Újabb I/O busz háború
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell egyfele szabvany, es nem kell egyfele foglalat sem, jo ez a kis verseny 😊 Aki eddig Levi`s-t vett es Harly-t, az nem fog Mustangot es Kawasakit venni 😊
Intel AMD ucsem fog megegyezni, bar lehet lesz meg egypar furcsasag par even belul....
Intel AMD ucsem fog megegyezni, bar lehet lesz meg egypar furcsasag par even belul....
Mhm teljesen más web oldalakon azt lehet olvasni hogy az intel elkésett ezzel a lépéssel annál is inkább mert a Hypertransport gyorsabb és lényegesen olcsóbban lehet alaplapra adaptálni... Most akkor mi van? 😮
Elméletileg a jövõ hónapban debütálló nforce lapokon a HT már megtalálható lesz...
Elméletileg a jövõ hónapban debütálló nforce lapokon a HT már megtalálható lesz...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Én meg azt olvastam, hogy az AMD rábólintott az Intel koncepciójára, és nem lesz semmiféle i/o háború.
Bebee, de jó nekem!
Bebee, de jó nekem!
hurra es megis melyik csatolot fogjak hasznalni az eszközök... tokjo hogy mostanaban basznak a kompatibilitásra...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
"A 3GIO összeköttetés 1-32 CSATORNÁS lehet, vagyis a technológia kialakítástól függõen ennyi adatbitet továbbíthat egyszerre. A technológia kezdetben 2,5 Gbit/s sebességre lesz képes CSATORNÁNKÉNT, de a késõbbiekben ez a SEBESSÉG TOVÁBB EMELKEDNE".
"a HyperTransport pedig 6,4 GByte/s (1,6 Gbit/s/CSATORNA * 32 CSATORNA) sebességre képes"
Mind a HyperTransport, mind a 3GIO/Arapahoe 1-32 csatornás kialakítású lehet majd az eszközökben a sebességigénytõl függõen. A HT egy csatornán 1,6 Gbit/s, a 3GIO 2,4 GBit/s sebességre képes, tehát a 3GIO gyorsabb.
üdv.: JohnnyCage
"a HyperTransport pedig 6,4 GByte/s (1,6 Gbit/s/CSATORNA * 32 CSATORNA) sebességre képes"
Mind a HyperTransport, mind a 3GIO/Arapahoe 1-32 csatornás kialakítású lehet majd az eszközökben a sebességigénytõl függõen. A HT egy csatornán 1,6 Gbit/s, a 3GIO 2,4 GBit/s sebességre képes, tehát a 3GIO gyorsabb.
üdv.: JohnnyCage
"Viszonyítási alapként a PCI (33 MHz/32 bit) 133 MByte/s, a PCI-X (133 MHz/64 bit) 1 GByte/s, az InfiniBand 0,5-2 GByte/s, a HyperTransport pedig 6,4 GByte/s (1,6 Gbit/s/csatorna * 32 csatorna) sebességre képes, a PCI-X és InfiniBand rendszerekbõl azonban hamarosan gyorsabb változatok is várhatóak."
Szerinetm ez itt mind Gbit/s akart lenni. Mert ha nem, akkor a 3GIO 2,5Gbit/s-es sebessegehez kepest a HyperTransport 6,4GByte/s-es sebessege tobb mint 20x gyorsabb!!! Ezt pedig nem tartom valoszinunek...
Szerinetm ez itt mind Gbit/s akart lenni. Mert ha nem, akkor a 3GIO 2,5Gbit/s-es sebessegehez kepest a HyperTransport 6,4GByte/s-es sebessege tobb mint 20x gyorsabb!!! Ezt pedig nem tartom valoszinunek...