87
!!!BENJI a TV sorozat!!!
-
#46 SHIT! Na ezt sem ide akartam irni, hanem egy masik forumba... Hiaba, 2 uveg bor utan... :))))
PyRex -
#45 Egy elfogulatlan velemeny a GT3-rol:
"A Ladánybene rövid fellépése miatt, én csak a GT3-at nyüstöltem egy kicsit. Legnagyobb sajnálatomra, az autó terelgetését kormány nélkül kellett megtennem. A kb. fél órás játék során kicsit csalódottan álltam fel, hisz jobbra emlékeztem a Hungaroringi próbán…Az autó irányítása az otthoni Grand Prix Legends gyakorlások után igazán egyszerű volt, és véleményem szerint, az autók viselkedése a SEGA játéktermi gépekére hasonlított legjobban. A játékot most ketten játszottunk, és mivel PS2-n (ha jól tudom) nem lehetséges a hálózati üzemmód, így osztott képernyőn nyomultunk a pályákon. Valószínűleg ennek köszönhető az is, hogy a grafika így már nem is hagyott mély nyomokat bennem…Persze nem azt mondom, hogy fostalicska lenne a játék, csak most, hogy egy hangyányit megismertem, már nem is vennék annyira PS2 masinát!:) "
Ennyit errol. Azert linkeltem be ide, mert bar en is lattam, az en velemenyem ugye elfogultnak szamit...
PyRex -
#44 Az nem erdekel, en meg szeretnem szerezni mindenkeppen, es erre keresek valakit, akinek megvan, vagy segitene ebben.
PyRex -
#43 Tényleg csalódás lesz. -
#42 nem ertelek mi nem er mennyit? :) -
#41 szerintem ha veletlenul meg is talalja jo nagy csalodas lesz szamara... az emlekekben sokkal jobbank és aranyosabbnak tünik minden film, amit kiskorunkban kedveltünk. -
#40 Hagyd rá nem ér ennyit az egész... -
#39 Hűha, te ezt nagyon komolyan gondolod! :D -
#38 Hmm, a sorozat alcimei:
1st Season 1983
1- 1 17 Sep 83 Bag Lady
1- 2 24 Sep 83 UFO
1- 3 1 Oct 83 The Day of the Hunter
1- 4 8 Oct 83 Goldmine
1- 5 15 Oct 83 Goodbye to Earth
1- 6 22 Oct 83 Ghostown
1- 7 29 Oct 83 The Locals
1- 8 5 Nov 83 Puppy Love
1- 9 12 Nov 83 Double Trouble
1-10 19 Nov 83 Don't Fence Me In
1-11 3 Dec 83 The Flying Lesson
1-12 10 Dec 83 Benji Call Home
1-13 17 Dec 83 Decoy Droid
-
#37 Talaltam meg egy kepet :)
Tenyleg nem tud senki segiteni abban, honnan lehetne megszerezni ezt a sorozatot???
PyRex -
#36 A tinik így emlékeznek. -
#35 de aztan ismeteltek 1*-2* és mivel mindkettő dizni igy beleraktak abba... -
#34 Én is így emlékszem. -
#32 ugyanaz az effekt amiért az Eurosport magyar és a reklámok angolok... -
#31 Egen,ez borulás, minden(jó majdnem minden )szinkronizált a reklám meg megy lengyelül..Miért?
Mert azt még csak felfogom hogy az emtívín héber reklámok mennek,nade ez... -
#30 nat.geo tele van reklámmal... ráadásul lengyel vagy milyen nyelven... a többi nincs. -
#29 discoveri ,national geographic... -
#28 nickelodeon:)) -
#27 HBO... meg... öööö... a hangyafoci. -
#26 csak példa volt:))
ma már alig van olyan csatorna amit nem folytanak meg a reklámok. -
#25 én egyiket se nézem :) nem is zavar... a spektrumon hálaégnek csak műsorok közt megy reklám... bár régen ott se volt. -
#24 jaja.
így neveltek bele minket a mai világba.ma már föl sem veszem,ha csáknoriszt félbeszakitja a kenósorsolás. -
#23 jaja... az se volt semmi. kezdődött 3 óra stabil díznivel..
aztán lettek bele reklámok, aztán lett 2 óra, aztán 1, aztán semmi... -
#22 tök jó a kép:)
a vasárnapi dizni műsorban volt mindíg. -
#21 látom be vagy te is nevelve a kultúrába... -
#20 PIKA,PIKA,PIKACSÚÚÚÚÚÚ!:) -
#19 mihagytad azt hogy "mint" a vessző utan -
#18 mert nem tetszik? .) -
#17 .. :) -
#16 Én is bírtam.
Lehettem vagy tíz éves.
Ha ma lennék kis taknyos, valószínűleg jobban tetszene, ha valaki eldob egy golyót, amiből kiugrik egy kis sárga bizbasz, ami villámokat szór. -
Tomcat #15 Hopp! Beugrott melyik is ez! Ezt az idióta kinézetű robotot nehéz elfelejteni... :D -
#14 Jut eszembe az egyik kutyánkat is Benji a neve. Ha akarod csinálok neked házivideót róla miközben két zabálás köt fetreng a földön. Esze nincs sok, de azért én szeretem =). -
#13 ROTFL! =))))))))) De a kutya aranyos. -
Ime egy kep a sorozatbol, csak ezt az egy jobb minosegu kepet talaltam, hatha igy tobbeknek beugrik :)
PyRex -
#11 Ne rohogj, aki latta es akkor volt gyerek, mint en, annak 99% tetszett es at tudja erezni. Nagysagrendekkel elvezetesebb volt minat a mai pokemon + manga f@szsagok!
PyRex -
#10 :))))) -
#9 Pontosabban a sorozat. Mivel ezt sorozatban lathattuk. 13 reszbol allt, amik onmagaban is egeszek, de mondom: az a foldonkivuli srac meg a robotja is benne volt... :))))) Szoval senkinek nincs meg? :)
PyRex -
#7 He? Szal egy herceg meg egy robot jött egy másik bolygóról. Aha. Na kösz ebből nem kérek. -
#6 volt több egész estés film is benjivel. -
#4 Jaja, egy kutya volt a foszereplo. Valami masik bolygorol jott egy herceg meg a hulye robotja a Foldre es talalkoztak Benjivel, a kutyaval, aki segitett nekik. :)))))) Najo, ez igy bargyuan hangzott, de akkor is BEST volt!!!!!!!
PyRex