48
-
martin01 #48 tomcs te vigignyomtad te tudsz segíteni???
ui:lécci -
martin01 #47 PLEASE HELP!!! -
martin01 #46 sztok vlakinek megvan a játék???
azt sztném kérdezni::az 1. próba megvan de még kéne egy trimáguspajzs hogy tovább engedjen a prefektusi fürdőbe,na szóval az ucssó pajzs egy dísztónál van a hogwarts exterior-ban de sehogy se tom feklszedni me nem tok repülni és má minden szar abraka dabrát kipróbáltam de semmi!!!
PLEASE HELP ha vlaki tud vagy itt tart vagy má kinyomta -
nosferalto #45 HI!
Gyertek a www.hunchat.net Főnix Rendje szobába, és csatlakozatok a Főnix Rendje HP Clubhoz!!!
Üdv: Nosferalto -
gift #43 Én olvastam a könyvet, tetszett, de az a baj vele, hogy mindig előre lehet tudni mi fog történni.
A játék szar, mert nagyon látszik rajta hogy csak a pénz miatt dobták össze, hogy a gyerekeknek legyen mivel nyaggatniuk a faterjaikat.
A film is jó, habár a computeres jelenetek nagyon gagyik!
CSak ennyi. Hello
-
tomcs #40 ize.. a jatek egy igenytelen sz@r atirat, ossze lett ganyolva, latszik hogy CSAK azert keszult hogy eladjak, meg a gyerekek kedveert se birtak normalisan megcsinalni. ez van, amikor meg 1 no sztori szar lovoldozos vackot is jobban megirnak.. ennek nem kell minoseg, a neve is eladja :(( (mellesleg vegigjatszottam) a konyv viszont tetszett, egyenlore csak az elsot olvastam de el fogom olvasni a tobbit is. a film meg okulva a jatekbol 1xuen nem erdekel.. -
kuk@c #34 A könyvek pedig nagyon királyak! -
kuk@c #33 Többet vártam tőle!Ez a gamma kisgyerekeknek való! -
#22 A HP rohadt jó,aki nemhiszi menjen a francba. -
#19 Herri Kókler, ez jó! Hol lehet megszerezni a paródiát? >=) -
Dante #16 Ez tényleg suxx, de a paródiája nagyonjó:) a címe:
Herri Kókler és az epe köve... :)HP-től pedig az isten mentse meg azokat a bárgyú felnőtteket akik gyerekregányt olvasnak... -
#15 azert mert a haver azt olvassa es meno tole azert neked miert kell olvasnod? HULYE SNOB-ok -
#14 kepzel en hulye beleolvastam es tudom mit beszelek! -
#11 Egy olyan faszfej irta aki kis agyi munkaval is sokat kereshet tok primitive ez a HP bazz szivesebben olvasnek el egy 99999999 oldalas Hupikek Torpikek regenyt mint ezt a szart! habar hupikek torpikek RULZ :))) -
#9 ChaosMixer: nem tevedsz, es szerintem is HP nagyon jo. Akinek meg nem tettszik az meg ne irjon iyleneket, mert megserthet masokat vele. Azt irjatok hgyo nem tettszik es kesz! -
#6 Igazat adok! =) A holdkóros számtech. tanárom is ezt a szemetet olvassa! FASZOM KIVAN MÁR EZZEL A BANÁNFASZÚ HERRRRI POTTERREL. -
#5 Bassza meg gyulolom a geci fasszopo kurva buzi segg kocsog fasz HARRY POTTERT!!
nincs ennel gyermetegebb szar! Olyanok olvassak akik elmeben elmaradottak es akik minidg azt olvasak amit a masik olvas! SNOB-ok! -
#2 hát ez vicc
...