly az oldalad csak neha a letoltesek mutan valamiert ures lap jon be.
Azert irhatnal a dizajn ugyben az EA-nak nehogy gubanc legyen belole :-)
koszike ez jolesik
akkor beszeljunk a jatekrol inkabb
kinek mi a velemenye
nekem egyenlore meg a normal fokozaton is nehezsegeim vannak bevallom
az A gombal beadni es becsuszni jo iranyba nem igazan tudok.....
akkor beszeljunk a jatekrol inkabb
kinek mi a velemenye
nekem egyenlore meg a normal fokozaton is nehezsegeim vannak bevallom
az A gombal beadni es becsuszni jo iranyba nem igazan tudok.....
Teljes mértékben egyetértek veled.
sajnalom kiakadtam mara, hogy mindenki engem baszogat
amugy cimek a 0-day topic-ban
gondolom mindenki odatalal..
amugy cimek a 0-day topic-ban
gondolom mindenki odatalal..
Valaki please nyomjon már ide egy linket, ahonnan le lehet tölteni mert lemaradtam róla és nagyon kéne. Előre is köszi.
akkor nem jot szedtel
ahelyett hogy mutogatsz inkabb tajekozodnal es hagynad had segitsek masoknak megszerezni
reszemrol a tema lezarva en csak segiteni akartam...
ahelyett hogy mutogatsz inkabb tajekozodnal es hagynad had segitsek masoknak megszerezni
reszemrol a tema lezarva en csak segiteni akartam...
jó a game meg minden, nagyon nagyon sok csapat van, szép a grafika, a fű kurvajól meg van csinálva, a lövésújítások is nagyon bejönek!
Egyetlen egy bajom van vele, repalyeknél amikor közelről mutatják a játékosokat, úgy csillog mindegyik, mintha egy kád vazelinba ugrottak volna!
Egyetlen egy bajom van vele, repalyeknél amikor közelről mutatják a játékosokat, úgy csillog mindegyik, mintha egy kád vazelinba ugrottak volna!
0-day bocsi
----------------------- Regisztráció idõpontja:2001. 08. 08. -----------------------
a -daybe beloktem egy igen fura , de mukodo es gyors linket.
----------------------- Regisztráció idõpontja:2001. 08. 08. -----------------------
hogy kell spontán csavart lövést?? futok, futok, aztán csavartan rálövöm?? a gép már csinált ilyet sokszor!!!! majdnem félpályáról!!!
Ne várjatok nagy csodát. Ma néztem meg és még úgy 2 napig lesz a vinyómon, hogy odaadjam 1-2 ismerősnek. Szépek az árnyékok, de például elrontották az eséseket. A nyilak és még 8 gomb irányítja és végre átkonfigurálható a kiosztás. Átlaggépen is fut. Az intro pedig egyre rosszabb. A csúcs a Blur-Song2 című száma volt.
az apollónál pedig mindig azt írja, hogy a szerver tele one... :(
Már nincs fönn azon az ftp-n az ISO... :(
Ayreon thx a címet, nagyon gyors hely, 200k-val jött lefel... :)
Breki33!!! Fejezd be bazze! Ha ilyen qrva okos vagy szedd le te az donkeyról!!! Mert az egy nagy rakás szar!!!

birom az ilyen fickokat akik ilyen szerenyek
amugy fent van az edonkey-en mint mar mondtam
de felrakhatnatok a kange-hoz is
amugy fent van az edonkey-en mint mar mondtam
de felrakhatnatok a kange-hoz is
Leállítottam a feltöltést... Holnap folytatom... Bocsi..
ftp://208.190.0.89/other/test]/.tagged/by zapaz/bollocks/
Még feltöltés alatt...
Még feltöltés alatt...
akkor mond meg lszi, honnan????
És most indul a program keresése,Ki találja meg elöbb,a rip-et, vagy az iso-t
HAJRÁ,Hajrá!!!!!!
HAJRÁ,Hajrá!!!!!!
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
hat ha a bin ekkora akkor felmehet
lasd com2 , train szimulator
vagy kell neki 80 perces
lasd Max Payne
lasd com2 , train szimulator
vagy kell neki 80 perces
lasd Max Payne
nekem tetszik
bar vannak hibai
ja es hatha valakit erdekel
Az EDonkey-en irtak:
"The real fifa 2002 is 742.30.M iso!!!!!"
A masik kacsa
bar vannak hibai
ja es hatha valakit erdekel
Az EDonkey-en irtak:
"The real fifa 2002 is 742.30.M iso!!!!!"
A masik kacsa
ok, akkor nem én vagyok a vak
bocsi felreertheto voltam ez a funkcio a teljesben lesz
ugy ertettem addig nem erdemes atszokni......
ugy ertettem addig nem erdemes atszokni......
hol lehet átkonfigolni????
nem kell megtanulni at lehet konfiguralni
nektek is csak az e-vel cselez?
amugy mar vannak patch-ek hozza
nektek is csak az e-vel cselez?
amugy mar vannak patch-ek hozza
a háló nekem se tetszik, nálam specile szürkés metál beütése van, de hálót tuti lehet majd letölteni hozzá, amúgy meg lehet, hoyg csak videokartya kerdese, mert másik gépen máshogy nézett ki ua demoban. passzolni nekem legalább 1/2 nap volt megtanulni (mivel átrendezték a joy gombjait), de mostmár elég jól megy, ívelés erősségével nekem is bajaim vannak!!
király a lesek visszajátszása!!!
király a lesek visszajátszása!!!
meg a gombkiosztst mutogato kepernyo is kiraly nalam kb 2 mp re villan be utan mar a jtek megy :) ha meg ujat kezdek akor mar 1mp re csökken a bevillansi ido:)
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
nekem teccik, csak ez az ujfajta lövesfajta lett kissé szar, remelem valtoztatnak rajta még.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
szerintem se cool a demo!! Az elozetes videok alapjan jobbnak tunt! mozgas, loves, cselek stb...
A lovesek meg most is ganek! pl: a player videoban roberto c. szabadrugasa olyan, hogy nekifut, megall, majd ellovi allo helyzetben!!! ez eleg szar!!! Miert nincs rendes nekifutasos bomba!!!
A lovesek meg most is ganek! pl: a player videoban roberto c. szabadrugasa olyan, hogy nekifut, megall, majd ellovi allo helyzetben!!! ez eleg szar!!! Miert nincs rendes nekifutasos bomba!!!
megvan de valakinek kölcsönadtam, aki baszott visszaadni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - felfogtad??
ha nagyon akarod kiderítem, hogy kinek
ha nagyon akarod kiderítem, hogy kinek
sziasztok!
egy napja tesztelem a demot, de még semmi hibával nem találkoztam, eltekintve barthez felesleges kifutásaitól (mint tudjuk csak idegesítő, de real), szerintem egyedül a kamerát csinálhatták volna jobban, kicsit zavaró (mág a panoramicból is) hogy sokszor azt hiszem gól azt mégis mellé, a játék még mezőnyben is élvezhető, kurva jók a passzolási módszerek is, oda adod és lövöd a labdát ahova csak akarod!!!!!444
egy napja tesztelem a demot, de még semmi hibával nem találkoztam, eltekintve barthez felesleges kifutásaitól (mint tudjuk csak idegesítő, de real), szerintem egyedül a kamerát csinálhatták volna jobban, kicsit zavaró (mág a panoramicból is) hogy sokszor azt hiszem gól azt mégis mellé, a játék még mezőnyben is élvezhető, kurva jók a passzolási módszerek is, oda adod és lövöd a labdát ahova csak akarod!!!!!444
Szerintem is elég jó a játék, csak szerintem elég gyenge, hogy 5 ből 3-szor ha középkezdésnél első pasz után közepes erősségel meglövöm a kapu felé a labdát és az Seaman lábaközt elmegy... (MU a favorit :)). Remélem a véglegesbe ilyen nem lesz.