Harry Potter: The Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomcs te vigignyomtad te tudsz segíteni???

ui:lécci

PLEASE HELP!!!

sztok vlakinek megvan a játék???
azt sztném kérdezni::az 1. próba megvan de még kéne egy trimáguspajzs hogy tovább engedjen a prefektusi fürdõbe,na szóval az ucssó pajzs egy dísztónál van a hogwarts exterior-ban de sehogy se tom feklszedni me nem tok repülni és má minden szar abraka dabrát kipróbáltam de semmi!!!
PLEASE HELP ha vlaki tud vagy itt tart vagy má kinyomta

HI!
Gyertek a www.hunchat.net Fõnix Rendje szobába, és csatlakozatok a Fõnix Rendje HP Clubhoz!!!
Üdv: Nosferalto
Én olvastam a könyvet, tetszett, de az a baj vele, hogy mindig elõre lehet tudni mi fog történni.
A játék szar, mert nagyon látszik rajta hogy csak a pénz miatt dobták össze, hogy a gyerekeknek legyen mivel nyaggatniuk a faterjaikat.
A film is jó, habár a computeres jelenetek nagyon gagyik!
CSak ennyi. Hello
ize.. a jatek egy igenytelen sz@r atirat, ossze lett ganyolva, latszik hogy CSAK azert keszult hogy eladjak, meg a gyerekek kedveert se birtak normalisan megcsinalni. ez van, amikor meg 1 no sztori szar lovoldozos vackot is jobban megirnak.. ennek nem kell minoseg, a neve is eladja 😞( (mellesleg vegigjatszottam) a konyv viszont tetszett, egyenlore csak az elsot olvastam de el fogom olvasni a tobbit is. a film meg okulva a jatekbol 1xuen nem erdekel..
A könyvek pedig nagyon királyak!
Többet vártam tőle!Ez a gamma kisgyerekeknek való!
azazel
A HP rohadt jó,aki nemhiszi menjen a francba.

Lacc
Herri Kókler, ez jó! Hol lehet megszerezni a paródiát? >=)
Ez tényleg suxx, de a paródiája nagyonjó😊 a címe:
Herri Kókler és az epe köve... 😊HP-tõl pedig az isten mentse meg azokat a bárgyú felnõtteket akik gyerekregányt olvasnak...
I.C.ram
azert mert a haver azt olvassa es meno tole azert neked miert kell olvasnod? HULYE SNOB-ok
I.C.ram
kepzel en hulye beleolvastam es tudom mit beszelek!
I.C.ram
Egy olyan faszfej irta aki kis agyi munkaval is sokat kereshet tok primitive ez a HP bazz szivesebben olvasnek el egy 99999999 oldalas Hupikek Torpikek regenyt mint ezt a szart! habar hupikek torpikek RULZ 😊))
Aquli
ChaosMixer: nem tevedsz, es szerintem is HP nagyon jo. Akinek meg nem tettszik az meg ne irjon iyleneket, mert megserthet masokat vele. Azt irjatok hgyo nem tettszik es kesz!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Lacc
Igazat adok! =) A holdkóros számtech. tanárom is ezt a szemetet olvassa! FASZOM KIVAN MÁR EZZEL A BANÁNFASZÚ HERRRRI POTTERREL.
I.C.ram
Bassza meg gyulolom a geci fasszopo kurva buzi segg kocsog fasz HARRY POTTERT!!

nincs ennel gyermetegebb szar! Olyanok olvassak akik elmeben elmaradottak es akik minidg azt olvasak amit a masik olvas! SNOB-ok!
Coine
hát ez vicc
...