Celeron 800 & CUSL2-C
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha lesz slot-1<->fcpga2 atalakito, akkor szerintem a slot-1-es (BX) alaplapok vinni fogjak..
"A Tualatin processzorok FC-PGA2 Socket 370 foglalatba illeszkednek, de nem használhatók korábbi Pentium III alaplapokban annak ellenére, hogy ez a mostani lap visszafelé kompatibilis a Coppermine Pentium III-mal és a Celeron Socket 370 processzorokkal. "
Korabbi pIII alaplapok. Ez az en olvasatomban BX. Es kizartnak tartom, hogy vigye. Mar csak feszultsegek miatt se...
Korabbi pIII alaplapok. Ez az en olvasatomban BX. Es kizartnak tartom, hogy vigye. Mar csak feszultsegek miatt se...
Kulonben Dewdew nem azt irta, hogy BX-ben nem mennek, hanem amit en is irtam, hogy regi 815-ben nem mennek. Lenyeg ott van az ASUS honlapjan: "Intel 815EP B0 chipset" ez van a TUSL2-C-n....
en ugy tudom, hogy slot-1-es alaplapokban (BH6, BE6-II) igenis menni fognak a Tua. magos procik. Ez a poen benne, hogy a 815-os lapokban nem mennek, de BX-ben igen...
Valahol mintha olyat hallottam volna hogy az ASUS CUSL2-C ben a Tualatin alapu procik nem muxanak.
Celeron800 az jo bele?
Celeron800 az jo bele?